به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، برخی از مهمترین اخبار سینما و تلویزیون را در ادامه بخوانید.
پرویز پرستویی در واکنش به انتقادات بسیاری که علیه فیلم «لس آنجلس تهران» مطرح شده، در صفحه اینستاگرامش نوشت:
«آقای کثیریان عزیز
منتقد محترم
چه تحلیل درستی از اوضاع پیش آمده در خصوص اکران فیلم لس آنجلس تهران کردید،دست مریزاد .
من شک ندارم کسانی که با بنده مسئله دارند
دانسته یا نادانسته میخواهند انتقام بگیرند.
غافل از اینکه بنده فقط بازیگر فیلم هستم نه کارگردان و تهیه کننده فیلم .
شما اگربا من مسئله دارید،بازی من بد است ،نباید این فیلم را بازی میکردم و...هر اظهار نظر دیگر،گناه کارگردان وتهیه کننده این فیلم چیست که باید سرمایه اش به خطر بیافتد؟
بنده ازسالیان دور نقد پذیر بودم و هستم و خواهم بود،هرچه دوست دارید بنده رو نقد کنید، باجان و دل نقد مردم و منتقدین واقعی را میپذیرم ولی انتقام و توهین را ...
مشرق نیوز، که شعارت این است:(خورشید هرروز از مشرق طلوع می کند)وبه خودت اجازه میدی و حکم صادر میکنی که آقای پرستویی لطفا مدتی حرف نزن .
چشم من مدتی حرف نمیزنم .
شما هم لطف کن سرت به کار خودت باشه مطمئن باش اگر حرف نزنی و اظهار نظر نکنی
کسی به شما نخواهد گفت چرا لال شدی
ضمنا بگذار خورشید از سمت دیگری طلوع کند.»
انتشار اولین تصویر از فیلم «غلامرضا تختی»
نخستین تصویر از فیلم «غلامرضا تختی» به کارگردانی بهرام توکلی و به تهیهکنندگی سعید ملکان منتشر شد.
به نقل از روابط عمومی فیلم سینمایی «غلامرضا تختی»،با پایان فیلمبرداری فاز نخست و دوران کودکی، فاز دوم این فیلم سینمایی که مربوط به بخشی از نوجوانی غلامرضا تختی است، مدتی است آغاز شده است.
علیرضا گودرزی ایفاگر نقش نوجوانی جهان پهلوان تختی است و معصومه قاسمی پور اجرای نقش مادر غلامرضا تختی را بر عهده دارد. همچنین مراحل فنی فیلم بصورت هم زمان در حال انجام است.
عکس پیوست خبر توسط مریم تختکشیان گرفته شده است.
تصویری جالب از امین حیایی و رضا شفیعی جم؛ 27 سال قبل!
کیومرث پوراحمد و بهرام عظیمی بازیگر شدند
کیومرث پوراحمد و بهرام عظیمی در فیلم سینمایی «جمشیدیه» به کارگردانی یلدا جبلی بازی کردند.
«جمشیدیه» که دومین فیلم سینمایی یلدا جبلی در مقام کارگردان است این روزها با پایان یافتن تدوین وارد مرحله صداگذاری شد.
فیلمبرداری این فیلم سینمایی اوایل اسفند ماه سال گذشته آغاز شد و تا پایان فروردین ماه به طول انجامید.
از نکات قابل توجه «جمشیدیه» حضور کیومرث پوراحمد و بهرام عظیمی ۲ کارگردان سینما و انیمیشن است که در این فیلم در نقشهای کلیدی بازی می کنند.
سارا بهرامی، حامد کمیلی، پانته آ پناهی ها، سعید چنگیزیان، ستاره پسیانی، ندا جبرائیلی، شادی کرم رودی، محمد ولی زادگان، حمیرا نونهالی، کاوه کاتب، لیلی فرهادپور و بهرنگ تنکابنی بازیگران این پروژه هستند.
حبیب مجیدی به عنوان عکاس در این پروژه حضور دارد.
آیا گلزار و حمید گودرزی هم از تلویزیون کنار گذاشته می شوند!؟
دبیر شورای نظارت بر سازمان صداوسیما ضمن تاکید بر حفظ برنامههای برند در تلویزیون، افراط و تفریط در استفاده از سلبریتیها را از آفتهای تلویزیون دانست که رویهای قاعدهمند نیست.
محمد حسین صوفی در پاسخ به پرسشی درباره سیاست شورای نظارت در راستای برنامههای برند تلویزیونی، اظهار کرد: شورای نظارت بر صداوسیما وظیفهاش نظارت بر اجرای مقررات و ضوابط در سازمان صداوسیماست. وظیفه این شورا نظارت بر اجرای اصل ۱۷۵ قانون اساسی است که وظیفهی سازمان صدا و سیما را مشخص میکند. این شورا همچنین بر اجرای مصوبات مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد ضوابط و شرایط و ماموریتهای شورای نظارت است.
هدفش هم این است که سازمان صداوسیما را کمک کند که در جهت بهبود برنامههایش پیش برود. به تعبیری دیگر، نگهداری برندهای صداوسیما، به افزایش مخاطبان تلویزیون کمک میکند تا افزایش برنامههای پرمخاطب را به دنبال داشته باشد.
او دربارهی تعامل صداوسیما با شورای نظارت به ایسنا چنین گفت: در سالهای اخیر نظارت خوبی ما بین صداوسیما و شورای نظارت بر سازمان وجود داشته است. لیکن به خاطر کمبود اعتبارات و مشکلات اعتباری که در سازمان صداوسیما وجود دارد، تلویزیون مجبور شده است دنبال کاهش برخی از برنامهها و همچنین افزایش برخی دیگر از برنامهها باشد.
دبیر شورای نظارت بر سازمان صداوسیما سپس در پاسخ به این پرسش که چرا تلویزیونی که سالها قبل از حضور سلبریتیهایی از جمله محمدرضا گلزار روی آنتن زنده جلوگیری میکرد، حالا این رویه را تغییر داده و چنین افرادی در مقام مجری تلویزیون بهره میگیرد؟ اظهار کرد: برنامههای تلویزیون دائما باید به دنبال تنوع، خلاقیت و نوآوری باشند.
اما یکی از آفتهایی که همه عرصههای فرهنگی، هنری، اجتماعی و رسانهای دارند، توجه بلاوجه به سلبریتیها یا شخصیتهای فرهنگی هنری است که گاهی اوقات در قالب مجری، مهمان و ... جلب توجه میکند. هر جایی که ما افراط و تفریط داشتهایم، بد بوده است. هرجا که به قاعده عمل کردهایم خوب بوده است؛ بنابراین اگر چنانچه ضابطهای وجود داشته باشد جذب مخاطب به بهترین شکل ممکن صورت میگیرد.
بر همین اساس یکی از کارهایی که دوستان ما در شورای نظارت به سازمان تذکر میدهند، این است که برای استفاده و بهکارگیری از سلبریتیها چه در قالب مجری و چه در قالب مهمان و چه کارشناس حتما قاعدهای وجود داشته باشد. مردم از بیقاعده بودن، بیانضباط بودن و بینظم بودن نگران هستند.
ولی اگر چنانچه قاعدهای وجود داشته باشد که در برنامههای مرتبط ما هنرمندان، ورزشکاران و به طور کلی سلبریتیها را داریم هیچ مانعی ندارد ولی زمانی که افراط و تفریط می شود، این قاعده برهم میریزد. اما اساس بر این این است که تلویزیون با استفاده از سلبریتیها مخاطب را جذب کند.
صوفی در ادامه درباره مسابقه «برنده باش» نیز اظهار کرد: توفیق نیافتن این برنامه به این دلیل است که از محمدرضا گلزار در جای خود استفاده نشده است. آقای گلزار مجری خوبی نیست، هنرپیشهی خوبی است؛ بنابراین وقتی از ایشان به عنوان مجری استفاده میکنیم هم برنامه اشکال پیدا میکند و هم ویژگیهای هنری آقای گلزار زیر سوال میرود.
در هر جایی که ما بدون برنامه بدون مطالعه و بدون بررسی و بدون در نظر گرفتن سلائق مخاطب و بدون در نظر گرفتن توانمندیهای یک مجری، از او استفاده میکنیم، مخاطب پس میزند و جذابیت نخواهد داشت؛ بنابراین آقای گلزار یک هنرپیشه است و نه یک مجری، آقای گودرزی یه هنرپیشه است نه یک مجری؛ بنابراین آنها را باید در جای خود استفاده کرد.
وی تاکید کرد: در شورای نظارت انواع تذکرات به تلویزیون داده میشود و به تدریج این تذکرها خروجی خواهد داشت.
پیشنهاد سیروس الوند برای نجات سینمای ایران
استقبال بالای مردم از فیلمهای کمدی و توجه کمترشان به آثار جدی اجتماعی، از جمله مسائلی است که گلایه برخی سینماگران را بهدنبال داشته است. نگرانی اغلب آنان هم از این بابت است که فیلمهای جدی در این روند قربانی آثار نه چندان باارزش شوند.
با این حال سیروس الوند، نظر دیگری دارد و حتی تأکید دارد که گرفتاری سینمای امروز نه بهخاطر فیلمهای کمدی، بلکه بواسطه ساختههای مبتذل و بیارزش است. او حتی در تصدیق گفتههایش به برخی کمدیهای سینمای ایران همچون «اجارهنشینها»، «لیلی با من است»، «مارمولک» و «نان، عشق و موتور ۱۰۰۰» اشاره کرده و آنها را آثاری قابل تأمل در این حوزه عنوان کرده است.
او در همین رابطه گفته است: «اگر فیلم در اینگونه سبک کمدی ساخته شود اشکالی ندارد، اما آنچه من امسال در بین فیلمها میبینم، یکی از یکی مبتذلتر است.» او تنها راه نجات سینمای کشور را در این دانسته که درام اجتماعی، خود را به مردم نشان دهد، در غیر این صورت سینما از زندگی مردم و جامعه روز به روز بیشتر فاصله میگیرد و سینما به افیونی تبدیل میشود که فقط مردم با تماشای آن بخندند.
الوند که خودش هم این روزها در تدارک ساخت یک فیلم اجتماعی است، گفته:«یک فیلم خوب اجتماعی و خانوادگی میتواند همیشه و در هر شرایطی خود را نجات دهد و الان خوشحالم که دو فیلم «تنگه ابوقریب» و «مغزهای کوچک زنگ زده» خود را بخوبی نشان دادند و تماشاچی نسبت به تماشای آنها از خود رغبت نشان میدهد؛ همین خود یک روزنه امید است و تصور میکنم امسال آخرین سال کمدی مبتذل است و سال ۹۸، سال درام اجتماعی باشد.»
«ممنوعه» رفع توقیف شد
صفحه رسمی مجموعه «ممنوعه» در اینستاگرام، با انتشار فیلمی کوتاه مدعی شد که بعد از اتمام ماههای سوگواری و پایان کارهای اداری، توزیع این مجموعه از سر گرفته میشود.
در این فیلم که به صورت نمادین امیر پورکیان (کارگردان)، علی اکبر نجفی و مهدی یاری (تهیهکنندگان) چند پرنده را از قفس آزاد میکنند، پورکیان اعلام میکند: «به لطف الهی و خالق هنر تمام مراحل اداری سریال «ممنوعه» انجام شده است و انشاءالله بعد از ایام سوگواری به خانههای شما میآییم. ممنون از صبر شما و امیدواریم ما را به خاطر این تاخیر ببخشید.»
انتقاد به محتوای سریال «ممنوعه» از سوی برخی رسانهها، باعث شد که از تاریخ ۲۶ شهریور ماه اعلام شود این مجموعه شبکه نمایشی فعلا اجازه نشر ندارد.
عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی پیشتر با اشاره به حواشی ایجاد شده در توزیع مجموعه «ممنوعه» در شبکه خانگی گفته بود: به دلیل پارهای تردیدها که درباره این مجموعه وجود داشت، قرار شد قسمتهای بیشتری از این مجموعه تولید و سپس مراحل بعدی آن برای توزیع در شبکه نمایش خانگی طی شود. درباره این مجموعه به دلیل پارهای از تردیداتی که وجود داشت، قرار شد که قسمتهای بیشتری از این مجموعه تولید شود تا با این کار امکان تداوم و تضمین بیشتر و قطعی تری برای توزیع پیدا شود؛ بنابراین بر اساس قراری که گذاشته شده چند قسمت بعدی این مجموعه پس از تولید در اختیار وزارت ارشاد قرار میگیرد و مراحل بعدی به صورت یکجا طی میشود.
«ممنوعه» یک سریال شبکه خانگی با برچسب ۱۶+ است که به گفته سازندگانش سعی در تقبیح رفتار و عملکرد افرادی دارد که سبک زندگی غربی را چه در ظاهر و چه در محتوا برگزیدهاند.
بازیگران «ممنوعه» به ترتیب حروف الفبا عبارتند از: امیرحسین آرمان، علی استادی، خاطره اسدی، بهاره افشاری، محمد امین، پژمان بازغی، آتیلا پسیانی، امیر جعفری، هادی حجازیفر، الهه حصاری، سوگل خالقی، آناهیتا درگاهی، نیلوفر رجاییفر، لیلا زارع، نیما شعبانژاد، شهرام قائدی، مصطفی قدیری، نیکی کریمی، میلاد کی مرام، فاطمه گودرزی، مجید مظفری، نسرین نکیسا و شیدا یوسفی.
سریال «ممنوعه» داستان سه نسل را به صورت همزمان و پیوسته روایت میکند و به دغدغههای امروز جوانان و آسیب مسائل روز خانوادگی و اجتماعی میپردازد.
افخمی با «هفت» برمی گردد؟
بعد از مدتها بیخبری از برنامه سینمایی تلویزیون، صحبتهایی مبنی بر حضور دوباره بهروز افخمی دوباره بر روی صندلی اجرای برنامه «هفت» به میان آمده، خبری که که به گفته خودش در حد مقدماتی است و هنوز به نتیجهای نرسیدهاند.
در آستانه جشنواره فیلم فجر، جامعه سینمایی هم منتظر رئیس جدید سازمان سینمایی است و هم منتظر مجری برنامه «هفت»...! چرا که ناصر کریمان پیش از این گفته بود که «هفت» با سبک و سیاق جدید برای مسابقه سینمای ایران آماده میشود.
کریمان پیشتر گفته بود اول شهریورماه سری جدید «هفت» آغاز خواهد شد اما به دلیل آماده نشدن فضای «هفت» جدید که به گفته مدیر اجتماعی شبکه سه با چند میز تخصصی تحلیل و برررسی سینمای ایران از جمله توجه ویژه به بخش مستند روی آنتن خواهد رفت هنوز در حال رایزنی با مجریان و تیم عوامل تخصصی و مناسب برنامه سینمایی تلویزیون است.
تا به حال نامهای زیادی از جمله علیرضا رئیسیان، محمدحسین لطیفی، مهدی کرمپور و.... در رسانهها رایزنی شد اما امروز خبری از بازگشت بهروز افخمی به تلویزیون بدون فراستی به میان آمد، این کارگردان و تهیهکننده سینما و مجری سابق برنامه «هفت» در این باره گفت: «گفتگوی مقدماتی با من شده اما هنوز قطعی نشده و به نتیجهای نرسیدیم.»
او افزود: «این که برخی از رسانهها منتشر کردهاند مبنی بر حضور قطعی بنده به عنوان مجری بدون مسعود فراستی و توضیحاتی بیشتر و حتی درباره نوع چیدمان و پرداخت، رایزنی رسانهای بیش نیست، چون اکنون در حال گفتگوی مقدماتی هستیم و بعد از نتیجهگیری میتوانیم درباره طراحی و چیدمان کار با هم صحبت کنیم.»
باید منتظر بمانیم تا شبکه سه سیما هرچه زودتر تصمیم خودش را برای مجری جدید برنامه «هفت» بگیرد که تکلیف تلویزیون برای نقد و بررسی و کار محتوایی برای جشنواره فیلم فجر امسال مشخص شود.
رامبد جوان در تدارک ساخت «قانون مورفی 2»
رامبد جوان این روزها در تدارک اکران تازهترین ساخته سینماییاش است. فیلمی که عنوان آن «قانون مورفی» است و در تازهترین گفتوگویش با برخی از رسانهها، این فیلم را یک کمدی سرحال و خانوادگی دانسته و اعلام کرده است که در فیلم تازهاش خبری از شوخیهای غیر اخلاقی نیست.
نگارش این فیلمنامه به تازگی توسط پوریا شجاعی به پایان رسیده و ساخت آن منوط به استقبال از سری اول این فیلم است.
فیلم سینمایی «قانون مورفی» به کارگردانی رامبد جوان و تهیهکنندگی محمد شایسته به تازگی پروانه نمایش دریافت کرده است. سازندگان این فیلم پیش از این فصل پاییز را برای اکران این فیلم اعلام کرده بودند؛ اما هنوز اکران آن در فصل پاییز قطعی نیست.
امیر جدیدی، امیر جعفری، هادی کاظمی، سروش صحت و رامبد جوان از جمله بازیگران فیلم سینمایی «قانون مورفی» هستند.
فیلم سینمایی «قانون مورفی» پس از «نگار»، «ورود آقایان ممنوع»، «اسپاگتی در هشت دقیقه» و «پسر آدم، دختر حوا»، پنجمین فیلم بلند سینمایی رامبد جوان محسوب میشود.
کیانوش عیاری: انگار مشکل خود من هستم!
روزنامه شرق نوشت: بالاخره پرونده اکران فیلم «کاناپه» مختومه و بر اساس خبر رسمی سازمان سینمایی غیرقابلنمایش تشخیص داده شد!
هرچند این تصمیمگیری عجیب و دور از ذهن نبود و از زمان آمادهشدن فیلم بهراحتی قابلپیشبینی بود که فرجام آن چیزی جز «توقیف» نخواهد بود، اما بااینحال این واقعه ما را به موضوع مهمتری هدایت میکند که همانا غیرپاسخگوبودن برخی از مسئولان فرهنگی - هنری در برابر اموری است که همواره به آنها مربوط میشود!
واقعیت این است که مسئولان وقت در زمان ساخت و فیلمبرداری «کاناپه» از اصل موضوع که همانا استفاده از کلاهگیس بازیگران زن در داخل خانه و مقابل محارم خود -و نه در خیابان و انظار عمومی- مطلع بودند، اما ظاهرا تبعات آن را به شخص کارگردان واگذار کردند. شاید چنین تصمیمی در زمان ساخت فیلم کمی بهاصطلاح متهورانه تلقی میشد، اما آیا این به این معنی است که مدیران بعدی - فعلی - برای ترس از ترک صندلی مدیریت به دنبال راهحل برای رفع مشکل فیلم نباشند و در نهایت سرنوشت یک فیلم را به دست روزگار بسپارند؟
فیلم «کاناپه» به گواه افرادی که آن را دیده اند، فیلمی بسیار خوب با ساختار درست سینمایی است که جامعه امروز را به تصویر میکشد و به دور از هرگونه اغراق و گزافهگویی از فقر و بیپولی که از دل شرافت و آبرومندی بیرون آمده دفاع میکند.
«کاناپه» فیلمی در مدح انسانیت با همه مشکلات موجود در جامعه است و در نهایت سادگی، شرافت یک انسان دردمند را به نمایش میگذارد. فیلمساز هم به دلیل وفاداری به اصل واقعیت - که اصولا در جامعه ما زنان در داخل خانه و مقابل محارم خود حجاب ندارند- دست به ابتکار زده و از کلاهگیس استفاده کرده است، هرچند که چنین کاری مسبوق به سابقه بوده؛ چنانچه در آثاری مثل «بازمانده» و سریالهای «امیرکبیر» و «یوسف پیامبر» کلاهگیس کاربرد مؤثری در تصویر واقعیت داستانی داشته است، اما حالا مدیران فعلی سازمان سینمایی به راحتی پرونده چنین فیلمی را مختومه اعلام میکنند. چرا؟!
آیا واقعا آنقدر سخت است که سراغ مراجع تقلید دلسوز و افراد آشنا به فقه و اصول و احکام اسلامی بروند و از آنها درخواست کنند بر اساس نظرات فقهی موضوع را بررسی کنند.
کیانوش عیاری در مصاحبه با روزنامه همشهری نیز گفت: احتمالا مشکل خود من هستم که فیلم «کاناپه» توقیف شده است، در صورتی که من در خانه نشسته و علاوه بر بی مهری ها کارم را انجام می دهم.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
+ دلم برای کیانوش عیاری می سوزه واقعا. حیفه این دو فیلم خانه پدری و کاناپه.
بنده خدا آقای پرستویی!هرکی رد میشه یه تشر بهش میزنه
این داستانایی که واسه ممنوعه درست کردن باعث میشه بیشتر توی دید بیوفته