به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
«حسین قناعتی» در واکنش به صحبتهای «داریوش مهرجویی» که در مراسم ختم مرحوم «عباس کیارستمی» گفته بود، باید با پزشکان احمق و بیمسئولیت سختترین برخورد بشود، گفت: به عنوان یک معلم و استاد دانشگاه عرض میکنم که پزشکی یکی از سختترین مشاغل است و طلاییترین دوران زندگی یک پزشک به مطالعه و کار طاقتفرسا و کشیکهای طولانی میگذرد.
وی ادامه داد: کاش داریوش مهرجویی یک شب همراه ما پزشکان در کنار بیماران و در شیفت بیمارستان حاضر میشدند تا ببینند این حرفه چقدر سخت است و انجام این کارها به چه عشق و علاقهای نیاز دارد.
استاد دانشگاه تهران با گلایه از هجمههای اخیر که به جامعه پزشکی وارد میشود، گفت: وقتی یک پزشک باید به 35 تا 40 بیمار به صورت همزمان رسیدگی کند، ممکن است نارضایتیهایی نیز به وجود بیاید که این کاملاً طبیعی است. باید در نظر داشته باشید یک پزشک تا به سن باروری کار برسد، تقریباً 40 سالش شده است و تنها لذت معنوی این شغل است که ما را پایبند و شیفته خدمت به مردم میکند.
قناعتی ادامه داد: واقعاً متأسفم از کسانی که انتظار میرود پرچمدار انسانیت و معنویت باشند، دست به اهانت و توهین به جامعه بزرگ و شریف پزشکی میزنند.
وی ادامه داد: در یک نظرسنجی که در جامعه پزشکان انجام شد، بیش از 70درصد پزشکان برای حضور در مناطق محروم و نقاط دوردست و عملیات امدادی اعلام آمادگی کردند.
قناعتی با اشاره به موضوع فوت مرحوم کیارستمی گفت: نباید عملکرد عده معدود و قلیلی را که ممکن است گاهی در هر حرفهای تخلف کنند، به حساب همه آن جامعه بگذاریم و در خصوص مرحوم کیارستمی تا آنجا که بنده اطلاع دارم، وی دچار عارضه درمان شده بود و برای ادامه درمان به فرانسه برده شد که در آنجا در اثر آمبولی ریه و تزریق داروی ضد انعقاد دچار ضربه مغزی شده و به علت خونریزی مغزی فوت کرد.
این پروفسور رادیولوژی ضمن تأکید بر اینکه مرحوم کیارستمی اگر در ایران میماند، اکنون زنده بود، گفت: عارضهای که برای وی در فرانسه رخ داده است، اگر در ایران حادث میشد، جراحان اعصاب ایرانی قطعاً بهراحتی توانایی کنترل و درمان آن را داشتند.
وی در پایان گفت: امیدوارم داریوش مهرجویی و همصنفان ایشان بهخاطر ناراحتی مرگ دوستشان در شرایط احساسی این صحبتها و موضعگیریها را انجام داده باشند و بلافاصله تا زمان هست، جبران مافات کنند و دست از این تهمتها و ناسزاهایی که به صورت ناروا به جامعه پزشکی منتسب میکنند، بشویند.
*********
همچنین «سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی» در واکنش به صحبتهای «داریوش مهرجویی» گفت: انتظار عامه مردم از الگوهای جامعه و شخصیتهای مطرح و فرهنگی این است که قضاوت منصفانه و عادلانه داشته باشند و از الفاظ و لحن مؤدبانه استفاده کنند.
وی با انتقاد از صحبتهای «داریوش مهرجویی» در مراسم ختم «عباس کیارستمی» گفت: اینکه در هر قشر و صنفی افرادی کمکاری و تخلف داشته باشند، امری طبیعی است کما اینکه در جامعه هنرمندان نیز ممکن است افرادی تخلفهای گوناگون داشته باشند و نمیتوان بهخاطر تخلف به عملکرد یک بازیگر کل جامعه هنری را زیر سؤال برد.
این نماینده مجلس با اشاره به موضعگیریهای اخیر علیه جامعه پزشکی تأکید کرد: مرگ مرحوم کیارستمی نباید تبدیل به یک دعوای صنفی و انتقام از جامعه پزشکی تبدیل شود و اینکه بخواهیم قشر پزشکان که جزو باهوشترین افراد هستند را با الفاظ نامناسب و زشت خطاب کنیم، غیرقابلقبول و تحریککننده است.
قاضیزاده هاشمی افزود: امید داریم که داریوش مهرجویی و همصنفانشان تنها بهخاطر ناراحتی از فوت یکی از دوستان و همکارانشان در یک جو احساسی و بدون غرض و دشمنی و سوءنیت به جامعه پزشکی این صحبتها را کرده باشند و امیدواریم با ایجاد شفافیت در این موضوع نقاط مبهم ایجادشده را برطرف کنند.
وی در ادامه ضمن تأکید بر اینکه قصور و کوتاهی در هیچ صنفی پذیرفته و قابلقبول نیست، گفت: اگر قصور پزشکی درباره مرحوم کیارستمی یا هر کس دیگر صورت گرفته باشد، باید به آن رسیدگی و برخورد شود، کمااینکه بیشترین علت مرگ مردم در کشور آمریکا بهخاطر قصور پزشکی بوده و این امر ممکن است در هر کجای دنیا اتفاق بیفتد، البته قصور حتی به تعداد اندک قابل دفاع نیست، برای همین دادگاهها و نظام پزشکی تشکیل شده است که به تخلفات اینچنینی رسیدگی شده و با متخلفان و اهمالگران برخورد شود.