به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، علی اکبر ثقفی پس از 15 سال دوری از عرصه کارگردانی و ساخت دو فیلم « مرگ کسب و کار من است» (1389) و «فوتبالیستها» (1379) با فیلم «هلن» موضوعی پر مخاطب را مقابل دوربین خود برده است. موضوعی که لااقل در دنیای واقعی مخاطبان زیادی دارد. مهاجرت و چالش های پیش روی آن مقولاتی هستند که ذهن بسیاری از جوانان را گاهی به خود جلب می کنند. «هلن» داستان خانواده ای را روایت می کند که دخترشان قصد مهاجرت و خروج از کشور را دارد.
علی اکبر ثقفی به همراه عوامل پشت صحنه ی فیلم سینمایی «هلن»
ثقفی این بار با فیلم «هلن» مهاجرت و چالش های پیش روی آن را برای مخاطبین به تصویر کشیده است. در این فیلم بازیگرانی چون رویا نونهالی، پژمان بازغی و امین حیایی، علی اکبر ثقفی را همراهی می کنند.
بازیگران فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
به اعتقاد علی اکبر ثقفی کارگردان این فیلم، «هلن» با توجه به موضوع رایج و روایت عادلانه خود می تواند بخش زیادی از تماشاگران را راضی از سینماها خارج کند. فیلمی که از چهار اسفند به اکران عمومی درآمده است و بعد از آن در یکشنبه 8 اسفند ماه نود و پنج بازیگران این فیلم به همراه عواملش در ساعت 19:30 ضمن حضور در پردیس سینمایی کورش همراه با هواداران خود به تماشای آن نشستند.
بازیگران فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
علی اکبر ثقفی علاوه بر کارگردانی، تهیه کنندگی این فیلم را نیز بر عهده دارد. امیرحسین ثقفی و شراره سروش نیز عهده دار نگارش این فیلم جنجالی شده اند. «هلن» دو مقوله مهم و مرتبط به هم را بررسی می کند. به عقیده کارگردان مهاجرت و خانواده موضوعاتی هستند که همیشه در کنار یکدیگر مطرح می شوند و تاثیر خود را هم بر روی دیگری می گذارند. از سوی دیگر «هلن» به خوبی توانسته نقش مهم خانواده در موضوع مهاجرت را نشان دهد. اینکه در بدترین شرایط زندگی و گرفتاری ها باز خانواده است که به یاری فرزندان می آید.
صحنه هایی از فیلم «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
رویا نونهالی یا همان ناتاشای «خواب و بیدار» مهدی فخیم زاده سال 1343 در شهر تهران به دنیا آمد. او در دانشکده هنرهای زیبا در رشته نقاشی تحصیل کرده است و فعالیت هنری خود را از سال 1362 در زمینه تئاتر آغاز کرد. او با بازی در فیلم «یار در خانه» ساخته خسرو سینایی به عرصه سینما وارد شد.
رویا نونهالی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
انتظار نونهالی برای موفقیت در این زمینه چندان به طول نیانجامید و در دومین سال حضورش در سینما با فیلم «عروسی خوبان» به کارگردانی محسن مخملباف موفق به کسب سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از هفتمین دوره جشنواره فیلم فجر شد. او یک بار دیگر نیز برای فیلم «بوی کافور، عطر یاس» در سال 1378 از هجدهمین جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش دوم زن را از آن خود کرد.
رویا نونهالی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
رویا نونهالی با نزدیک به سه دهه سابقه بازیگری در اوایل دهه هشتاد با بازی در سریال «خواب و بیدار» به شهرتی باورنکردنی دست یافت. این فیلم او را به چنان شهرتی رساند که تا پیش از آن، کمتر بازیگری توانسته بود از تلویزیون آن هم در سال هایی که صدا و سیما با یکنواختی و رکود تولیدات مواجه بود به چنین موفقیتی دست پیدا کند. «خواب و بیدار» که پس از چند سال افت تولیدات سیما جانی دوباره به کالبد آن دمیده بود؛ با سوژه ای متفاوت و هیجان انگیز توانست طیف وسیعی از مخاطبان را به خود جلب کند. رویا نونهالی در این فیلم با نام ناتاشا در نقش یک خلافکار حرفه ای ظاهر شد؛ چیزی که تا پیش از آن در دنیای تصویر پس از انقلاب سابقه نداشت و بازی باورپذیر نونهالی نیز به جذابیت آن می افزود.
رویا نونهالی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی ععلی اکبر ثقفی
حضور او در این فیلم با موفقیت های دیگری نیز همراه بود. این نقش آفرینی همراه با چهره جدی او نظر بسیاری از کارگردان ها را به خود جلب کرد. در این میان شاید کمتر کسی تصور می کرد که نونهالی خود را برای بازی یک مستند آماده کند اما او همراه با یک تیم ایرانی برای ساخت اولین مستند درباره آفریقا راهی این قاره شد تا اولین روایت ایرانی از لحاظ اجتماعی، سیاسی و فرهنگی درباره قاره آفریقا از نگاه او به تصویر کشیده شود. این مستند نیز که به سفارش شبکه اول سیما ساخته شد با اقبال مخاطبان مواجه شد و وجهه هنری نونهالی را شاخص تر نمود.
رویا نونهالی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
رویا نونهالی تاکنون در بیش از سی فیلم سینمایی نقش آفرینی کرده است. او در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر جزو هیئت داوران این رویداد هنری بود.
امین حیایی متولد سال 1349 در تهران است؛ چهره ای آشنا برای مردم ایران با کارنامه ای مملو از فیلم های سینمایی و سریال های تلویزیونی که شاید سخت ترین کار ممکن انتخاب یک اثر به عنوان شاخص ترین آنها باشد چراکه مخاطبان سینما و تلویزیون هر یک او را با یکی از آثارش به یاد دارند.
امین حیایی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
یکی از جالب ترین نکات درباره امین حیایی شهرت اوست. او با دریافت تنها یک جایزه از جشنواره های فیلم فجر به این شهرت دست یافته و موفق به همکاری با کارگردان های موفقی نظیر سیروس الوند، فریدون جیرانی، فرزاد موتمن، رسول صدرعاملی، داریوش فرهنگ، محمدحسین لطیفی و تهمینه میلانی شده است. چیزی که در این سطح از کمتر بازیگری دیده شده. امین حیایی در سال 1386 برای بازی در فیلم «شب» برنده جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره فیلم فجر شد.
امین حیایی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
ورود امین حیایی به دنیای بازیگری به بازی در فیلم «دو همسفر» ساخته اصغر هاشمی در سال 1370 بازمیگردد. حیایی سال ها برای نقش آفرینی به عنوان یک بازیگر تراز اول تلاش کرده؛ به طوری که مدت ها زمان برد تا بتواند برای نقش اول فیلم های سینمایی نظر کارگردان ها را به خود جلب کند. بالاخره تلاش خستگی ناپذیر او جواب داد و در طول دهه هشتاد حیایی به یکی از پرکارترین بازیگران سینمای ایران بدل شد. در آن دهه تماشاگران سینما هر ساله او را در چند فیلم مشاهده می کردند.
فعالیت امین حیایی به سینما خلاصه نمی شود. او برخلاف بازیگران پر کار سینما در تلویزیون هم حضوری فعال دارد. از جمله آثار او در تلویزیون می توان به «روزگار جوانی» (1377)، « آسمان من» (1393)، «کلاه پهلوی» (1391-1395) و «خوب، بد، زشت» (1392) اشاره کرد.
روشنک گرامی متولد سال 1362 است. حضور او در سینما با یک موفقیت زود هنگام همراه بود. بازی او در فیلم «قاعده تصادف» یکی از عوامل موفقیت این فیلم در جشنواره سی و یک فیلم فجر بود.
روشنک گرامی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
این فیلم برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد. جوایزی که به خوبی نشان دهنده توانایی این بازیگر جوان و پر استعداد است.
روشنک گرامی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
روشنک گرامی پس از یک دوره دوری از سینما در جشنواره سی و پنجم فیلم فجر با بازی در فیلم «خانه دیگری» فعالیت خود دوباره آغاز کرده است.
روشنک گرامی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی ععلی اکبر ثقفی
بیشتر علاقه مندان به سینما و تلویزیون پژمان بازغی را اولین بار با ایفای نقش در سریال «آژانس دوستی» در سال 75 به خاطر دارند. این سریال با استقبال خوبی مواجه شد و پژمان بازغی در آن نقش یک راننده آژانس را بازی می کرد و به دلیل اقبال خوب مخاطبان تلویزیون به این مجموعه شد چهره پژمان بازغی در یادها بماند. اما پژمان بازغی دو سال قبلتر با بازی در یک فیلم سینمایی به نام «اعتراف» به کارگردانی مجید فهیم خواه به دنیای تصویر راه یافته بود.
پژمان بازغی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
طی این سال ها پژمان بازغی در مجموعه های تلویزیونی زیادی با کارگردان های صاحب نام بازی کرده که در این میان می توان به سریال های «گمگشته» با رامبد جوان، «مرد هزار چهره» و «مرد دو هزار چهره» با مهران مدیری ، «دریایی ها» و «پایتخت 1» با سیروس مقدم و «همچون سرو» و «مادر» با بیژن بیرنگ همکاری داشته است.
پژمان بازغی در فیلم سینمایی «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
همچنین در سینما نیز پژمان بازغی با کارگردان های مطرحی همچون مسعود جعفر جوزانی در فیلم «بلوغ»، احمدرضا درویش در «دوئل»، مسعود کیمیایی در فیلم تحسین شده «سربازهای جمعه»، بیژن بیرنگ در «قصه های عشق»، سیروس الوند «در این سیب هم برای تو» و سامان مقدم در «کافه ستاره» کار کرده است. در سال 1394 بازی او در فیلم «بارکد» نیز که مورد توجه مخاطبان قرار گرفت. این فیلم در جشنواره سی و چهارم فیلم فجر نامزد دریافت جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران شد. پژمان بازغی سال 95 را علاوه بر بازی در فیلم اسرافیل با نقش آفرینی در چهار فیلم «زار» (نیما فراهی)،»«بی سایه» (ابوالفضل صفاری)، هلن (علی اکبر ثقفی) و چهل کچل (صادق صادق دقیقی) به پایان خواهد برد.
پشت صحنهی فیلم «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی
پشت صحنهی فیلم «هلن» به کارگردانی علی اکبر ثقفی