به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، خلاصه مهمترین اخبار و حواشی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر را در ادامه بخوانید.
یکی از وجوه تمایز جشنواره فیلم فجر با دیگر جشنوارههای سینمایی امکان انتخاب یک فیلم از سوی علاقهمندانی است که به تماشای فیلمهای حاضر در جشنواره مینشینند.
سیمرغ بهترین فیلم از نگاه مردم همواره یکی از مهمترین جوایز جشنواره به شمار میآید و رقابت و هیجانی را در ایام برگزاری این رویداد سینمایی ایجاد میکند.
علی آشتیانیپور رییس ستاد جمعآوری آرای مردمی جشنواره فیلم فجر در گفتوگو با ستاد خبری جشنواره درباره جزییات جمع آوری آرا توضیح داد.
شکل دقیق جمعآوری آرای مردمی
علی آشتیانی پور درباره شکل دقیق جمعآوری آرای مردمی جشنواره فیلم فجر، گفت: «اطلاع رسانی در مورد شیوه رایدهی از طریق تیزرها و آنونسهایی که در سینماها پخش میشود صورت میگیرد، تماشاگران که به سالنها وارد میشوند از شیوه رای دادن تا حدی که تیزرها گویاست مطلع میشوند و میتوانند با کدهایی که روی بلیتها درج شده است به فیلم مربوطه در هر سانس رای دهند، زمان رای دادن نیز تا دو ساعت پس از پایان نمایش هر فیلم است.»
او ادامه داد: «طبیعتا این آرا در نرمافزاری که طراحی و کارشناسی شده است وارد میشود و در نهایت نتیجه آن با در نظر گرفتن باقی آماری که هر شب به صورت مکانیزه جمعآوری شده، اعلام میشود.»
چگونگی تقسیمبندی عادلانه سانسهای نمایش
رییس ستاد آرای مردمی جشنواره فیلم فجر درباره مسئله تقسیمبندی عادلانه سانسهای نمایش هر فیلم در جشنواره فجر، توضیح داد: «در هر نمایشی که در جدول اکران مردمی قرار گرفته رای گیری اتفاق میافتد. یعنی افرادی که بلیتها را اینترنتی یا به هر ترتیبی خریداری کردهاند امکان شرکت در رای گیری دارند.»
او ادامه داد: «آنچه مورد ملاحظه ماست یک سهمیه یکسان برای همه سینماهاست یعنی اگر تعداد نمایشها را از 18 تا 24 عدد برای هر فیلم در نظر بگیریم، آنچه برای رای گیری ملاک است وضعیت یکسانی است که تقریبا برای همه فیلمها لحاظ میشود که عبارتند از احتساب جغرافیای سالنها و سانسهای متفاوت و تقریبا در بیشتر از 90 درصد سالنها رای گیری صورت میگیرد.»
علت اعلام آرای مردمی در روز سوم جشنواره
آشتیانی پور درباره علت اعلام آرای مردمی در روز سوم جشنواره، بیان کرد: «آییننامهای در خانه سینما برای این مسئله نوشته شده و مورد توافق همه صاحبان آثار و تهیه کنندگان است و براساس آن مکلف هستیم تا زمانیکه فیلمها به حداقل نمایش درنیامدهاند (حداقل سه روز اول) نمیتوانیم رایگیری را ملاک قرار دهیم زیرا که ارزش واقعی نداشته و ظرفیت همه فیلمها در آن بازه یکسان نبوده است. برای این یکسان بودن شرایط همچنین لازم است فیلمها در روز اول و دوم یا حتی روز سوم به نمایش درآید و اگر در هر شرایطی این اتفاق رخ نمیدهد آن فیلم از گردونه رقابت خارج میشود.»
او با ارائه یک مثال در همین زمینه گفت: «به خاطر داریم در سالهای گذشته دو فیلم روز چهارم به اکران مردمی رسیدند و از رقابت آرای مردمی حذف شدند. رای گیریها از روز اول جشنواره آغاز میشود، اما برای رسیدن به شرایط مناسب برای اعلام آمار تا روز سوم جشنواره صبر میکینم. همچنین امسال فیلمی را داشتیم که در روز اول جشنواره به نمایش درنیامد و برای رسیدن به شرایط برابر سانسهایی برای آن گذاشته شد تا در وضعیت مشابه دیگر آثار قرار بگیرد.»
چگونگی امکان بازگشت فیلمهای حذف شده به رقابت
آشتیانی پور درباره امکان بازگشت فیلمهای حذف شده از فهرست برترین فیلمهای آرای مردمی به رقابت، توضیح داد: «ما همه رایگیریها را هر شب انجام میدهیم و هیچ فیلمی از گردونه رای گیری خارج نمیشود، فقط از روز سوم به بعد هر شب یک فیلم را کم کرده تا به پنج فیلم برسیم که فیلم برگزیده یکی از آنهاست. ولی این امکان همیشه وجود دارد که فیلم حذف شده به رقابت بازگردد زیرا ممکن است در رایگیری رغبتی که مردم به فیلمی نشان میدهند آنقدر تفاوت کند که بتواند جایگاه فیلمها را تغییر دهد، پس طبیعتا امکان پذیر است فیلمی که شب گذشته به عنوان فیلم هفتم از رقابت کنار رفته و ما شش فیلم را اعلام کردیم، امشب آن فیلم هفتم به جای فیلم ششم نشسته و به رقابت بازگردد و فیلم ششم حذف شود.»
او تاکید کرد رایگیری و شمارش آرای همه فیلمها تا پایان جشنواره ادامه دارد و به هیچ عنوان این راگیری و شمارش در مورد فیلمی متوقف نمیشود.
امکان اعلام تعداد آرا وجود دارد یا خیر؟
این سینماگر درباره امکان اعلام تعداد آرای مردمی اخذ شده در جشنواره فیلم فجر، بیان کرد: «باید واقع بینانهتر با این مسئله برخورد کرد، وقتی بخش آرای مردمی جشنواره را با برنامه «نود» که 80 میلیون مخاطب دارد مقایسه میکنند، درست نیست. کل سالنهایی که فیلمها در آن نمایش داده میشوند حداکثر 23، 24 و حداقل 18 سالن است و با احتساب تعادلی که ما رعایت میکنیم حدود 18 تا 20 سالن میشود. برای این تعداد مگر چقدر ظرفیت داریم و چند نفر امکان دیدن فیلمها را دارند؟ طبیعتا مقایسه این جریان با برنامه «نود» درست نیست.»
او افزود: «ظرفیت ما با احتساب تعداد سالنهایی که بیان کردم، معادل ظرفیت صندلیها برای همه فیلمهاست و این ظرفیت برای رای گیری و کدگذاری برای توان فیلمها کفایت میکند.»
آشتیانی پور با تاکید بر اینکه آمادگی اعلام آرا را براساس خواست صاحبان آثار دارد، گفت: «اگر همه صاحبان فیلمها از ما تقاضا کنند و رضایت شان را اعلام کنند حاضر هستیم تعداد آرای همه شبها را به آنها یا عمومی اعلام کنیم. اما این اقدام را توصیه نمیکنیم به دلیل آنکه وضعیت اکران برای فیلمهایی که در انتهای جدول قرار دارند ممکن است سخت شود و تاثیر منفی روانی بر مخاطبان این آثار بگذارد.»
او تاکید کرد: «هر سال گفتهام که این جزو حقوق جمعی صاحبان آثار است و اگر همه صاحبان 33 فیلم تقاضا کنند از شب اول تا فردا شب یا پایان جشنواره، تعداد آرا و جایگاهی که دارند را علنی میکنیم و اگر نخواستند پس از جشنواره صاحبان هر فیلم میتوانند جایگاه خود را از شب اول تا شب آخر بدانند و حتی امکان تماس با رای دهندگان نیز برایشان مهیاست.»
نقش تهیهکنندگان در تغییر نتایج آرای مردمی
او درباره این مسئله که شایع شده است برخی از تهیهکنندگان تماشاگران را به سینما میبرند تا رای مثبت به فیلمشان بدهند، توضیح داد: « این شبهه افکنی ها عادلانه نیست چون ما برای پیشگیری از هر نوع فریب یا آسیبی که از آمار نادرست بخوریم تدابیری را اندیشیدهایم، تمام بلیتهای از هر نوع چه آنها که در اختیار صاحبان آثار قرار گرفته است یا از طریق گیشه خریداری میشود همه کدگذاری شده هستند و ما رای آنها را متوجه می شویم اما برای آنکه عادلانه وعلمی و خالص تر این رای گیری صورت بگیرد، فقط رایهایی را به حساب میآوریم که رایدهندگان بلیتهایشان را از طریق اینترنت پیش خرید کرده بودند و این از مهمترین مزایای سیستم مکانیزه است که رای مردمی خالص شده و رای ناخالص در این اعلامها وجود ندارد.»
آشتیانیپور همچین گفت: «در واقع شفافترین و صادقانهترین آرا برای ما همین آرا هستند و آنها را ملاک قرار میدهیم، اما آرای افرادی که از گیشه بلیت را تهیه کرده و یا از صاحبان آثار بلیت گرفتهاند نیز در اختیار داریم و آنها را نیز با آنکه به حساب نمی آوریم قابل مقایسه است. تا به امروز خوشبختانه نتایج یکی بوده است و آرایی که به شکلهای مختلف ارائه شدهاند با آرایی که در سبد پاک ما قرار گرفته است تقریبا یکسان بوده است. اما ملاک اصلی ما همان سبد ایمن و خالص رای مردم است.»
در ششمین روز از اعلام نتایج آرای مردمی سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر، 5 فیلم برتر بدون اولویت معرفی شدند.
اسامی آثار برتر در آرای مردمی بدون اولویت، در تصویر قابل مشاهده است.
مخاطبان فیلمهای جشنواره برای شرکت در رأیگیری بهترین اثر از نگاه تماشاگران میتوانند از طریق شمارهگیری #7*710* و طی کردن مراحل از طریق تلفن همراه اثر برگزیده خود را انتخاب کنند.
23 سازمان و نهاد در بخش تجلی اراده ملی جشنواره سی و هفتم فیلم فجر حضور یافتهاند.
در میان سازمانهایی که داوران آنها در پردیس سینمایی چارسو به تماشای فیلمهای جشنواره امسال مشغولاند نام سازمانها و نهادهایی همچون دانشگاه علوم پزشکی ارتش، سازمان حفاظت محیط زیست، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، وزارت ورزش و جوانان، انجمن ویرایش و درست نویسی، انجمن مدیران تولید سینما، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، اداره کل سلامت شهرداری، معاونت فرهنگی قوه قضاییه، حقوق شهروندی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، مجمع جهانی اهل بیت (ع)، شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنیاد شهید و امور ایثارگران، وزارت دادگستری، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگی وارشاد اسلامی، تلویزیون دانشگاه آزاد اسلامی، بیمه ایران، پلیس ناجا، سازمان بهزیستی، معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فراکسیون جوانان مجلس دیده میشود.
اسامی منتشر شده از داوران این سازمان ها و نهادها به شرح زیر است:
صادق فنایی، ارسیا تقوا، عباس شاهدی علی آباد، احسان نصیرالاسلامی، رضا لاری پور هرات؛ داوران دانشگاه علوم پزشکی ارتش
امیر عبدالرضا سپنجی، دیکرانوحی هوا کیمیان، منصور ضابطیان؛ داوران سازمان حفاظت محیط زیست
مصطفی رستمخانی، فاطمه حجتی، حسین رضایی؛ داوران دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مهناز آزاد، سید حامد مرتضوی، کوروش وحیدشاهی؛ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
محمود محدث، مجید توکلی، مهدی افروزمنش؛ داوران وزارت ورزش و جوانان
احمد عبدالله زاده، معین پایدار، علی زارع؛ داوران انجمن ویرایش و درست نویسی
محمدرضا منصوری، حسن آقاکریمی، یونس صباحی، سیدعلی قائم مقامی، یوسف صمدزاده؛ داوران انجمن مدیران تولید سینما
اشرف گرامی زادگان، شیرین احمدنیا، زهرا ابوالقاسمی؛ داوران معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری
زینب نصیری، نوح منوری، محمد کیاسالار؛ داوران اداره کل سلامت شهرداری
سیدمحمدرضا خوشرو، جواد طوسی، ابراهیم اسلامی، مهدی کریمی؛ داوران معاونت فرهنگی قوه قضاییه
وحید آگاه، کیوان صداقتی، محمود عزیزی؛ داوران حقوق شهروندی وزارت ارشاد
زینب اختری، حسن خاکوند، سید علیرضا حسینی؛ داوران مجمع جهانی اهل بیت (ع)
علی حیاتی، شیما عالی، محمدباقر مفیدی کیا؛ داوران شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی
حسین حقگو، محمدتقی فهیم، فرزاد مولازاده؛ داوران بنیاد شهید و امور ایثارگران
حسین عرفانی مقدم، محمود عباسی، مهدی سجادهچی، مصطفی رستگاری، احمدعلی محسن؛ داوران حقوق بشر وزارت دادگستری
اصغر امیرنیا، سید مصطفی زراوندیان، عباس صالح مدرسه ای؛ داوران معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد
صالح اسکندری،علیرضا گل بابازاده، حمید نوبهار، حجت کامکار؛ داوران تلویزیون دانشگاه آزاد اسلامی
حامد افشارزاده، سیدعلیرضا سادات میر، منصور صالحی، داوود شاه بابایی، محمد آخوندی؛ داوران شرکت سهامی بیمه ایران
سونیا پوریامین، اکبر عالمی، سید محمدحسن مقدم فر، زهره غفاری پور، مهدی رحیمیان؛ داوران شرکت شبکه علمی ایران
عین الله جهانی، مصطفی نجمی، ولی خسروی؛ داوران پلیس ناجا
عباس حق شناس، محمدرضا حیدرهایی، مهدی خسروی؛ داوران سازمان بهزیستی
پدرام فرجی زاده، سجاد رنجبر، آرمین سرابی؛ داوران معاونت فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
جعفر صانعی مقدم، مهدی کرم پور، رضا مقصودی؛ داوران فراکسیون جوانان مجلس
سازمان ها و تشکل های حاضر در بخش تجلی اراده ملی به بررسی فیلم های به نمایش درآمده جشنواره امسال می پردازند و فیلم های منتخب خود را با توجه به اهداف و رسالت تعیین شده سازمان های متبوع خود معرفی و اعلام می کنند.
آیین معرفی برگزیدگان پس از برپایی مراسم اختتامیه جشنواره سی وهفتم فیلم فجر برگزار میشود و تاریخ آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
اولین فیلم رضا زهتابچیان با نام «دیدن این فیلم جرم است» در جشنواره امسال و در پردیس سینمایی چارسو به نمایش درآمد.
محمدرضا شفاه تهیه کننده این فیلم به همراه رضا زهتابچیان برای معرفی فیلم، روی صحنه حاضر شدند. محمدرضا شفاه پس از خوشامدگویی به حضار از برخی بازیگران این فیلم دعوت کرد تا روی صحنه حضور پیدا کنند. او گفت این بازیگران، در نقش نیروهای پایگاه بسیج ایفای نقش کرده اند و ستاره بازیگری سینما هستند. شفاه ادامه داد: این بازیگران از میان پانصد تا ششصد بازیگری انتخاب شده اند که برای تست بازیگری فراخوانده شدند و جزو بهترین ها برای ایفای نقش هستند.
علیرضا صالحی دستیار کارگردان فیلم «دیدن این فیلم جرم است» گفت: فکر می کنم بهترین جایی که می شد این فیلم را تماشا کرد همینجا در میان همکاران مان است. او ادامه داد: این فیلم بعد از نمایش، روتوش می شود. علیرضا صالحی به عوامل سازنده این فیلم و بازیگران جوان و ناشناخته آن به خاطر پذیرش ریسک کار کردن در این فیلم تبریک گفت و اضافه کرد: برخی از دوستان از اینکه در این فیلم حضور داشته باشند ترسیدند و عده ای به هم توصیه کردند که در این فیلم حضور پیدا نکنند. این باعث «خِیر» شد و نتیجه اش معرفی بازیگران غیرچهره به سینمای ایران است.
رضا زهتابچیان، صحبت های صالحی را پی گرفت و گفت: بعضی از بازیگران برای ایفای نقش امیر، دعوت شدند اما بعد از خواندن فیلمنامه پاسخ دادند که پوشیدن این لباس برای ما هزینه دارد.
او از برخی بازخوردها نسبت به شخص او و فیلم اش گله کرد و گفت: دیشب که در یک پردیس سینمایی دیگر حضور داشتم از زبان برخی افراد شنیدم که بهتر است تعداد بازیگرانی که اینگونه نقش ها را نمی پذیرند بیشتر شود! همینجا به آنها که بازی در این فیلم را با این دلیل نپذیرفتند می گویم عزیزان من اگر فیلمنامه را خواندید و گفتید باطل است؛ حرفتان حق است. اما اگر خواندید و گفتید «می ترسم بیایم»، نام اش بُزدلی است و اصلا ارزشمند نیست.
رضا زهتابچیان گفت: ما تلاش کردیم فیلم را به جشنواره برسانیم و نسخه فعلی فیلم به زودی روتوش می شود.
او ادامه داد: فیلمی که امشب نمایش داده شد از نظر فنی، پنجاه درصد چیزی است که انتظار داشته ایم و این مسئله بعد از روتوش مرتفع می شود.
او از مخاطبان فیلم اش درخواست کرد اگر از نظر فنی، مشکلی در فیلم دیدند بعد از تماشای فیلم، با انتقال آن به عوامل سازنده فیلم، در اصلاح «دیدن این فیلم جرم است» او را یاری کنند.
نام امیر آقایی، لیندا کیانی، حسین پاکدل، محمود پاک نیت و حمیدرضا پگاه در میان چهره های شناخته شده این فیلم دیده می شود.
عادل فردوسیپور مجری سرشناس برنامه ۹۰ مهمان ویژه فیلم سینمایی سرخپوست بود و برای دومین بار در روز چهارشنبه به پردیس سینمایی ملت آمد.
فاطمه پاقلعهنژاد: عادل فردوسیپور در پایان این فیلم سینمایی درباره سرخپوست گفت: «خوب بود.دوست داشتم ولی راستش متری شیش و نیم را که قبلش دیده بودم بیشتر دوست داشتم . سرخپوست اتفاقا فیلم خوبی بود اما متری شش و نیم تعلیق های بیشتری داشت و من بیشتر پسندیدم.»
او ادامه داد: «البته من امسال ۵ فیلم دیدم. غیر از این فیلم ها تختی و آشفتگی و مسخره باز را هم دیدم ولی راستش را اگر بخواهید فکر کنم باز هم از همه فیلم هایی که دیدم متری شیش و نیم را بیشتر دوست داشتم.»
عادل تقریبا هر سال پای ثابت تماشای فیلمهای جشنواره است و معمولا خیلی از فیلم ها را می بیند. او درباره اینکه آیا باز هم در برنامهاش فیلم دیگری برای تماشا هست گفت: «باید برنامه را ببینم. فکر می کنم باز هم باشد فیلمهایی که میخواهم ببینم.»
او درباره علاقه به فیلم، ترجمه کتاب، اجرای تلویزیونی و تحلیل فوتبال گفت: «آره فکر کنم موجود خاصی هستم ملغمه ای از همه این چیزها! همه را دوست دارم.»
عادل که اینجا فقط برای سینما آمده بود، خیلی عجله داشت که زودتر برگردد خانه چون انتهای فیلم با بازی الکلاسیکو همزمان شده بود. فوتبال، ورزشی که عادل اصلا اهل از دست دادنش نیست و البته امروز در یکی از معدود موارد روزگارش، بازیهای لیگ را ندیده بود تا متری شیش و نیم را ببیند.
مصاحبه فردوسی پور با کارلوس کیروش این روزها حسابی در شبکههای اجتماعی واکنش به همراه داشته است. راستی او از این مصاحبه و بازتابهایش راضی است؟ این از آن سئوالهایی نیست که فردوسیپور جوابش را بدهد! پس میگوید: «الکلاسیکو شروع شد، من بروم و شب بخیر»
او اینها را گفت و با خنده رفت به سمت در خروج!
سرخپوست مهمانان زیادی در سالن نمایش داشت که از سرشناسترینهایشان عباس آخوندی وزیر پیشین مسکن و شهرسازی و محمود صادقی نماینده مردم مجلس و البته علی فروغی مدیر شبکه سوم سیما در یک سالن بودند.
گیتی قاسمی بازیگر سینما که حضور در فیلمهای «سد معبر» و «والدراما» را در کارنامه دارد از بازی در «متری شیش و نیم» پشیمان است.
او در این باره نوشت: «اولین باری است که از بازی کردن در یک فیلم اینگونه نادم و پشیمانم. امروز بازی خودم را هم دیدم. از خودم و شان هنری که سالها برای به دست آوردنش زحمت کشیدم عذرخواهی میکنم و یاد خواهم گرفت کار و رفاقت را قاطی هم نکنم و بیشتر از احترام به دیگران برای خودم احترام قائل باشم. درس اول این سالهای بازیگری من، «متری شیش و نیم» حرمت ما را متری چند حساب کردید؟»
فیلم «متری شیش و نیم» دومین اثر سینمایی سعید روستایی با بازی نوید محمدزاده و پیمان معادی است.
از دیگر حواشی که در روز هشتم جشنواره رخ داد اقدام عجیب از سوی شرکت تاکسی اینترنتی تپسی بود، این شرکت با انتشار پستی در صفحه اینستاگرامش از قرعهکشی تعدادی از بلیتهای اختتامیه جشنواره فیلم فجر خبر داده و شرایط آن را برای علاقهمندانی که تمایل به حضور در این مراسم دارند تشریح کرده بود.
این در حالیست که همواره در جشنواره فیلم فجر از حضور افرادی غیر از هنرمندان و اهالی رسانه در اختتامیه این رویداد مهم سینمایی، به منظور حفظ شرایط مناسب برای پوشش خبری مراسم یکی از چالشهای مهم بوده و همواره سعی شده شرایطی رسمی، آرام و دور از حاشیه در اختتامیه این مراسم فراهم شود.
در روز هشتم جشنواره یکی از فیلم های ذخیره با مساعدت ابراهیم داروغه زاده دبیر این رویداد هنری به نمایش میآید. فیلم «آنجا همان ساعت» به کارگردانی سیروس الوند در پردیس سینمایی چارسو اکران میشود.
به درخواست سیروس الوند، کارگردان فیلم «آنجا همان ساعت» این فیلم روز ۲۱ بهمن ساعت ۱۴:۳۰ در سینما چارسو اکران خواهد شد. پرویز پرستویی، ماهور الوند و شهرام حقیقتدوست بازیگران اصلی فیلم «آنجا همان ساعت» هستند. این فیلم به مدت ۹۵ دقیقه، محصول سال ۱۳۹۷ است.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
سینما اینطوره... وقتی بیایی با پریناز ایزد یار .. نوید محمدزاده و پیمان معادی و از همه مهمتر تو فیلمی به کارگردانی اقای نابغه { سعید روستایی } بازی کنی و چند صباحی
کنار بزرگان نفس بکشی .. اینطوری میشه عزیز.. از قدیم میگن...
گدا گر معتبر شود از خدا بی خبر شود .. همینه قضیه است... شما الان جو خود بزرگ بینی شما رو گرفته نمیدونی داری چی میگی..
برو کمی استراحت کن .. بعدش خودت و قتی حالت سر جاش اومد اونوقت با خودت عهد میبندی که وقتی جو گیر شدی دیگه ......
با تشکر ..
…………………… استنلی کوبریک فقید هستم… ……………
سینما اینطوره... وقتی بیایی با پریناز ایزد یار .. نوید محمدزاده و پیمان معادی و از همه مهمتر تو فیلمی به کارگردانی اقای نابغه { سعید روستایی } بازی کنی و چند صباحی
کنار بزرگان نفس بکشی .. اینطوری میشه عزیز.. از قدیم میگن...
گدا گر معتبر شود از خدا بی خبر شود .. همینه قضیه است... شما الان جو خود بزرگ بینی شما رو گرفته نمیدونی داری چی میگی..
برو کمی استراحت کن .. بعدش خودت و قتی حالت سر جاش اومد اونوقت با خودت عهد میبندی که وقتی جو گیر شدی دیگه ......
با تشکر ..
…………………… استنلی کوبریک فقید هستم… ……………