به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، جشنواره سی و پنجم فیلم فجرعرصه کارگردان های جوانی است که یا اولین ساخته بلند سینمایی خود را به نمایش می گذارند و یا پس از سال ها فعالیت در سایر بخش های سینما با تجربه ای که اندوخته اند نخسین بار اقدام به ساخت یک کار تصویری در مقام کارگردان کرده اند. این بار نیز قرار است یک نویسنده و بازیگر موفق که تا امروز کارهای زیبا و منحصر به فردی از او دیده ایم را بر فرش قرمز جشنواره فجر به عنوان کارگردان ببینیم.
پیمان قاسم خانی کارگردان فیلم سینمایی «خوب، بد ، جلف»
پیمان قاسم خانی که نام او به عنوان سرپرست نویسندگان با سریال های طنزی مانند "پاورچین"، "شب های برره"، "مرد هزار چهره" و فیلم هایی چون "ورود آقایان ممنوع" و "سن پترزبورگ" گره خورده این بار قرار است با فیلم سینمایی "خوب، بد، جلف" بخت خود را برای کارگردانی نیز بیازماید.
نمایی از فیلم سینمایی «خوب، بد ، جلف»
و اگر چه کارگردانی تازه کار به شمار می رود اما در طی سال های فعالیت خود با کارگردان های صاحب عنوانی همچونمهران مدیری، مرضیه برومند، کمال تبریزی، سروش صحت ورامبد جوان همکاری داشته و اگر از هر کدام اندکی آموخته باشد امروز با تجربه ای بالا بر مسند کارگردانی نشسته است. پیمان قاسم خانی را با ایده های جدید در آثارش می شناسیم، چیزی که در فیلمنامه های او کمتر به چشم می خورد عنصر تکرار و کلیشه است.
پیمان قاسم خانی درپشت صحنه فیلم سینمایی «خوب، بد ، جلف»
پس انتظار داریم اینبار که خود نویسندگی و کارگردانی یک فیلم را برعهده گرفته سنگ تمام بگذارد و اثری با مضمونی جدید را به مخاطبان ارائه دهد. "خوب بد جلف" در زمستان 94 و با تهیه کنندگی محسن چگینیو عبدالله اسکندری فیلم برداری شده و قاسم خانی در این فیلم از بازیگران نام آشنایی مانند حمید فرخنژاد، پژمان جمشیدی، سام درخشانی، ویشکا آسایش، بیژن امکانیان، نیوشا ضیغمی، رضا رویگری، آزاده صمدی و امیرمهدی ژوله استفاده کرده است. او در این فیلم داستان یک کارگردان را روایت می کند که از طرف تهیه کننده ای تحت فشار است تا از دو بازیگر تجاری در فیلم خود استفاده کند، از نظر او این دو بازیگر گزینه های مناسبی نیستند اما اگر می خواهد فیلم خود را بسازد ناچار است در مدت کوتاهی آنها را برای نقش هایشان آماده کند.
احتمالا هنوز هم بازی حمید فرخ نژاد را در "گشت ارشاد"، "ارتفاع پست" و "عروس آتش" به یاد دارید. بازیگری که چهره ای جدی دارد اما در همین چهره و حرکات و رفتار و حتی حرف زدنش طنز خاصی نهفته است که موجب می شود علاوه بر کاراکترهایی با شخصیت جدی از پس نقش های طنز نیز بر آید. او متولد سال 1348 در آبادان است و در رشته کارگردانی تئاتر در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران تحصیل کرده است.
حمید فرخ نژاد درفیلم سینمایی «خوب، بد ، جلف»
فعالیت هنری حمید فرخ نژاد بازی و دستیاری کارگردان در فیلم "در کوچههای عشق" ساخته خسرو سینایی در سال 1369 آغاز شد اما شهرت فرخ نژاد به بازی در فیلم به یاد ماندنی "عروس آتش" در سال 1378 باز می گردد. این فیلم دومین همکاری حمید فرخ نژاد و خسرو سینایی به حساب می آمد و او علاوه بر بازیگری به عنوان فیلنامه نویس نیز فعالیت می کرد.
فیلمی که جشنواره هجدهم فیلم فجر خوش درخشید و برای فرخ نژاد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد و بهترین فیلمنامه را به ارمغان آورد. موفقیت او در عروس آتش به جشنواره فجر خلاصه نشد و توانست در جشن خانه سینما در سال 79 تندیس زرین بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر مرد و در جشنواره فیلم "کارلووی واری" جایزه بهترین بازیگر مرد را نیز از آن خود کند.
فرخ نژاد در فیلم سینمایی «خوب، بد ، جلف»
در کارنامه هنری حمید فرخ نژاد بازی در بیش از سی فیلم سینمایی و ده جایزه بین المللی به چشم می خورد. حاصل همکاری او با ابراهیم حاتمی دو فیلم درخشان و به یاد ماندنی "ارتفاع پست" و "به رنگ ارغوان بود" که مورد توجه و تحسین مخاطبان و منتقدان واقع شد. او آخرین بار در سال 1391 برای بازی در فیلم استرداد از سی و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد را دریافت کرد. حمید فرخ نژاد علاوه بر "خوب بد جلف" در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر با فیلم "گشت ارشاد 2" نیز حاضر خواهد بود.
پژمان جمشیدی بازیکن سابق فوتبال ایران است که در سال 1392 با بازی در سریال طنز "پژمان" وارد دنیای بازیگری شد. طرح اولیه این سریال که ایده پژمان جمشیدی نیز بود موجب شد تا استعداد هنری او به کارگردان های مختلف شناسانده شود. پژمان جمشیدی که عمر کوتاهی در عرصه بازیگری دارد در طی این چهار سال که از فعالیت هنری اش می گذرد بیشتر مجذوب صحنه تئاتر بوده و در بیش از ده نمایش نقش آفرینی کرده است.
پژمان جمشیدی در نمایی از فیلم «خوب، بد، جلف»
او با بازی در فیلم سینمایی "آتش بس 2" در سال 1393 پا به عرصه سینما نیز گذاشت و تا پایان سال 1394 در دو فیلم "خوب بد جلف" و "50 کیلو آلبالو" نیز بازی کرد. به نظر می رسد در میان ورزشکارانی که هر از مدتی وارد دنیای بازیگری می شوند و به سبب شهرتی که دارند در چند نقش کوتاه بازی می کنند و سپس ناپدید می شود پژمان جمشیدی یک استثنا باشد زیرا او واقعا استعداد جدا افتاده ای از دنیای هنر است که به تازگی راه خود را پیدا کرده.
ویشکا آسایش با بازی در نقش قطام در سریال ماندگار "امام علی" به کارگردانی داوود میرباقری می شناسیم. مجموعه ای که نخسین حضور ویشکا آسایش در عرصه بازیگری و سکوی پرتابی برای کسب موفقیت های بیشتر برای او بود. وی پس از نقش آفرینی در این سریال برخلاف انتظارها در فیلم دیگری بازی نکرد و برای ادامه تحصیل به انگلستان رفت و در رشته طراحی صحنه به تحصیل پرداخت.
ویشکا آسایش پس از بازگشت به ایران فعالیت هنری خود را با بازی در فیلم سینمایی "ساحره" ساخته دیگری از داوود میرباقری ادامه داد و تا اواخر دهه هشتاد تنها در عرصه سینما فعالیت می کرد. او در سال 1388 با فیلم "نردبام آسمان" به کارگردانی محمد حسین لطیفی دوباره به تلویزیون بازگشت و در مجموعه تاریخی و بی نظیر "مختارنامه" نیز ایفای نقش کرد. آخرین حضور او در تلویزیون به سریال پرده نشین ساخته بهروز شعیبی باز می گردد.
بازی آسایش در فیلم "ورود آقایان ممنوع" به کارگردانی رامبد جوان به خوبی نشان داد که او قابلیت اجرای نقش های طنز را به خوبی دارد و پس از آن نیز در فیلم های دیگری مانند "دراکولا"، "50 کیلو آلبالو" و "نهنگ عنبر" به نقش آفرینی در کاراکترهای طنز پرداخت. او در بیست و نهمین دوره جشنواره فیلم فجر برای بازی در فیلم "ورود آقایان ممنوع" موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شد. او از سال 92 در صحنه تئاتر نیز حضور داشته هرچند پیش از آن به عنوان طراح صحنه و لباس برای نمایش دیگری فعالیت کرده بود.
سام درخشانی متولد سال 1351 در شهر تهران است. او بازیگری را در کلاس های حمید سمندریان آموخت و با بازی در مجموعه "شب زدگان" ساخته امیرحسین قهرایی در سال 1378 فعالیت هنری خود را آغاز کرد.
سام درخشانی در نمایی از فیلم «خوب، بد، جلف»
او در طی این سال ها بیشتر در تلویزیون فعال بوده و بیش از سی مجموعه تلویزیونی را در کارنامه هنری خود دارد. حضور او در عرصه سینما به بازی در فیلم "دلباخته" به کارگردانی خسرو معصومی در سال 79 باز می گردد اما پس از فیلم "شکار روباه" در سال 87 نزدیک به هشت سال بود در سینما بازی نکرد. اما امسال با فیلم "خوب بد جلف" به همراه پیمان قاسم خانی پا به جشنواره فیلم فجر می گذارد
نیوشا ضیغمیمتولد سال 1359 در شهر تهران است و بازیگری را پس گذراندن دوره های آموزشی بازیگری کانون سینماگران جوان در فیلم "در چشم باد" ساخته مسعود جعفری جوزانی آغاز کرد. فعالیت سینمایی نیوشا ضیغمی با فیلم "تردست" ساخته محمدعلی سجادی در سال 83 شروع شد.
او در همان سال و در همکاری دیگری با سجادی در فیلم "شوریده" نیز به ایفای نقش پرداخت و برای بازی در این فیلم نامزد دریافت سیمرغ بلورین از بیست و چهارمین جشنواره فیلم فجر شد. تا سال 85 علی رغم فعالیت های پیاپی هنری او هیچ یک از فیلم هایش اکران نشد اما در سال 85 با اکران فیلم های "اخراجی ها" و "پارک وی" نیوشا ضیغمی به شهرت رسید.
در همان سال او بار دیگر با بازی در فیلم "حس پنهان" ساخته مصطفی رزاق کریمی در بیست ششمین جشنواره فیلم فجر نامزد دریافت سیمرغ بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد. او به جز دو مجموعه "در چشم باد" و "راستش را بگو" فعالیتی در تلویزیون نداشته و بیشتر تمرکز خود را به بازی در عرصه سینما معطوف کرده است. در کارنامه نیوشا ضیغمی نزدیک به سی فیلم سینمایی وجود دارد که از مهم ترین آنها در سال های اخیر می توان به "گشت ارشاد" و "ایران برگر" اشاره کرد.
مانی حقیقی در نمایی از فیلم «خوب، بد،جلف»