به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما و تلویزیون ایران، اکران فیلم سینمایی «افسونگر» از 27 بهمن 1395 شروع شد. این فیلم سینمایی با بازی ستارگان مشهور سینمای ایران داستانی جالب دارد و هنوز مشخص نیست که واکنش تماشاگر ایرانی و فروش گیشهی آن چقدر خواهد بود؟
در فیلم سینمایی «افسونگر» پژمان بازغی در نقش شایان وکیل مدافع مشهوری بازی می کند، که در اوج موفقیت حرفهای قرار دارد، وی عاشق زنی میگردد و در جریان پروندهی دادگاه سعی دارد پرونده را از مسیر قانونی خودش خارج کند. وی که تمام موفقیتش را مدیون همسرش دیبا (با بازی بازیگر جوان ایرانی لیلا اوتادی) است ، با ورود رویا (با بازی شقایق فراهانی) که به عقد موقت شایان درآمده، با افشای راز زندگی مخفیاش، در موقعیت مشابه پروندهاش قرار میگیرد و تمام اعتبار زندگیاشش در آستانه فرو پاشی قرار میگیرد.
پوستر فیلم سینمایی «افسونگر» به کارگردانی حسین تبریزی
حسین تبریزی کارگردان این فیلمسینمایی پرماجرا است که نویسندگی این اثر سینمایی را هم برعهده داشتهاست. حسین تبریزی متولد ۱۳۴۹ در تهران است. وی علاوه بر فیلمسازی در بازیگری و نویسندگی، مدیر تولید، دستیار کارگردان، بازیگر و تهیه کننده نیز فعالیت داشته است، حسین تبریزی از اوایل دهه ۷۰ شروع به فیلمسازی کرده است. وی کارش را با چندین عنوان فیلم کوتاه ۳۵ و ۱۶ میلمتری و همچنین ویدئو آغاز کرد. تبریزی همچنین فارغ التحصیل فیلم سازی از انجمن سینمای جوان و مرکز اسلامی آموزش فیلمسازی (باغ فردوس) است و فیلمنامه نویسی را از کارگاه فیلمنامه نویسی حوزه هنری فرا گرفت.
حسین تبریزی تدوینگرسریال تلویزیونی « تا رهایی » در سال 1388 بوده است. وی همچنین در فیلم های سینمایی « لبنان عشق من » در سال (1374) و« سحرگاه پیروزی» در سال (1378) به ایفای نقش پرداخته است. تبریزی همچنین نویسندگی دو اثر شاخص همچون فیلم سینمایی «افسونگر» و سریال تلویزیونی «دربست تا بهشت » را د رکارنامهاش دارد. که کارگردانی دو اثر اخیر را نیز خودش برعهده داشته است. او علاوه بر این دو اثر، کارگردان سریالهالی تلویزیونی« ثانیه شمار » و « ردپایی در بزرگراه » نیز بوده است.
در این فیلم بازیگران مطرحی همچون نگار فروزنده، پژمان بازغی، شقایق فراهانی و لیلا اوتادی به نقش آفرینی پرداخته اند.
پژمان بازغی، اصالتا لاهیجانی است و در همین شهر هم متولد شد و بعدا به تهران مهاجرت کردند، همسر ولی مستانه مهاجر است که این زوج صاحب یک تک دختر به نام نفس هستند.پژمان بازغی پس از قبولی در دانشگاه آزاد واحد لاهیجان برای تحصیل رشتهی مهندسی معدن به زادگاهش باز می گردد و آغاز آشنایی او با سینما هم از اینجا شروع میشود.
پژمان بازغی در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
پژمان بازغی در سال ( ۱۳۷۳ ) با بازی در فیلم سینمایی «اعتراف» به کارگردانی مجید فهیمخواه، قدم به عرصهی سینما گذاشت. ولی برای او چندان معروفیتی نداشت، بازی در این فیلم به نوعی یک تجربه دانشجویی به حساب میآید. «اعتراف» به دلیل نداشتن بودجه چند وقتی در وزارت ارشاد ماند تا اینکه پولی برای ادامه ساخت فیلم به آن اختصاص داده شد و در نهایت در جشنواره پانزدهم فیلم فجر شرکت کرد.
بازغی، پس از آن به تیم سریال دوست داشتنی و خاطره انگیز« آژانس دوستی » در سال 1378 ملحق شد و به مدت ۲ سال همراه بازیگران خوب این مجموعه به ایفای نقش پرداخت . پلهی صعود وی هم از این مرحله شروع شد. ایفای نقش در سریال «آژانس دوستی » توانست فرصت مناسبی را برای پژمان بازغی فراهم آورد تا با پیشکسوتان بازیگری نظیر مرحوم اسماعیل داورفر، حسین پناهی همبازی شود. پژمان بازغی پس از آن در سال 1380 در سریال «گمگشته» به کارگردانی رامبد جوان به نقش آفرینی پرداخت.
پژمان بازغی در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
پژمان بازغی در فیلمهای سینمایی متعدد هم بازی کرده است از فیلمهای خوبی که وی در آن نقش آفرینی کرده است میتوان به « دختری در قفس »، « دوئل »، « سربازهای جمعه »، « کافه ستاره »، « راه طی شده »، « قصه عشق »، « خواب لیلا »، « ریسمان باز »، « فرود در غربت »، « خاطره »، « به هدف شلیک کن »، « ندارها »، « فاصله »، « مرگ کسب و کار من است »، « ساعت شلوغی »، « اینجا شهر دیگری است »، « انارهای نارس »، « دو ساعت بعد مهرآباد »، « این سیب هم برای تو »، « خندههای آتوسا »، « ناهید »، « فصل نرگس »، « بارکد » و « من و شارمین » نام برد، سال 1395 برای پژمان بازغی سال پرکاری بوده است او علاوه بر بازی در سه سریال «روزهای بیقراری »، «هشت و نیم دقیقه»و «یکتا » در فیلمهای سینمایی حضور پیدا کرد که از آن میان دو فیلم سینمایی شانس حضور در جشنوارهی فجر را داشتند. این فیلمها شامل «خانه دیگری» به کارگردانی بهنوش صادقی و «اسرافیل» به کارگردانی بانوی نام آشنای ایرانی آیدا پناهنده بود.
پژمان بازغی در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
ولی پروندهی این بازیگر در سال 1395 با دو این فیلم بسته نمیشود، بازغی سه فیلم دیگر به نامهای «بی سایه»، «زار» و «شاخ کرگدن» را نیز بازی کرده است.
پزمان بازغی همچنین مجری برنامه تلویزیونی «چند درجه » و کارشناس برنامهی طنز «خندوانه» بوده است. وی در سریالهای متعددی نیز میهمان تلویزیون بوده است. از آن جمله می توان به سریال «سایه آفتاب»، «راه طی شده »، «ظهر روزدهم»، «مرد هزارچهره »، «فاکتور هشت»، «سی امین روز» ، «ظهر آبی»، «سرزمین کهن »، «دولت مخفی»، «آسمان من»، «گذر از رنجها »، «قلب یخی (فصل سوم)» اشاره کرد.
نگار فروزنده متولد تیرماه سال 1357 در تهران است. فروزنده در دورههای آموزش بازیگری و کارگردانی در کلاسهای استاد سمندریان شرکت کرد و سپس راه سینمای حرفهای را در پیش گرفت. فروزنده با کارگردانان بلندپایهای همچون مسعود کیمیایی و ابراهیم حاتمیکیا همکاری داشته است و ب توانسته است در نقشهای متفاوت بدرخشد.
نگار فروزنده در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
از فیلمهای سینمایی که فروزنده در آن حضور داشته است می توان از «بازیهای پنهان»، «پشت دیوار شب»، «داستانهای جزیره (اپیزود اول، دختردایی گمشده»، «معصوم»، «میکس»، «دعوت به شام»، «کافه ستاره»، «پاپیتال»، «دایره تلخ»، «اخراجیها»، «دایره زنگی»، «دعوت»، «اخراجیها ۲»، «محاکمه در خیابان»، «شرط اول»، «اخراجیها۳»و «افسونگر» نام برد.
فروزنده همچنین در سریالهای تلویزیونی زیادی به نقش آفرینی پرداخته است . از این سریال ها می توان به «دارا و ندار »، «ثانیه شمار »، «انتقال»، «شهر دقیانوس»،«بلند گریه کن»، «من یک مستاجرم»، «راه سوم » و «گلهای آفتابگردان» اشاره کرد.
شقایق فراهانی بازیگر توانمند تلویزیون و سینمای ایران در سال ۱۳۵۱ در تهران متولد شد. فراهانی فارغالتحصیل رشتهی نقاشی است و از کودکی با فعالیتهای هنری از جمله تئاتر شروع به کار کرد. آغار فعالیت هنری او به فیلم «لیلا» در سال 1357 و کارگردانی داریوش مهرجویی باز میگردد. ولی آغاز فعالیت او در تلویزیون به سال(۱۳۷۴)و بازیدر مجموعهی «حباب» شروع می شود.
وی خواهر گلشیفته فراهانی و دختر بازیگر پیشکسوت و قدیمی ایرانی بهزاد فراهانی است. او علاوه بر اینکه در این سالها بسیار پرکار بوده است. و با بازیهای خوبش توانست توجه منتقدین سینما را جلب کند.
او در فیلمهای سینمایی «مهره»،«درخت گلابی»،«عشق کافی نیست»،«طوطیا»،«شبهای تهران»،«چتری برای دو نفر» بازی کرده است، وی در فیلم اخیر توانست تحسین منتقدین سینما را به خود جلب کند. او بعد از این فیلم سینمایی در پروژه های دیگری از جمله «راز شب بارانی»،«صدای سخن عشق»،«شهرت»،«سمفونی تاریک»،«آدمک ها»،«پروانه ای در باد»،«شارلاتان»،«صحنه جرم، ورود ممنوع!»،« راه طی شده»،«قلقلک»،«مقلد شیطان»،«نصف مال من، نصف مال تو» شرکت جست.
شقایق فراهانی به همراه پژمان بازغی در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
شقایق فراهانی در این سالها به سیر صعودی خود در حضور فیلمهای بسیاری ادامه داد و با بازی در فیلمهای «مهمان»،«مظفرنامه»،«دایناسور»،«پسر تهرونی»،«دلشکسته»،«شیرین»،«محاکمه در خیابان»،«وقتی همه خوابیم»،«باغ قرمز»،«گناهکاران»،«خنده در باران»،«بی خداحافظی»،«تجریش ناتمام»،«نیکان و بچه غول»،«خوابزدهها»،«خانوم» و «سایه روشن» ادامه داد.
او در فیلم سینمایی «رستاخیز» در سال (1392)که دربارهی واقعه عاشوراست به نقش آفرینی پرداخت . این فیلم سینمایی به قیام امام حسین(ع) و متن حوادث واقعه عاشورا میپردازد. این فیلم مقطع زمانی مرگ معاویه تا قیام امام حسین(ع) و شهادت آن حضرت را در بر میگیرد. کارگردانی این فیلم سینمایی به عهدهی احمدرضا درویش بوده است.
شقایق فراهانی در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
بعد از این فیلم سینمایی وی در فیلم «متروپل» به کارگردانی مسعود کیمیایی به نقش آفرینی پرداخت. شقایق فراهانی بعد از آن در فیلمهای سینمایی «کلاشینکف»، «به تهران خوش آمدید»، «ارغوان»، «در بست»، «آبنبات چوبی»، «کفشهایم کو؟»، «نقطه کور» به نقش آفرینی پرداخت. سال 1395 برای شقایق فراهانی سال پرکاری بود. وی علاوه بر فیلم سینمایی«افسونگر» در شش فیلم سینمایی «انزوا»، «آزاد به قید شرط»، «چراغهای ناتمام»، «دعوتنامه»، «پشت دیوار سکوت»، «خانه کاغذی» بازی کرده است که تمام این فیلمها در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر شرکت داشته اند.
شقایق فراهانی در سریالهای متعدد هم حضور داشته است از جملهی این سریالهای تلویزیونی می توان به «آسپرین»،«پازل»،«مادرانه»،«ماتادور»،«کلاه پهلوی»و «اربعین» اشاره کرد.
لیلا اوتادی بازیگر خوش چهرهی ایرانی علاوه بر بازیگری در سینما، تلویزیون و تئاتر، شاعر نیز هست. وی متولد ۱۳۶۲ در محلهی شمیران تهران است. اوتادی فارغ التحصیل رشتهی معماری داخلی از دانشگاه "هنر تهران" است. اوتادی با بازی در فیلم «چشمان سیاه» در سال 1381 به کارگردانی ایرج قادری پا به عرصهی سینما گذاشت.
لیلا اوتادی در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
وی بعد از آن در فیلمهای سینمایی متعدد و سریالهای تلویزیونی شرکت جست که برخی از فیلمهای سینمایی او عبارتند از: «مالیوخولیا»، «ناردون»، «کلاف»، «سه بیگانه در سرزمین ناشناخته»،«سگهای پوشالی»، «لاله»، «آقای الف»، «زن، مرد، زندگی»،«شیر تو شیر»، «دردسر بزرگ»، «پیتزا مخلوط»، «اخراجیها۳»،«عروسک»، «آدمکش»، «باغ قرمز»، «پسر آدم، دختر حوا»،«دعوت»، «حرکت اول»، «زن ها فرشته اند»، «چهار انگشتی» و «بید مجنون».
لیلا اوتادی در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
لیلا اوتادی در سال 1395 با فیلمسینمایی «آزاد به قید شرط » در سی و پنجمین جشنوارهی فجر شرکت کرد.
لیلا اوتادی در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
اوتادی علاوه بر فیلمهای سینمایی در سریال های تلویزیونی «چرخ فلک»، «همان روز... »، «خونمردگی»،«گوشهنشینان» و «آخرین گناه» حضور داشته است.
لیلا اوتادی در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
شاید کمتر کسی را بتوان یافت که سیاوش طهمورث را نشناسد، این بازیگر نام آشنای تلویزیون و سینما متولد سال 1325 در شهر تهران است. سیاوش طهمورث در رشتهی تئاتر از دانشکدهی "هنرهای دراماتیک" تحصیل کرده است و فعالیتش را در تئاتر از سن 25 سالگی و در سال (۱۳۵۰) شروع کرد.
سیاوش طهمورث (با نام اصلی حسن طهمورثنیا) با فیلم سینمایی «آن سفر کرده» به کارگردانی احمد نیک آذر به عنوان بازیگر سینما و تلویزیون در سال (۱۳۶۳)، آغاز کرد.
طهمورث از هنرمندان تاثیر گذار در حوزهی تئاتر به شمار می آید و آغاز فعالیت او در تئاتر به اوایل دههی چهل باز می گردد . وی در سالهای طولانی فعالیتش در فیلمهای سینمایی و سریالهای بیشماری حضور داشته است. که وی را تبدیل به چهرهای ماندگار کرده است. از آن جمله می توان به فیلمهای سینمایی «کنار برکهها»،«تشکیلات»، «اجاره نشینها»، «مسافر ری»،«خانه ای در شن»، «رستگاری در هشت و بیست دقیقه»، «راه طی شده »، «این ترانه عاشقانه نیست»، «تسویه حساب»، «کیمیا و خاک» اشاره کرد.
نکتهی جالب توجه در مورد کارنامهی حرفه ای سیاوش طهمورث تعدد سریالهای تلویزیونی است که او در آن به نقش آفرینی پرداخته است. سریالهای ماندگاری همچون «شاهشکار »، «افسانه سلطان و شبان »،«دستهای آلوده »، «آئینه (فصل ۱) » تنها چند نمونه از سریالهای تلویزیونی است او پس از آن در فصل بعدی سریال «آئینه (فصل ۲) » در سال 1364 به نقش آفرینی پرداخت . ولی دوران پربار سریالهای تلویزیونی دههی شصت این بازیگر پرتجربه ادامه داشت . وی در همان سال در سریال«حکایت مسافر گمنام »، هم نقش آفرینی کرد.
پروندهی سریال های دههی شصت او با دو سریال «گرگها»، «گزارش محرمانه اوکتاویو والدوز » بسته شد و او تا سال 1374 کار شاخصی از خود به جا نگذاشت وی در سال 1374 با سریالهای «شلیک نهایی»، «شبحی در تاریکی»،«برادر خواب» به روی صفحهی نمایش جعبهی جادویی بازگشت. و سلسله ی سریالهایش با «وکلای جوان»، «بازگشت پرستوها»، «به سوی افتخار»،«فکر پلید»، «کودتای سیاه»، «راه طی شده»، «ظهر روزدهم»،«زیر تیغ»،«زهر و پادزهر»، «خونمردگی»، «بانو »، «نیرنگ »،«ماهی کوچولوها دعا میخوانند »، «نابرده رنج»و «خط» تاکنون ادامه دارد.
نعیمه نظامدوست، بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر را با سریال « ساعت خوش » در سال 1374 به یاد دارند. وی دارای دیپلم علوم تجربی است و کارش را از سال ۱۳۷۰ با بازی در گروههای آزاد تئاتر آغاز کرد، نظامدوست سپس در مجموعه نوروز ۷۲ بازی کرد. وی در فیلمهای سینمایی و سریالهای تلویزیونی زیادی بازی کرده است. از میان سریالهای او می توان به «روزهای زندگی»،«فاکتور هشت»،«چار دیواری»،«کسی خوابه؟»،«خانه اجارهای»،«باغ سرهنگ»،«همسایهها »،«محله گل و بلبل» نام برد.
نعیمه نظامدوست، در فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی
از میان فیلمهای سینمایی نعیمه نظامدوست علاوه بر «افسونگر» میتوان به «رفقای خوب»،«جنجال در عروسی»،«دریاکنار»،«مبارزان کوچک»،«آذر، شهدخت، پرویز و دیگران»،«ساکن خانه چوبی»،«برج آرام»،«کنسرت روی آب»،«سن پترزبورگ»،«دلداده»،«توفیق اجباری» اشاره کرد.
تصاویری از فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی ححسین تبریزی
تصاویری از فیلم سینمایی «افسونگر» ساختهی حسین تبریزی