به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، چند و چون حضور اثر گذار سلبریتیها در مسائل اجتماعی و سیاسی و گفتگوی هفته نامه مثلث با دو منتقد نام آشنا امیر پوریا و نیما حسنی نسب را بخوانید:
پوریا: من برخورد تمسخرآمیز با این سلبریتیها را چندان نمیپسندم. این جنبه از احساس مشترک که در جریان رد دعوت دکتر روحانی برای ضیافت افطاری در میان هنرمندان به وجود آمد، به نظر من قابل اعتنا بود.
حسنی نسب: مدتها قبل از این بازیها و توجه به املای واژگان سلبریتیها بود که جنجال بزرگی درباره سحر قریشی به راه افتاد. اینکه چرا او رئیسجمهور موزامبیک یا فرانسیس فورد کاپولا را نمیشناسد. این موضوع چه اهمیتی دارد؟ این بازی در کجای دنیا وجود دارد؟ اصلا چه کسی گفته که بازیگران و سلبریتیها باید افراد باسوادی باشند و از مسائل اینچنینی اطلاع داشته باشند؟
حسنینسب: تصور عمومی که سلبریتی باید باسواد باشد، یک تصور غلط است. سلبریتی مسیر دیگری را طی کرده تا به وضعیت امروزش رسیده است. ما باید او را به همین صورت بپذیریم. کار آنها شو و نمایش است. حضورشان در فضاهای سیاسی و اجتماعی نیز ناشی از همین نمایشگری است. همچنین سطحیبودن این نمایش نیز ناشی از همین ماجراست. ما نباید توقع تلقی عمیقی از این سلبریتیها داشته باشیم. اما تنها نکتهای که در این سطح ما را آزار میدهد، کلاس جدی بودن برخی از سلبریتیها است.
حسنینسب: من بارها به بازیگران گفتهام که اداهای شما خوب است و آنها را در فضای مجازی ادامه دهید، اما هیچگاه باور نکنید. یادم هست که سالها پیش با حامد بهداد شوخی میکردم و میگفتم اینکه در فضاهای رسانهای گفتهای من از مارلون براندو بهتر هستم، خوب است. همین راه را ادامه بده، اما هیچگاه با خودت به این قطعیت نرس و باور نکن که بهتر از براندو هستی. از اینرو که تو فضای خوبی درباره خودت ایجاد کرده و مدیربرنامههای خوبی نیز برای شومن شیپت در نظر داشتهای، اما جدی نگیر.
پوریا: در نیمه دهه هفتاد بود که هدیه تهرانی و نیکی کریمی، دو بازیگر زن مطرح سینمای ایران بودند. من با چشمان خودم در میدان انقلاب تهران دیدم که شماره منزل نیکی کریمی، پنج هزار تومان به فروش میرسید.
حسنی نسب: اینها (سلبریتی ها) روی موج احساسی سوار شدند و پولهایی از مردم گرفتند که در نهایت معلوم نشد در یک فضاسازی نسبت سودجویی از این اموال به سلبریتیها داده شده یا واقعا چنین اقدامی از سوی آنان رقم خورده است. اتفاقی که در خبرها به آن اشاره شده بود و نشان از آن داشت که خانم فلانی، در حالی که در ماجرای کرمانشاه ۷۵۰ میلیون تومان خرج کرده، صورتحساب دومیلیارد و نیمی به مردم ارائه کرده و از شهر خارج شده است. بهنظر من این نقطه، پایان ماجرای سلبریتیها در ایران است. اگر این جریان مسدودشدن حسابهای بانکی و پیگیریهای قضایی به نتیجه برسد و چند نفر از سلبریتیها به نتیجه کارشان برسند، ماجرای سلبریتی نیز در ایران تمام خواهد شد. فاجعه وحشتناکی که در هرجای دنیا بود نیز بازتاب پیچیدهای پیدا میکرد.
پوریا: ما شاهدیم که از قسمت اول فصل دوم در فلان سریال، مردم درباره پشتوانه مالی این پروژه سوالاتی داشتند. امروز که فصل سوم این سریال نیز در آستانه پایانیافتن است، هنوز پاسخی به مردم داده نشده است. در عین حال سلبریتیهایی اینچنینی به صورت مداومی در حال تهیه خانه و زمین و ملک در آمریکا و کانادا و... هستند. یکی از دوستان ما در اینباره میگفت که من به شما قول میدهم جریان اعتراض و عدم حضور در افطاری رئیسجمهور نیز ناشی از همین مساله است. سلبریتیهایی که امروز در آمریکا و کانادا ساکن شدهاند، تا دیروز با دلار سههزار تومانی هزینه زندگی در آن سوی مرزها را میپرداختند و امروز مجبور شدهاند که با دلار هفت هزار تومانی این هزینهها را تامین کنند.
پوریا: .وقتی حمید فرخنژاد اصرار بر این نکته دارد که نامش در تیتراژ لاتاری در ابتدا قرار بگیرد، مشخص است که معادله بازیگر و مخاطب را نمیشناسد. او هم طرفدارش را سرخورده میکند و هم مخاطب غیرطرفدارش را. فرخنژاد چند سکانس در لاتاری حضور داشته و این میزان از حضور تناسبی با نام او در تیتراژ ندارد. همه مخاطبان از اصرار او برای این مساله آگاهی ندارند و نمیدانند که این نکته یکی از بندهای قرارداد وی بوده است. فردی که در فضای واقعی درک درستی از این ماجرا ندارد، چطور میتواند در فضای مجازی برداشت درستی داشته باشد؟
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
اگر ملت ایران آقای روحانی رو انتخاب کردند فقط برای این بود که در دامی بدتر از این گرفتار نشن و صحبت بازیگران تاثیر پر رنگی در رای مردم نمیتونه داشته باشه.
هیچ اجباری به باسودی نیست ولی دانش لول بازیگر رو ارتقا میده.
بعدم حق اجتماعیشون بوده که از کاندید مورد نظرشون حمایت کنن