به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، «ویلاییها» در جشنوارهی فجر سال 95 به نمایش گذاشته شد و از آن جا که اولین فیلم بلندی است که منیر قیدی کارگردانی کرده است، میتواند اولین فرضیهها را در مورد نوع و کیفیت کار این کارگردان در ذهنها به وجود آورد. هر چند، نظر به این که او در ساخت فیلمهای کوتاه خود که پیش از این کارگردانی کرده موفق ظاهر شده و جوایزی نیز برای این آثاردریافت کرده است، میتوان به تواناییهایش در این زمینه تا حدی پی برد. به مناسبت اکران این فیلم به سراغ تیم بازیگری آن رفتهایم تا با آنها بیشتر آشنا شویم.
فیلم سینمایی «ویلایی ها» به کارگردانی منیر قیدی
بازیگران محبوب و شاخصی در این فیلم نقش آفرینی می کنند و به همین علت گمانه زنی های بسیاری در رابطه با این فیلم وجود دارد. این فیلم یکی از چندین فیلم معتبری است که روایتی از سال های جنگ و دههی شصت را دارد که برای تماشاچیان این فیلم سینمایی هیجان آور است. باید دید که آیا این فیلم می تواند در حد انتظارات ظاهر شود یا خیر؟
تیم سازنده ی این فیلم برای ساخت آن به جنوب کشورعزیمت کردند تا بتوانند لوکیشن های این فیلم را مطابق با سال های جنگ آن دوران فیلمبرداری کنند. تیم کارگردانی در مورد صحنه پردازی آن کار سختی را از سر گذراندند.
پشت صحنه ی فیلم «ویلایی ها»
داستان فیلم «ویلاییها» از لحاظ زمانی در سال 1365 اتفاق افتاده است و روایتگر قصهی خانوادههای فرماندههان سپاه و ارتش در آن سال است. گروه ساخت این فیلم در طول این مدت در اندیمشک مشغول به کار بودند و با توجه به شدت گرمای هوا در جنوب کشور، شرایط سختی را برای فیلمبرداری پشت سر گذاشتند.
طناز طباطبایی در سال 1362 در تهران متولد شد. او تحصیلات خود را در رشتهی کارگردانی تئاتر گذراند و پس از شرکت در دورههای بازیگری با فاصلهی کوتاهی برای ایفای نقش و ورود جدیترش به عرصهی بازیگری انتخاب شد. شروع فعالیت هنری طناز طباطبایی از سال 1380 بود. علاوه بر این در زمینهی موسیقی و نقاشی نیز فعالیت دارد.
شاید اغلب علاقمندان به فیلم و سریال، اولین بارطناز طباطبایی را در سریال «میوه ممنوعه» دیده و شناخته باشند. او در این فیلم به خوبی استعداد و توانایی خود در بازیگری را نشان داد و مورد توجه قرار گرفت. اولین نقشآفرینی او در فیلمهای سینمایی بازی در فیلمی به کارگردانی رسول صدر عاملی بود که «دیشب باباتو دیدم آیدا» نام داشت و در فیلم نیز نامش طناز بود که این بازی نیز در دیده شدنش موثر بود.
طناز طباطبایی در پشت صحنه فیلم سینمایی «ویلایی ها»
طناز طباطبایی در تئاتر نیز بازیگر موفقی بوده است و در سی و دومین جشنواره تئاتر فجر، برای بازی در تئاتر «باغبان مرگ» کاندیدای دریافت جایزه شد. اما این تنها موفقیت او در جشنوارهی فجر نیست و علاوه بر بیست و هفتمین دورهی جشنوارهی فیلم فجر، پارسال (سال1394) و سال پیش از آن نیز نامزد دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از این جشنواره شد، اولی برای بازی در فیلم «صداها» و دومی و سومی، به ترتیب برای بازی در فیلمهای «رخ دیوانه» و «خشم و هیاهو».
طناز طباطبایی در فیلم سینمایی «ویلایی ها»
امسال و در جشنوارهی سی و پنجم، طناز طباطبایی را در «ویلاییها» خواهیم دید. آیا او برای سومین سال پیاپی، امسال نیز خواهد درخشید؟
پریناز ایزدیار در سال 1364 در بابل متولد شد. او تحصیلات دانشگاهی هنری دارد اما نه در بازیگری بلکه در رشته گرافیک. شرکت در تست بازیگری در سال 95 و قبول شدنش در این تست که برای بازی در فیلم «یک مرد، یک شهر» بود، نقطه ی شروع حرفه ی بازیگری برای او شد.
آن دسته از علاقمندان به فیلم که کمتر اهل سینما هستند و بیشتر به مجموعه های تلویزیونی علاقه دارند، پریناز ایزدبار را در سریال «زمانه» و در نقش ارغوان دیده و به یاد دارند و اهالی سینما حتما آوازه بازی موفق او در فیلم سینمایی «ابد و یک روز» را شنیده و نقش آفرینی اش را دیده اند. علاوه بر این، در سریال پرطرفدار «شهرزاد» که جزء سریال های نمایش خانگی است، در نقش شیرین دیوانسالار بازی کرده است. البته کارهای او محدود به این چند مورد نیست و این ها فقط گلچینی از فعالیت بازیگری این بازیگر بوده و اگرچه کارنامه بازیگری پرحجمی ندارد ولی در چندین فیلم سینمایی و سریال دیگر نیز حضور داشته است.
پریناز ایزدیار در فیلم «ویلایی ها»
منیر قیدی، کارگردان فیلم «ویلایی ها» از پریناز ایزدبار نیز که سال گذشته و در سی و چهارمین دوره ی جشنواره ی فیلم فجر خوش درخشید و سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن را برای بازی در فیلم «ابد و یک روز» از آن خود کرد، برای بازی در این فیلم دعوت کرد و او نیز پذیرفت و قرار است امسال و در جشنواره ی سی و پنجم با بازی در «ویلایی ها» دیده شود.
علی شادمان متولد 1375 در ایلام است. او جزءبازیگرانی است که از کودکی و در سن 10 سالگی پا به عرصه بازیگری گذاشت و این شانس را داشت که اولین کارش فیلمی همچون «میم مثل مادر» و به کارگردانی فرد موفقی همچون مرحوم رسول ملاقلی پور باشد تا توانایی ها و استعدادهایش به خوبی نشان داده شود.
علاقمندان به فیلم و سینما هنرنمایی علی شادمان را در کودکی و پس از «میم مثل مادر» در چندین فیلم دیگر مثل «زمانی برای دوست داشتن» و «رویای سینما» نیز دیده اند. او برای بازی در این دو فیلم پروانه زرین بهترین بازیگر کودک و نوجوان را به ترتیب از بیست و دومین و بیست و پنجمین جشنواره بینالمللی فیلم های کودکان و نوجوانان دریافت کرده است. علاوه بر این، اگر اهل دنبال کردن سریال ها مجموعه های تلویزیونی باشید، به طور حتم سریال «کیمیا» را به یاد دارید. علی شادمان در این سریال نقش برادر بزرگ کیمیا، قهرمان داستان را بر عهده داشت.
امسال علی شادمان و بازی او را در فیلم «ویلایی ها» و در سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر به نظاره خواهیم نشست.
آناهیتا افشار متولد 1365 در تهران است. او در کودکی بازی در تئاتر را تجربه کرده است اما اولین حضورش در جلوی دوربین به سال 1382 و بازی در سریال «متهم گریخت»، ساخته رضا عطارانبرمی گردد.
این بازیگر پس از «متهم گریخت» در چند سریال دیگر هم بازی کرد که اغلب آن ها ساخته های رضا عطاران و سیروس مقدم است. ترش و شیرین، رستگاران،زیر هشت، و مدینهنمونه هایی از این سریال ها هستند. او علاوه بر مجموعه های تلویزیونی در چند فیلم سینمایی نیز حضور داشته است که م توان از فیلمهای «زندگی با چشمان بسته» رسول صدر عاملی و «برف روی کاجها» از پیمان معادی نام برد.
آناهیتا افشار آخرین بازیگری بود که به «ویلایی ها» دعوت شد و برای بازی در این فیلم که در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر قرار است اکران شود، جلوی دوربین رفت.
ثریا قاسمی متولد 1319 در تهران است. این هنرمند باسابقه کار هنری خود را در اوایل دهه 1340 و با گویندگی رادیو آغاز کرد و هنوز هم این حرفه و این شاخه از کار در صدا و سیما برای او با سایر شاخه ها تفاوت خاصی دارد و خود را وابسته به آن می داند. دوبله هم از دیگر فعالیت های اصلی اش به شمار می آید در حالی که بازیگر سینما و تلویزیون هم بوده و هست و چند کار اجرا در تلویزیون نیز انجام داده است.
کارنامه بازیگری ثریا قاسمی با توجه به سال ها تجربه در این زمینه بسیار پربار است. اگر بخواهیم در اینجا چند نمونه از نقش آفرینی های به یاد ماندنی او را نام ببریم، می توان به نقش هایش در سریال های درپناه تو، در قلب من، شب دهم، ومعمای شاه اشاره کرد. در میان کارهای سینمایی نیز «مارال»، «شام آخر»، «دختر شیرینی فروش»، و «دعوت» فیلم هایی با ایفای نقش این بازیگر پرسابقه است که به خاطر بازی در «مارال» موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از نوزدهمین جشنواره فیلم فجر شد.
ثریا قاسمی امسال و در جشنواره سی و پنجم فیلم فجر، علاوه بر «ویلایی ها» در «قاتل اهلی»، ساخته مسعود کیمیایی نیز حضور خواهد داشت.
صابر ابرمتولد 1363 در تهران است. اوفارغ التحصیل رشته مدیریت است و کارش در صدا و سیما را با اجرا آغاز کرده است. خودش اجرای یک برنامه در دوران راهنمایی و در مدرسه را نقطه ی شروع ورودش به صدا و سیما می داند. زیرا پس از این اجرا، توسط خواهر مرضیه برومند به ایشان معرفی شد. برنامه رنگین کمان از شبکه تهران اولین تجربه حضور او در مقابل دوربین است. طراحی داخلی، نقاشی، بازیگری، کارگردانی تئاتر، و عکاسی از دیگر فعالیت های هنری اوست و هدف اصلی اش از تمام این فعالیت ها اثرگذار بودن است.
صابر ابر بازیگر فیلم سینمایی «ویلایی ها»
اولین کار سینمایی صابر ابر در سال 1384 و در فیلم «شاعر زباله ها» بود. پس از آن با بازی در فیلم «دایره زنگی» شناخته شد. اما «درباره الی» یکی از فیلم هایی است که صابر ابر در آن درخشید. او که در کل بیشتر از تلویزیون در سینما بازی کرده، سه بار و در سه دوره متوالی نامزد دریافت جایزه از جشنواره فیلم فجر شده است:
در بیست و پنجمین دوره نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برایَ بازی در فیلم «مینای شهر خاموش»، در بیست و ششمین دوره نامزد بهترین بازیگر نقش اول مرد برای بازی در فیلم «دایره زنگی»، و در بیست و هفتمین دوره نامزد بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای بازی در فیلم «درباره الی».
صابر ابر امسال و در جشنواره فیلم فجر سی و پنجم، علاوه بر «ویلایی ها» در «تابستان داغ» ابراهیم ایرج زاده نیز حضور خواهد داشت.
امیر علی ایمان وند، علیرضا داوری، هستی فرطوسی، آوین منصوری، سوگند و سوگل بارانی به عنوان بازیگران کودک فیلم «ویلایی ها» به ایفای نقش پرداخته اند.
پریناز ایزدیار در فیلم «ویلایی ها»
صحنه هایی از فیلم «ویلایی ها»
صحنه هایی از فیلم «ویلایی ها»
صحنه هایی از فیلم «ویلایی ها»
صحنه هایی از فیلم «ویلایی ها»
صحنه هایی از فیلم «ویلایی ها»
پشت صحنه ی فیلم «ویلایی ها»
پشت صحنه ی فیلم «ویلایی ها»