به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران،رامبد جوان بعد از ساخت سه فیلم کمدی، چهارمین فیلم خود را در ژانر پلیسی معمایی ساخت. نام این فیلم نگار است. جوان قرار بود «نگار» را در جشنواره سی و چهارم رونمایی کند اما تغییر بازیگران و به تعویق افتادن فیلمبرداری باعث شد این فیلم به جشنواره سال گذشته نرسد اما حضور این فیلم در جشنواره ی امسال (1395) قطعی است.
رامبد جوان و نگار جواهریان در نمایی از فیلم سینمایی «نگار»
ابتدا پیمان معادی به عنوان بازیگر نقش اول مرد انتخاب و حتی به رسانه ها اعلام شد ولی در نهایت محمدرضا فروتن این نقش را بر عهده گرفت و در کنار نگار جواهریان، به عنوان بازیگر نقش اول زن و سایر بازیگران (مانی حقیقی، آتیلا پسیانی، فریبا کامران، علیرضا شجاع نوری، افسانه بایگان، اشکان خطیبی، علیرضا آقاخانی، محمود کریمی، ایلیا کیوان، شایان کامروز، عیسی حسینی) در این فیلم نقش آفرینی کردند. در ادامه به معرفی این بازیگران خواهیم پرداخت.
نگار جواهریان در سال 1361 در تهران متولد شد. فعالیت هنری خود را با بازی در تئاتر و از سن 15 سالگی آغاز کرده است و در کل در تئاترهای زیادی بر روی صحنه رفته است. تحصیلات دانشگاهی او در رشته ی طراحی صحنه است.بازی در سریال تلویزیونی «زیر تیغ» یکی از نقاط عطف زندگی هنری این بازیگر به شمار می آید و یکی از موفقیت های حرف های او بازی در فیلم سینمایی «طلا و مس» است که برای این نقش آفرینی موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از بیست و هشتمین جشنواره ی فیلم فجر شد. نگار جواهریان در فیلم نگار نقش دختری را ایفا میکند که پدرش پس از یک شکست مالی فوت میکند و پزشکی قانونی علت مرگ را فشارهای ناشی از آن اتفاق میداند اما دختر نظر دیگری دارد و به مرور روزهای آخر زندگی پدر می پردازد تا به حقیقت ماجرا پی ببرد.
نگار جواهریان در نمایی از فیلم سینمایی «نگار»
از جمله فیلم های سینمایی که جواهریان در آن نقش آفرینی کرده است می توان از «من ترانه 15 سال دارم»، قدمگاه، چند تار مو، خوابگاه دختران، پابرهنه در بهشت، نسل جادویی، جعبه ی موسیقی، صد سال به این سالها، تنها دو بار زندگی میکنیم، کتاب قانون، شبانه روز، طلا و مس، هیچ، یه حبه قند، اینجا بدون من، بیخود و بی جهت، قصه ها، آشغال های دوست داشتنی، حوض نقاشی، ملبورن، پریدن از ارتفاع کم، قندون جهیزیه، اعترافات ذهن خطرناک من، نگار، و «بیا با من» نام برد.
وی همچنین در مجموعه های تلویزیونی کلاه قرمزی90، کلاه قرمزی93، زیر تیغ و این راهش نیست به نقش آفرینی پرداخته است.
محمدرضا فروتن در سال 1347 در تهران متولد شد. تحصیلات دانشگاهی او در رشته ی روانشناسی است. در حوزه ی بازیگری میتوان گفت تا کنون درست و سنجیده برای انتخاب هایش تصمیم گرفته است و نظر خودش هم در این مورد همین است. بسیاری از فیلم هایی که فروتن در آنها حضور داشته است ساخته ی کارگردان های بزرگ و موفقی مثل مسعود کیمیاییو رخشان بنی اعتماداست. در فیلم نگار هم بازیگر نقش اول مرد است. او چندین بار و برای بازی در فیلم های «مرسدس»، «به آهستگی»، «کنعان»، «عیار14»، و «چهل سالگی» نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد از جشنواره ی فجر شده است و در این میان برای بازی در فیلم «قرمز» موفق به دریافت این جایزه از هفدهمین جشنواره ی فیلم فجر شد.
محمدرضا فروتن و نگار جواهریان در نمایی از فیلم سینمایی «نگار»
فیلم های سینمایی که محمدرضا فروتن در آن نقش آفرینی کرده است شامل :هدف، آخرین بندر، فاتح، ماه و خورشید، مرسدس، فریاد، دو زن، قرمز، زیر پوست شهر، اعتراض، متولد ماه مهر، شب یلدا، رقص با رویا، ملاقات با طوطی، بر بار رفته، سربازهای جمعه، مجردها، هشت پا، باغهای کندلوس، بازنده، به آهستگی، نوک برج، وقتی همه خواب بودند، خاک سرد، اتوبوس شب، جس پنهان، کنعان، زن دوم، پای پیاده، محاکمه در خیابان، پستچی سه بار در نمیزند، شبانه روز، میزاک، عیار14، دعوت، چهل سالگی، دیگری، دموکراسی تو روز روشن، خیابانهای آرام، بی خداحافظی، قصه ها، پیمان، تجریش ناتمام، و... .
و همچنین در مجموعه های تلویزیونی چشم آفتاب، ذهن برتر، 5:28، خرده جنایتهای زن و شوهری نیز به نقش آفرینی پرداخته است.
مانی حقیقی در سال 1348 در تهران متولد شد. او در خارج از کشور تحصیلات دانشگاهی خود را در دو رشته ی فلسفه و مطالعات فرهنگی به پایان رساند و در سینما و تلویزیون ایران تا کنون به عنوان نویسنده، کارگردان، و بازیگر، کارهای خوب و پرطرفداری را ارائه کرده است.
مانی حقیقی در فیلم سینمایی «نگار»
در زمینه ی بازی در فیلمهای رامبد جوان، علاوه بر فیلم «نگار» در فیلم «ورود آقایان ممنوع» نیز بازی کرده است. مانی حقیقی در بیست و چهارمین جشنوارهی فیلم فجر نامزد دریافت یک سیمرغ بلورین شد و یک سیمرغ هم برنده شد. اولی در قسمت بهترین فیلم هنر تجربه و دومی پر قسمت بهترین فیلم نامه و هر دو برای فیلم «کارگران مشغول کارند».
آتیلا پسیانی متولد سال 1336 در تهران است. تحصیلات دانشگاهی او در رشته ی کارگردانی و بازیگری تئاتر است و در همین زمینه هم فعالیت حرف های داشته و دارد (بازیگر تئاتر، سینما، و تلویزیون). از دیگر فعالیتهای هنری او میتوان به کارگردانی نمایش، دستیاری کارگردان، انتخاب بازیگر، بازیگردان، و دستیاری صحنه و لباس اشاره کرد. آتیلا پسیانی در پنجمین جشنواره ی فیلم فجر کاندیدای دریافت لوح زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در فیلم «طلسم» و نیز در سیزدهمین دوره ی همین جشنواره کاندیدای دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در فیلم «در کمال خونسردی» شد.
فریبا کامران متولد سال 1346 در تهران است. او در دانشگاه مترجمی زبان فرانسه خوانده است اما بازیگری را با گذراندن دوره های آن و نیز شرکت در کلاسهای آزاد بازیگری دانشگاه آزاد از سال 1366 که در واقع آغاز فعالیت هنری او محسوب میشود، فرا گرفته است. فریبا کامران در نوزدهمین و بیستمین جشنوارهی فیلم فجر برای بازی در فیلمهای «از کنار هم میگذریم» و «فرش باد» نامزد دریافت جایزه شد.
علیرضا شجاع نوری متولد سال 1334 در شیراز است. او در دانشگاه در دو رشته ی زیست تشناسی و ادبیات ایتالیایی تحصیلات خود را به پایان رسانده است. خود با تلویزیون را در سال 1359 و همکاری با خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران آغاز کرد و در ادامه ی راه، تهیه کنندگی و بازیگری زمینه های کاری دیگرش به شمار می آیند که البته تهیه کنندگی برایش جدیتر از بازیگری است و در این زمینه فعالتر بوده است.
افسانه بایگاندر سال 1340 در تهران متولد شد. او که از سال 1360 به صورت مداوم و حرفهای در سینما حضور دارد و مشغول بازیگری است، نقشهای زیاد و متفاوتی بازی کرده و با کارگردانهای بسیاری همکاری داشته است و از این لحاظ جزء آن دسته از بازیگرانی نیست که همیشه نقشهای یکسان در فیلمها دارند و این بار در فیلم پلیسی معمایی رامبد جوان بازی کرده است. افسانه بایگان در جشنوارهی فیلم فجر سه بار نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن شده است: 1- نهمین دوره و برای بازی در فیلم «خواهران غریب» (موفق به دریافت دیپلم افتخار شد) 2- چهاردهمین دوره و برای بازی در فیلم «دو فیلم با یک بلیط» 3- بیست و چهارمین دوره و برای بازی در فیلم «کافه ستاره».
اشکان خطیبیدر سال 1358 در سرآسیاب ملارد استان البرز متولد شد. تحصیلات دانشگاهی او در رشته ی تئاتر است اما در زمینه ی فعالیت های هنری، علاوه بر بازیگری و گاهی کار اجرا، در رشته ی موسیقی هم فعالیت دارد و پیانو و گیتار میزند. بازیه ای سینمایی او در سال 1383 با بازی در فیلم «خیلی دور،خیلی نزدیک» آغاز شد. اشکان خطیبی به گفته ی خودش در فیلم نگار با یک نقش کوچک حضور دارد. علاوه بر آن در سه فیلم سینمایی « اسب حیوان نجیبی» است، «سوت پایان»، و«۵۰ کیلو آلبالو» هم حضور داشته است. اما در تلویزیون و مجموعه های تلویزیونی حضور بیشتری داشته و فعالتر بوده است، اگه بابام زنده بود!،
این راهش نیست!، زمانی برای خاکستر، دوران سرکشی، همسفر، گلهای گرمسیری، در مسیر زاینده رود، مجموعه ی گپ، و سهمی برای دوستاز آن جمله هستند.
علیرضا آقاخانی، محمود کریمی، ایلیا کیوان، شایان کامروز،عیسی حسینی دیگر بازیگران فیلم «نگار» هستند.