به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، اگر بیننده برنامه های نوروزی تلویزیون باشید در ایام عید 96 از شبکه دوم سیما شاهد پخش سریال «مرز خوشبختی» خواهید بود. این سریال 15 قسمتی به کارگردانی حسین سهیلی زاده ساخته شده است. «مرز خوشبختی» پنجمین همکاری مهران رسام با سهیلی زاده به عنوان تهیه کننده است و نگارش فیلمنامه آن نیز برعهده علی خودسیانی است.
داستان این سریال درباره جوانی شهرستانی است که برای تحصیل به تهران می آید و جزو نخبگان علمی می شود. او به خواهر دوستش که در یک طلافروشی کار میکند علاقه دارد اما پدر دختر راضی به این وصلت نیست…
نمایی از سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
بار اصلی داستان «مرز خوشبختی» بر عهده پوریا پورسرخ، امیرحسین آرمان و مهدی سلوکی است که هر یک با کاراکترهای متفاوت خود بخشی از ماجرا را پیش می برند. این سریال با عنوان یک اثر طنز تولید نشده، به واقع با نگاهی گذرا به آثار پیشین حسین سهیلی زاده نیز این موضوع به میزان زیادی برای شما آشکار خواهد شد.
نمایی از سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
این کارگردان تلویزیونی طی سال های اخیر عمده تمرکز خود را بروی تولید آثاری با مضامین اجتماعی و خانوادگی گذاشته که در این میان می توان به «آوای باران»، «دختران حوا»، «فاصله ها» و «دلنوازان» اشاره داشت اما در میان آثار او مجموعه هایی مانند «آخرین بازی» با سوژه های کمدی نیز مشاهده می شود. در هر حال به عقیده مهران رسام تهیه کننده این سریال، «مرز خوشبختی» به رغم داشتن فیلمنامه ای اجتماعی به خوبی توانسته موقعیت ها و لحظات شاد و مفرحی را برای مخاطبان ایجاد کند و آنها را از همان قسمت نخست به دنبال کردن داستان وادارد. البته وجود بازیگران جوانی که پیش تر سابقه بازی در فیلم ها و سریال های طنز دارند نیز انتظار مجموعه ای با فضای سرگرم کننده را در ما تقویت می کند.
نمایی از سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
شهرزاد کمال زاده، سروش جمشیدی، مریم معصومی، جمشید جهان زاده، عباس محبی، مهدی صباغی، فرزانه نشاط خواه، شهربانو موسوی، رضا یزدانی و جواد زیتونی از دیگر بازیگرانی هستند که در سریال «مرز خوشبختی» به ایفای نقش می پردازند.
پوریا پورسرخ متولد سال 1356 در شهر تهران است. ورود او به عرصه بازیگری با «محمدحسین لطیفی» کارگردان سینما و تلویزیون گره خورده است. اولین حضور او در مقابل دوربین در مجموعه طنز «فرار بزرگ» ساخته این کارگردان بود، سریالی که از سوژه ای جذاب و بازی های روان و مخاطب پسند بهره می برد و با وجود بازی قابل قبول پورسرخ به دلیل نقش کوتاه او و یا قرارگیری اش در کنار بازیگران مطرح توفیق چندانی برایش را به همراه نداشت.
پوریا پورسرخ در نمایی از سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
«وفا» دیگر ساخته لطیفی با سوژه ای بکر که تا آن زمان کمتر به آن پرداخته می شد سکوی پرتابی بود که پورسرخ با بازی در آن به عنوان یکی از نقش های اصلی به سرعت در میان چهره های بازیگری مطرح شد و مورد توجه دیگر کارگردان ها قرار گرفت. او که دومین تجربه بازیگری خود را در این سریال تجربه می کرد با گریمی متفاوت نسبت به «فرار بزرگ» به دید بسیاری از مخاطبان به عنوان یک چهره جدید شناخته می شد؛ چهره ای که با بازی جذاب و دلنشین خود به محبوبیتی زودهنگام رسید. به گفته او پیشنهاد بازی در مجموعه وفا یکی از شانس های زندگی هنری اش بوده. او با بازی در این سریال ره صد ساله را یک شبه پیمود و شهرتی که بسیاری سال ها برایش تلاش می کنند را پس از پخش چند قسمت به دست آورد.
پوریا پورسرخ در پشت صحنه سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
بازی روان و مخاطب پسند پورسرخ موجب شد تا محمدحسین لطیفی بار دیگر از او برای ایفای نقشی متفاوت در سریال «صاحب دلان» دعوت کند؛ سریالی مناسبتی و با سوژه ای مذهبی که در ماه مبارک رمضان سال 85 از سیمای ملی پخش شد و پورسرخ با وجود اینکه جزو نقش های اصلی داستان محسوب نمی شد بسیار مورد توجه و تحسین قرار گرفت.
او در ابتدای حضور خود در عرضه بازیگری پله های موفقیت را یکی پس از دیگری طی می کرد و در همان سال در چهار فیلم سینمایی از جمله «روز سوم» به نقش آفرینی پرداخت. چهارمین همکاری او در کمتر از سه سال با لطیفی نیز با اقبال خوبی برای او همراه بود. پوریا پورسرخ برای بازی در این فیلم سینمایی نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از بیست و پنجمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر شد.
مسیر بازیگری پورسرخ با فیلم های مطرحی مانند «عیار ۱۴» ساخته پرویز شهبازی و «روز رستاخیز» ساخته احمدرضا درویش ادامه یافته است. او بازی در اولین فیلم سه بعدی سینمای ایران یعنی «آقای الف علی عطشانی» و «کیمیا» طولانی ترین سریال ایرانی را نیز در کارنامه خود دارد.
پوریا پورسرخ در نمایی از سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
پورسرخ از جمله بازیگرانی پر کار و موفقی است که بازی را از همان ابتدا با شهرت آغار کرد. هرچند در این میان آثاری نیز مشاهده می شود که با قابلیت های او توازن ندارد اما او همواره با بازی نقش های متفاوت توانایی خود را به خوبی نشان داده است. او به طور مداوم در عرصه بازیگری حضوری فعال دارد به طوری که غیبت های کوتاه مدت او در سینما به معنای حضور او تولیدات تلویزیونی است.
امیرحسین آرمان متولد سال 1361 در شهر تهران است. شروع فعالیت هنری او از سال 81 با شرکت در کلاس های بازیگری مرحوم مصطفی اسکویی بود. او اولین حضور حرفه ای خود در سینما را با «حسن فتحی» یکی از کارگردان های مطرح ایرانی در فیلم «ازدواج به سبک ایرانی» تجربه کرد. آرمان راه پیشرفت را به آرامی می پیمود و در سال 88 با بازی در فیلم سینمایی «یک حبه قند» بیش از پیش به مخاطبان شناسانده شد و به این ترتیب نقش های او در آثار بعدی پر رنگ تر و اثرگذارتر می شد.
امیرحسین آرمان در نمایی از سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
امیرحسین آرمان در سال 90 با فریدون جیرانی در فیلم «من مادر هستم» همکاری داشت و در فیلم سینمایی «شیفت شب» ساخته نیکی کریمی در سال 1393 نیز بازی کرد. فعالیت آرمان در تلویزیون بسیار جالب توجه است. او با حضور در شش مجموعه با کارگردان های مطرحی نظیر سید ضیاءالدین دری، کمال تبریزی، مسعود آب پرور و جواد افشار همکاری داشته است؛ چیزی که مطمئنا به تجارب او بیش از پیش می افزاید و البته تغییر بازی های او و میزان اثرگذاری آنها نیز آن را به خوبی نشان می دهد.
امیرحسین آرمان در نمایی از سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
آرمان در فاز سوم سریال «کیمیا» نقشی کلیدی را برعهده داشت. توانایی و بازی قابل قبول او موجب شد تا حسین سهیلی زاده در ساخته پیشین خود یعنی «پریا» از او به عنوان نقش اصلی استفاده کند. وی در این سریال در نقش جوانی به نام کیوان ظاهر شد که به وسیله تزریق از طریق سرنگ یکسان به بیماری ایدز مبتلا شد. این فیلم چالش های او و همسرش پریا (با بازی لادن مستوفی) را به تصویر می کشید و بازی امیرحسین آرمان نیز در این میان بسیار جالب توجه بود. بنابراین چندان عجیب نیست که سهیلی زاده بار دیگر به این بازیگر جوان و خوش آتیه اعتماد کرده و از او برای بازی در یکی نقش های اصلی در سریال جدید خود دعوت کرده است. با توجه به مضمون سریال «مرز خوشبختی» احتمالا باید شاهد یک کاراکتر متفاوت با نقش های پیشین آرمان باشیم.
مهدی سلوکی متولد سال 1361 در اصفهان است. او از اوایل جوانی با برنامه نیمرخ کار خود را آغار کرد. این برنامه در زمان خود بسیار پر مخاطب بود؛ در نتیجه چهره مهدی سلوکی نیز به خوبی شناخته شد و از سوی کارگردان های مختلف که به دنبال چهره های جدید و غیرتکراری برای بازی در آثار خود بودند دعوت شد. او بازیگری خود را با سریال هایی مانند «غریبانه»، «بوی غریب پاییر» و «تب سرد» آغاز کرد و در سال 85 با حضور در سریال «نرگس» ساخته سیرون مقدم مطرح شد و شهرتی بیش از پیش پیدا کرد.
مهدی سلوکی در نمایی از سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
او پس از این سریال به عرصه سینما نیز پا نهاد و در فیلم های «سرگیجه» به کارگردانی محمد زرین دست و «احضارشدگان» ساخته آرش معیریان نقش آفرینی کرد. او در سریال «پنج کیلومتر تا بهشت» به کارگردانی علیرضا افخمی حضور بسیار متفاوتی داشت. در آن سال ها ساخت فیلم هایی با مضمون ماورایی بسیار رایج بود اما بازی قابل قبول سلوکی در نقش یک روح مورد پسند بسیاری از مخاطبان تلویزیون قرار گرفت.
استفاده حسین سهیلی زاده از مهدی سلوکی چندان هم بی دلیل نیست. سلوکی در بازی های خود همواره قابلیت ایفای نقش های با پس زمینه کمدی و طنز را نشان داده و می تواند در فیلمی با یک قالب اجتماعی مانند «مرز خوشبختی» یک کاراکتر نسبتا طنز که مانع از یکنواختی قصه می شود را به نمایش بگذارد
سروش جمشیدی متولد سال 1358 در تهران است. بیشتر مخاطبان تلویزیون و شاید حتی شما نیز او را با برنامه «دورهمی» در نقش «قیمت» ساخته مهران مدیری در شبکه نسیم می شناسید؛ کاراکتری که طنز حرکات و بیان او حسابی به سلیقه تماشاگران این برنامه خوش می آید. فرم صحبت کردن او به همراه اندام و شیوه راه رفتن و دیگر حرکات موجب شده تا سروش جمشیدی خیلی زود در میان کمدین های مطرح تلویزیون جای خود را پیدا کند، موضوعی که نمی توان به آسانی از آن گذشت زیرا شهرت در زمینه طنز آن در برهه ای که بازیگران مشهور طنز ایران نزدیک به دو دهه در این زمینه فعالیت می کنند چندان آسان به نظر نمی رسد.
سروش جمشیدی در نمایی از سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
اما به واقع برخلاف تصور رایج سروش جمشیدی کار خود را از شبکه استانی یزد در نقش «آقای پیله» آغاز کرد و با این نام نیز در میان مردم یزد بیشتر شناخته می شود. او شهرتش را مدیون انتخاب خودش توسط مهران مدیری می داند؛ انتخابی که نه براساس سلیقه که اگر منصفانه قضاوت کنیم نشان دهنده توانایی او در بازیگری کمدی است چراکه مهران مدیری در معرفی چهره های جدید همواره پیشتاز بوده است. سروش جمشیدی به جز برنامه دورهمی در سریال هایی همچون «خروس» ساخته سعید آقاخانی، «تعطیلات دوست داشتنی» ساخته سید وحید حسینی و مجموعه نمایش خانگی «عطسه» به کارگردانی مهران مدیری نیز حضور داشته است.
پشت صحنه سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
پشت صحنه سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده
پشت صحنه سریال «مرز خوشبختی» ساختهی حسین سهیلی زاده