به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، برخی از مهمترین اخبار سینما و تلویزیون را در ادامه بخوانید.
حمله قلبی کامران تفتی و آخرین خبر از او
ظهر امروز یک دستگاه خودروی خارجی پلاک منطقه آزاد قشم وارد اورژانس قشم شده که پرسنل اورژانس بلافاصله کامران تفتی بازیگر و مجری رسانه ملی را که دچار عارضه قلبی شده بود که کامبیز دیرباز نیز او را همراهی میکرد به بخش مراقبتهای ویژه منتقل کردهاند.
کامران تفتی در حین ضبط فیلم در یکی از سواحل قشم دچار حمله خفیف قلبی شده و بلافاصله و در کمترین زمان ممکن توسط دوستانش به اورژانس و بعد از آن به بیمارستان قشم منتقل شده است.
بعد از انجام اکو و اقدامات اولیه بیمار را در بخش مراقبتهای ویژه بستری کردند و در حال حاضر حال عمومی تفتی مناسب گزارش شده است. وی برای ادامه درمانش به تهران منتقل شد.
تهیهکننده برنامه «من و شما»: امیر جعفری برنامهمان را تا مرز نابودی برد!
تهیهکننده برنامه «منوشما» با بیان اینکه هنوز علت اصلی عدم پخش برنامه ناصر ملک مطیعی را نمیداند، درباره آخرین وضعیت پخش این برنامه از تلویزیون گفت: نوار این برنامه تحویل شبکه شده و حال مدیران باید درباره پخش این برنامه تصمیمگیری کنند.
بخشی از صحبتهای هادی قندی(تهیهکننده برنامه) درباره همه حواشی که برای تولید «منوشما» با آنها درگیر بوده را مرور میکنیم.
بعد از پخش نشدن برنامه مرحوم ملکمطیعی در فصل گذشته، قرار بود دلیل این موضوع را در اطلاعیهای توضیح دهید؛ ولی هیچگاه این اطلاعیه منتشر نشد. دلیل عدم پخش برنامه چه بود؟ آیا در حال حاضر رایزنی برای پخش آن وجود دارد؟
واقا نمیدانم درباره این موضوع چه بگویم ولی واقعیت این است که هنوز خودم هم دلیل پخش نشدن آن برنامه را نمیدانم. همه هماهنگیهای اولیه این برنامه انجام شد و قرار بود ابتدا آن را ضبط کنیم و سپس پخش شود. ولی همزمان برنامه دیگری بعد از ما با جناب ملکمطیعی ضبط کردند و حتی به ما قول دادند که بعد از ما پخش کنند که بهناگاه متوجه شدیم که آنها میخواهند برنامه را زودتر از ما پخش کنند. بههمین دلیل حاشیه و داستان بهوجود آمد و از پخش این برنامه جلوگیری شد. وگرنه همه دیدیم که وقتی جناب ملکمطیعی فوت کردند؛ تلویزیون در بخشهای مختلف خبری این موضوع را اعلام کرد که نشان میدهد بحثی از ممنوعیت ایشان در میان نبوده است.
بازهم نمیتوانم قطعی درباره این موضوع چیزی بگویم ولی فکر میکنم که رفتار غیرحرفهای این دوستان که میخواستند این برنامه زودتر از ما پخش کنند؛ ایجاد حساسیت کرد چراکه ما قبلا ضبط کرده و باهم قرار گذاشته بودیم و بر این اساس بهراحتی برنامه پخش میشد ولی متاسفانه این رفتار مانع از این اتفاق شد.
درباره اینکه آیا قرار است این برنامه پخش شود یا خیر؛ باید بگویم که در حقیقت بنده اصلا درباره این موضوع تصمیمگیرنده نیستم و بههمین دلیل صحبتی هم برای آن انجام ندادم. تصمیمگیری درباره این مسئله برعهده مدیران سازمان و شبکه بوده و هرچه آنها صلاح بدانند اتفاق میافتد. واقعیت این است که ما برنامهای را تولید کردیم و نوار آن را تحویل شبکه دادیم. حال دیگر آنها باید تصمیم بگیرند که براساس سیاستهای شبکه آیا میخواهند این برنامه را پخش کنند یا خیر.
در فصل گذشته، تا زمان آمدن امیر جعفری به «من و شما»، بهصورت زنده روی آنتن میرفتید، آیا دلیل اینکه برنامه از هفته بعد از این موضوع بهصورت ضبطی روی آنتن رفت، صحبتهای امیر جعفری بود و بر همین اساس در فصل تازه که برنامه زنده است مقداری از چالشهایی که فصل گذشته داشتید، کم کردید؟
واقعیت این است که امیر جعفری رفیق قدیمی و ده دوازده ساله من است، ولی در آن برنامه ما را تا مرز نابودی برد. البته باید بگویم که من بهعنوان تهیهکننده متوجه فشار بیرونی نشدم ولی خب سوال بود که چرا امیر این حرفها را روی آنتن زد. شاید خود امیر جعفری هم حال که از برنامه گذشته قبول داشته باشد که نباید یکسری از حرفها را میزد. البته سیاست برنامه ما این است که همهچیز را بگوییم ولی بحثهایی هم هست که بهشخصه خود ما هم به آن اعتقاد نداریم و مجبوریم که در قسمتهایی پای این موضوع بایستیم.
بحث تلویزیون یک طرف ماجراست ولی بحث اعتقادات شخصی تیم هم در میان بوده و برهمین اساس گاهی اوقات آرش ظلیپور در مقابل میهمان میایستد و حرف خود را میزند. ما آمدیم تا چالشمان دو طرفه باشد. میهمان حرف بزند و ما هم حرف خودمان را میزنیم. در حال حاضر تصمیم گرفتیم که نظرات مخاطبان را درباره میهمان برنامه اعلام کنیم. بهعنوان مثال یک میهمان میگوید که گربه دوست دارد؛ ممکن است جماعتی از مردم ایران هم از گربه بدشان بیاید. مردم پیام بدهند و ما بعد از برنامه آن را با صراحت اعلام میکنیم.
در نهایت باید بگویم که بعد از برنامه امیر جعفری بنده خودم به شبکه پیشنهاد دادم که در این شرایط که فشار روی شما و ما بیشتر شده بیاییم و چند قسمت را بهصورت تولیدی روی آنتن ببریم ولی بههرحال نظر مردم روی زنده بودن این برنامه بود که روی مدیران ما تاثیر گذاشت و آنها تصمیم گرفتند که مجددا برنامه زنده روی آنتن برود.
تصویر پاییزی الناز شاکردوست
تصویری تازه از الناز شاکردوست را که به گفته خودش، برای طرفدارانش به مناسبت پاییز منتشر کرده است، ببینید.
نامه بیش از 200 سینماگر به وزیر ارشاد درباره فیلم های جشنواره فیلم کوتاه تهران
جمعی از سینماگران فعال در حوزه سینمای کوتاه در نامهای به وزیر ارشاد خواستار جلوگیری از روال نظارت غیرمنطقی بر آثار پذیرفته شده از سوی هیات انتخاب در جشنواره فیلم کوتاه تهران شدند.
انتشار فهرست فیلمهای داستانی راهیافته به سیوپنجمین جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه تهران و حرفوحدیثها درباره حذف برخی فیلمهای انتخاب شده از سوی هیات انتخاب توسط شورای ارزشیابی و نظارت سازمان سینمایی، بازتابهای بسیاری در محافل سینمایی و رسانهای به همراه داشت.
در راستای همین بازتابها انتقادی، بیش از ۲۰۰ سینماگر نامهای سرگشاده خطاب به سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی امضا کردهاند که در بین آنها مدیران سینمایی و فیلمسازانی از سینمای بلند داستانی که سابقه فعالیت در سینمای کوتاه را داشته اند نیز حضور دارند.
در متن این نامه آمده است:
«جناب آقای سید عباس صالحی؛ وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی
با سلام
طی سالیان، سازمان سینمایی از فیلم کوتاه که بستر فیلمسازی و امید سینمای کشور است، نه تنها هرگز حمایتی درخور نداشتهاست، بلکه متأسفانه هر ساله ادارۀ ارزشیابی و نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تعدادی از فیلمهای کوتاه جشنوارۀ فیلم کوتاه تهران را که از طرف هیات انتخاب برای حضور در جشنواره انتخاب شدهاند، ممیّزی کرده و این فیلمها را از حق دیدهشدن و داوری محروم میکند.
فیلم کوتاه عرصۀ خلاقیت و نوآوریست و متأسفانه در ایران اکران عمومیِ گسترده هم ندارد، غمانگیز است که با وجود این شرایط، با این تنگنظریها نیز روبهرو میشود. متأسفانه بسیاری از این فیلمها هرگز فرصت دیدهشدن در کشور را پیدا نمیکنند و فیلمسازی که با مصائب زیاد فیلمی کوتاه ساخته فیلمش به فراموشی سپرده میشود، اما در حالیکه با قهر داخلی روبهروست، با تشویق خارجی مواجه میشود و فیلمهای کوتاه فیلمسازان کشور، همواره در عرصههای داخلی و بینالمللی افتخارآفرین بودهاند جشنوارۀ فیلم کوتاه تهران، فرصت کوتاه و اندکی است که فیلمسازان این عرصه بتوانند خود را در آن محک زده و آثارشان را در معرض دید همکارانشان قرار دهند، اما این حداقل هم از آنها دریغ میشود.
از شما میخواهیم تا با قاطعیت جلوی این روال غیرمنطقی را بگیرید و اجازه ندهید حق فیلمسازان جوانی که سرمایههای فرهنگی کشورند، پایمال شود.
به امید اعتلای هرچهبیشترِ سینمای ایران
فرهنگ آدمیت، شمسالدین آروند، سامان آریانپور، سید حسین آزادی، فرحناز آسوده، محمد آفریده، الهام آقالری، مصطفا آلاحمد، بنیامین اثباتی، فرید احدیان، اشکان احمدی، فاطمه احمدی، غلامرضا احمدی، محمد احمدینیا، فرشید اخلاقی، حامد ادوای، سام ارجمندی، علی ارکیان، رضا اسدی، علیرضا اسفندیارنژاد، جمال اسکویی، مرجان اشرفیزاده، اشکان اشکانی، حامد اصلانی، آرمین اعتمادی، علی افشار، احمد افشار، علیمحمد اقبالدار، توفیق امانی، سهیل امیرشریفی، نگین امینزاده، فردین انصاری، حمید انصاری، آرمین ایثاریان، رسول ایرانزاد آقامیرلو، بهروز بادروج، بهنام باقری، غزاله بداقی، مهدی برجیان، مجید برزگر، علی بنائیان، امیدرضا بیاتی، امیر حسین بیرجندی، عبدالرضا پارسا، پریسا پرویننیا، آیدا پناهنده، سعید پوراسماعیلی، امین پوربرقی، شاهین پورداداشی، مجید پیلافکن، آیدا تتاری، ندا جبرائیلی، علی جعفر آبادی، امیر جلالی، امیر جوزدانی، امین چادگانی، منصور چمنی، مسعود حاتمی، فرید حاجی، کاوه حدادی، محمد حدادی، صادق حسین، آتبین حسینی، رضا حسینی، حسین حضوری، محمد حمزهای، منصور حیدری، امیر حسین حیدری، غلامرضا حیدری، رضا خانلری، عماد خدابخش، محمد رضا خردمندان، سهراب خسروی، مهدی خواجوی، آرمان خوانساریان، علی خوشدونی فراهانی، شهرزاد دادگر، محمد داوودی، علی درخشنده، فاطمه دستمرد، علی دلکاری، محمد رضا رحمانی، مهدی رخشانی، علی رشیدیفر، آرش رصافی، مهدی رضایی، سوگول رضوانی، محمد رضوانیپور، شهاب رضویان، محسن رمضانزاده، محمد روحبخش، حسین ریگی، اسما ابراهیم زادگان، سید مهدی سجاد زاده، مهران رسول زاده، مهسا زرینجویی، سعید زمانیان، ایرج سالاروند، سید مرتضی سبزقبا، محمد رضا سرمدی، شیلان سعدی، جواد سلمان نژاد، عماد سلمانیان، سام سلیمانی، علیرضا سلیمانیان، آزاده سلیمیان، امیرمسعود سهیلی، رضا شاد، احسان شادمانی، بهزاد شاهین پور، سید پرویز شجاعی، شاهین حق شعار، پویان شعلهور، امید شمس، آبتین شمیلی، سیاوش شهابی، پویان صدقی، امیر صرافها، سالم صلواتی، میثم صمدی، محمد صوفی، نوید صولتی، جعفر صیادی، ناصر ضمیری، سروش طباطبایی، فریماه ظهیری، بهنام عابدی، نیما عباسپور، داوود عباسی، امید عبداللهی، محمد عسگرخواه، مجتبی علیاکبر، پویا عنایتی، فرود عوضپور، کیوان فهیمی، تیمور قادری، عباس قاسمنژاد، علیرضا قاسمی، آزاده قچاق، بهنام قدوسی، مجید قربانیفر، رهبر قنبری، گلنوش قهرمانی، حسن قهرمانی، مرتضی قیدی، سیامک کاشف آذر، پیروز کرمی، ابوالفضل کریمی اصل، مهدی کولیوندی، رضا کوه پور، علی گردان، وریا گلزاریان، آریان گلصورت، سینا گنجوی، مصطفی گندمکار، رضا نوروزی گوهر، علی لشگری، کامیار لطفی، فرید متین، رضا مجلسی، محمد مجلل، آزاد محمدی، فاطمه محمدی، احسان محمدی، رامین محمدیار، نواب محمودی، آیدا علی مددی، یاسمن مرادی، علی مردمی، روح الله مسرور، سرکیو مسگری، جابر مطهری، کاوه مظاهری، نوشین معراجی، الهام معروفی، جعفر صانعی مقدم، حمید ناصری مقدم، شاپور مقدمی، شهرام مکری، زاهد ملکی، اسماعیل منصف، مجید موثقی، حسام موفق، مهدخت مولایی، روحالله مولوی، حسن مهدوی، شهرام میراب اقدم، بیژن میرباقری، امیرعلی میردریکوند، نظیر میرزایی، حسن میرزایی، جواد میرهاشمی، عارف نامور، سید وحید حسینی نامی، پویا نبی، بابک نبیزاده، سعید نجاتی، علی نجفی، اعظم نجفیان، رویا نژاد شجاعی، علی نصیر، حسین نصر اصفهانی، غلامرضا نعمتپور، اصغر نعیمی، بهرام نقبایی، طوفان نهانقدرتی، پیمان نهانقدرتی، کامران نوربخش، مرتضا نورمحمدی، بهارک علی همتی، حمیدرضا وفاخواه، داریوش یاری، عباس یوسفشاهی.»
جشن تولد هادی کاظمی در کنار سمانه پاکدل
هادی کاظمی، بازیگر محبوب سینما و تلویزیون دیشب به همراه همسرش سمانه پاکدل و لیلا بلوکات تولد خود را جشن گرفت.
تصویربرداری فاز دوم «بچه مهندس» ادامه دارد
تصویربرداری فصل دوم سریال «بچه مهندس» به کارگردانی علی غفاری این روزها ادامه دارد و در حال حاضر عوامل این سریال در لوکیشنی در منطقه نیاوران مشغول ضبط سکانسهایی از سریال هستند.
مراحل آخر تصویربرداری فاز دوم «بچه مهندس» در حال انجام است و به زودی این فاز به پایان میرسد و بعد از آن وارد فاز سوم خود میشود.
گفتنی است؛ داستان سریال «بچه مهندس» به کارگردانی علی غفاری و تهیهکنندگی سعید سعدی در تاریخ معاصر و در سه فاز کودکی، نوجوانی و جوانی شخصیت اصلی مطرح میشود.
پرویز پورحسینی، بهاره رهنما، اندیشه فولادوند، بهناز جعفری، افشین نخعی، سلمان فرخنده، سیاوش چراغی پور، فرزین محدث، سوگل طهماسبی، عباس جمشیدی فر، حمید شریف زاده از بازیگرانی هستند که هم در فاز یک و هم در فاز دو حضور دارند که در کنار آنها بازیگران دیگری هم به کار پیوستهاند. پیش از این سیما تیرانداز، علی اوسیوند، نسرین نکیسا ، صحرا اسدااللهی،فرج الله گلسفیدی و سیامک اشعریون هم به این سریال اضافه شده بودند و مانی رحمانی نقش نوجوانی جواد را بازی میکند.
عوامل سریال عبارت است از: تهیه کننده : سعید سعدی ، کارگردان : علی غفاری، نویسنده : سجاد ابوالحسنی ؛ مدیرتصویربرداری : رضا شیخی، مدیر برنامه ریزی: سعیدنقدزاده، طراح صحنه : حمید شهیری، طراح لباس: مژگان عیوضی ، طراح چهره پردازی:محسن بابایی،مدیر صدابرداری : رضا تهرانی، سرپرست گروه کارگردانی : محمد جواد کاسه ساز ، تدوین : ناصر فخری ، دستیار یک کارگردان : محمدجواد سعدی، مدیرتولید: جواد سلیمانی، مدیرتدارکات: مهدی بهری، عکاس : امین مرادی راد، منشی صحنه: تهمینه مرتضوی ، گروه کارگردانی: فرانه نصری ، مارال شکری دستیاربرنامه ریز : سارا رضایی
جایزه بهترین کارگردان جشنواره ترکیهای به پیمان معادی رسید
ششمین دوره جشنواره فیلم بوغار ایچی در حالی به کار خود پایان داد که سینماگران ایرانی سهم زیادی در میان برندگان جوایز این دوره داشتند.
براساس گزارش آناتولی، پیمان معادی، بازیگر و کارگردان سرشناس ایرانی با فیلم «بمب؛ یک عاشقانه» جایزه بهترین کارگردانی را در بخش فیلم های بلند بین المللی که پرویز شهبازی دیگر کارگردان ایرانی رئیس هیئت داور آن بود، دریافت کرد.
معادی ضمن ابراز خوشحالی از دریافت این جایزه گفت: خوشخالم که در شهر دوست داشتنی استانبول هستیم، امیدوارم در آینده بتوانم در این شهر در زمینه فیلم همکاری داشته باشم.
بابک جلالی دیگر کارگردان ایرانی تبار نیز با فیلم «سرزمین» جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره بین المللی فیلم «بوغار ایچی» استانبول در این بخش را دریافت کرد. پرویز شهبازی، کارگردان سرشناس ایرانی به عنوان رئیس هیئت داوران بخش مذکور جایزه برترین فیلم بلند بین المللی را به بسام جرباوی کارگردان فلسطینی فیلم «پیچ گوشتی» تقدیم کرد.
اوگون شانلیار، رئیس جشنواره بین المللی فیلم «بوغاز ایچی» در این مراسم گفت: ششمین سال این جشنواره با حضور مهمانانمان بسیار موثر گذشت. در طول این جشنواره مسترکلاس ها و کارگاه های ویژه در عرصه فیلمسازی با استقبال گسترده همراه شد.
او با اشاره به این که در طول این جشنواره ۸۸ اثر از ۴۱ کشور در بخشهای مختلف اکران شد، اظهار داشت: امسال با برنامه های گوناگون در زمینه های مرتبط و همچنین اساتید گرانقدر توانستیم به سطح مطلوبی در این عرصه دست یابیم.
تبریک سعید روستایی به پیمان معادی
جایزه بهترین کارگردانی جشنواره ترکیه برای پیمان معادی برای فیلم بمب. مبارکت باشه رفیق
طناز طباطبایی سفیر انجمن حمایت از حقوق کودکان شد
طناز طباطبایی بازیگر سینما و تلویزیون، سفیر انجمن خودمراقبتی حمایت از حقوق کودکان شد. در ایران آمار دقیقی از کودک آزاری و به ویژه آزار جنسی کودکان نیست، اما برخی منابع در کشورهای دیگر مطرح میکنند که از هر چهار دختر یک نفر و از هر شش پسر نیز یک نفر در طول کودکی خود مورد سوءاستفاده جنسی قرار میگیرند. اغلب قربانیان سوءاستفادهی جنسی، کودکانی هستند که هیچگونه اطلاعاتی در این خصوص و نحوه ی مقابله با آن ندارند.
در این راستا انجمن حمایت از حقوق کودکان آموزشهایی را در دو بخش ترتیب داده است:
1_تربیت جنسی کودک (ویژه والدین، مربیان و معلمان)
2_آموزش مهارت خودمراقبتی (ویژه کودکان)
که با هدف آموزش خودمراقبتی در جهت پیشگیری از کودکآزاری جنسی، اقدام به تدوین و تولید محتواهای آموزشی برای والدین و کودکان و نوجوانان تهیه کرده است.
این بسته آموزشی شامل موارد زیر میشود:
- کتاب کودک (آموزش گام به گام خودمراقبتی به کودکان)؛
- کتاب آموزش خودمراقبتی راهی جهت پیشگیری از سوء استفاده و آزار جنسی کودکان
- موسیقی و انیمیشن آموزشی برای کودکان به همراه ابزارهای آموزشی طراحی شده جهت آموزش خودمراقبتی به کودکان ۶-۳ سال؛
طناز طباطبایی که که هفت سال و نیم پیش در فیلم «هیس دخترها فریاد نمیزنند» به ایفای نقش پرداخته بود، پیش از شروع این فیلم به دیدار زنان اعدامی و دختران و کودکانی که مورد آزار جنسی قرار گرفته بودند رفت.
تجربهای که برای او بسیار ناراحتکننده بود و در طی این سالها از هر فرصتی برای کاهش تعدی به حقوق زنان و کودکان بهره برده است.
ادامه حمایتهای برخی از هنرمندان از پانتهآ بهرام و پست جالب تهیهکننده «لاتاری»
حبیب رضایی نوشت:
«ما بازیگران مولف کم داریم. آنان که باخود،جهانی تازه می سازند و مرزهای حسی و تاثیرگذاری را با هر تجربه جدید،جابجا می کنند.اینان، قدر دیده مخاطب هستند و خود،در هرقدم «احترام به مخاطب و مردم » را آموزش می دهند.
صاحبان صداهای بی ریشه،چه بخواهند چه نخواهند،عیار این تاجداران عرصه هنر،روز به روز افزون میشود و البته در چشم ودل مخاطب،عزیزتر و محترم تر .
تلاش مذبوحانه ای است،تسری دادن نقصهای ذاتی خود،به این هنرمندان. خداوند حفظشان کند و،مدام،بر دستان حقدارشان،برکت برساند. آمین.»
امیر جعفری نیز در این باره نوشت:
«برای خاستگاه شریف هنرت که صحنه تئاتر است شان هنرمندی اصیل تو جایگاهی دارد که ورای حرفهای پوچ و بی قدر باقیست...
تو به همه کارهایی که حضور داشتی اعتبار بخشیدی هیچ مغلطه ای نمیتواند هنر و بزرگواری تو را انکار کند ...»
احسان کرمی نوشت:
«بی انصاف نباشیم پست موقت فروردین امسال که ضبط سریال هیئت مدیره تمام شد دلار چهار هزار تومن بود. چک تسویه من دو هفته پیش نقد شد در حالی که دلار بیش از چهارده هزار تومن شده. تازه من خوش شانسم چون میدانم هستند همکارانی که از پروژه های مختلف مدتهاست طلبکارند. در طول فیلمبرداری بارها گروه تصمیم گرفت به علت عدم تامین مالی پروژه را تعلیق کند تا طلب ها پرداخت شود اما در نهایت متوجه شدیم اگر این تصمیم عملی شود هیچوقت به دستمزدهایمان نخواهیم رسید. حالا یک نفر که کارنامه اش نشان میدهد تا چه حد حرفه ای و کاربلد است برای گرفتن حقش اقدام کرده. کاری که مدتها همه منتظر انجامش بودند را پانته آ بهرام کرد. بازیگر که گنج پنهان ندارد...گو اینکه حتی داشته باشد. چرا باید از حق خودش بگذرد؟!»
ستاره پسیانی نوشت:
«کار درست و حرفه ای کردی.عبرتی باشه برای دیگران از ارزش هنرت هیچ کم نشد.»
الهام کردا نوشت:
«پانته آ بهرام همیشه برای همه ی ما نمونه کامل یک هنرپیشه ی با اخلاق بوده.همیشه ، در هر کاری تماشاگر و بالا بردن سطح آگاهی مخاطب برایش در اولویت بوده، اینکه کارگردانی به همین راحتی رفتار حرفه ای بازیگرش را نقد کرده و آن را عمومی کند جای تعجب دارد. انقدر در جایی که زندگی میکنیم همه چیز سخت است که این فرافکنی برای جبران بی سلیقه گی دیگر جواب نمی دهد.»
سحر دولتشاهی و هانیه توسلی هم پست رخشان بنی اعتماد را دوباره منتشر کردند:
«رفتار حرفه ای پانته آ بهرام بازیگر با اخلاق در طول سال های فعالیت اش بر کسی پوشیده نیست. این که در برابر رفتاری غیر حرفه ای واکنشی قاطع داشته باشد هم به آداب حرفه ای اش اشاره دارد و بس. اتهام بی اعتنایی به مردم، ترفندی کلیشه ای و کهنه است که بر قامت بی ادعای بازیگری توانمند چون پانته آ بهرام نمی چسبد. هوش یک ملت را در برابر بی اعتنایی های آشکار که بر آن ها روا می دارید، دست کم نگیرید. رخشان بنی اعتماد»
اما سیدمحمود رضوی نظر متفاوتی با سایر هنرمندان دارد و اعتقاد دارد با وجود اینکه حق گرفتنی است، اما صدا و سیما و تهیه کننده و کارگردان «دلدادگان» هم حق و حقوقی ارند و نباید یک طرفه با ماجرا برخورد کرد. او در صفحه اینستاگرامش نوشت:
«تهیه کنندگان سینما و تلویزیون سالهاست از نداشتن نظام جامع تهیه کنندگی که تثبیت کننده موقعیت کارفرمایی آنها در حوزه فعالیتشان باشد رنج میبرند، سالها انرژی بزرگان صنوف تهیه کنندگی صرف اختلافات درون صنفی شد و نتیجه آن تضعیف نقش و جایگاه تهیه کننده در سینماست.
وی ادامه داد: آقای ایرج محمدی تهیه کننده سریال پربیننده «دلدادگان»، از تهیه کنندگان خوشنام، خوش حساب و موفق است، که کارنامه موفق و قابل اتکایی در سریال سازی داشته،دارد و توانست در این اوضاع سخت مالی سیما و برآوردهای غیرمنطقی آن، یک تیم خوب و حرفه ای را دور هم جمع کند.
رضوی در ادامه گفت: امروز به بهانه حمایت از همکارمان سرکار خانم پانتهآ بهرام ، برخی دوستان بازیگر خواسته یا ناخواسته این تهیه کننده خوب سیما و سینما و سازمان صدا وسیما را زیر سوال بردهاند، که به قطع امری غیراخلاقی، قبیح و زشت است.
تهیهکننده «پرده نشین» افزود: خوبی ها و هنرمندی سرکار خانم بهرام سرجای خود، کسی نمیتواند منکر هنرمندی ایشان باشد، اما عدم حضور هر یک از عوامل به هر دلیل و علتی و ناتمام گذاشتن یک فیلم یا سریال و نادیده گرفتن زحمات یک گروه بزرگ کم لطفی در حق تمام گروه است، مخصوصا وقتی با یک تهیه کننده قدیمی و خوش حساب طرف باشید.
وی درباره دفاع هنزمندان سینما از این بازیگر گفت: عذر بدتر از گناه کمپین راه انداختن برای حمایت از یک عمل اشتباه است، حتما کسی منکر پرداخت حق و حقوق افراد نیست اما آیا این حقوق یکطرفه است؟یا حقوقی برای تهیه کننده و سازمان صدا و سیما هم وجود دارد؟ وقتی به یک ماجرا نقد میکنیم هر دو طرف ماجرا را ببینیم
رضوی در پایان گفت: وجود صنف واحد و قدرتمند تهیه کنندگی و نظام کارفرمایی یقینا میتواند از به وجود آمدن این حاشیه ها جلوگیری کند،با تشکیل صنف واحد تهیه کنندگی و تصویب و ابلاغ نظام نامه تهیه کنندگی و اتحاد بین تهیه کنندگان شاهد رفتارهای اینچنینی نخواهیم بود.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
با تشکر.
پرسپولیس.