به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما و تلویزیون ایران، بهنوش صادقی در رشتهی کارگردانی و بازیگری تحصیلکرده و فعالیت هنریاش را از روی صحنهی تئاتر شروع کرد. او درزمینهی بازیگری و نویسندگی در آثاری تلویزیونی و سینمایی چون «کوههای سفید»، «داستان یک شهر»، «پدر خاک»، «دوشیزه»، «دردسرهای عظیم ۲»، «مدینه» و «به همین سادگی» فعالیت داشته است؛ و همچنین بهعنوان برنامهریز با کارگردانان مختلفی تجربه همکاری داشته است.
بهنوش صادقیدر پشت صحنه فیلم سینمایی «خانه دیگری»
«تیتر»، «شعری زندگی است»، «چراغهایی که روشن نشدند» و «نه ماه و نه روز» نیز عناوین دیگر ساختههای صادقی محسوب میشود. او اولین تجربهی سینماییاش بانام «خانه دیگری» را به کارنامهی خود افزود. فیلم «خانه دیگری» به کارگردانی بهنوش صادقی در سی و پنجمین دوره از جشنواره فیلم فجر حضور خواهد داشت. این فیلم با مضمونی اجتماعی، داستانی مرجان را نشان میدهد که باید در مدت ۱۰ روز، پولی را برای پدرش تهیه کند. او در طی این مسیر با موانعی روبرو میشود که زندگی زناشوییاش را نیز تحتالشعاع قرار میدهد. در این فیلم گوهر خیراندیش، لیلا زارع، پژمان بازغی، ناصر هاشمی، مهنوش صادقی، علیرضا جعفری، متین ستوده ، روشنک گرامی، رابعه مدنی، پیمان یونسی و امیر جمشید صادقی بهعنوان بازیگران اصلی فعالیت دارند.
گوهر خیراندیش متولد ۱۳۳۳ در شیراز، فعالیت هنریاش را از سال ۱۳۴۹ با گروه تئاتر دبیرستان شروع کرد. او با جمشید اسماعیلخانی ازدواج کرد و حاصل، یک پسر و دو دختر است. او به همراه همسرش در شیراز هم تئاتر کار میکردند و همچنین در اداره فرهنگ و هنر شیراز مشغول بود. وی در سال ۱۳۵۷ در دانشگاه تهران قبول شد و به همراه خانواده به تهران آمد.
گوهر خیراندیش در فیلم سینمایی «خانه دیگری» ساخته ی بهنوش صادقی
در تهران در کنار درس خواندن به فعالیت تئاتر نیز میپرداخت و همچنین کارشناس امور هنری ارشاد استان تهران بود. گوهر خیراندیش با بازی در فیلم «روزهای انتظار» فعالیتش را در سینما شروع کرد و در فیلم «بانو» خوش درخشید. گوهر خیراندیش اغلب در نقشهای متفاوتی ظاهرشده. وی دارای سابقهی فعالیت چندین ساله در برنامه صدای عبرت شبکه سراسری رادیو است.
گوهر خیراندیش در فیلم سینمایی «خانه دیگری» ساخته ی بهنوش صادقی
گوهر خیراندیش یکی از مدرسین ثابت کانون سینماگران جوان است و همچنین موفق به برگزاری کارگاه آموزشی درچند دانشگاه معتبر آمریکا شده است.
گوهر خیراندیش در فیلم سینمایی «خانه دیگری» ساخته ی بهنوش صادقی
او پیشنهاد بازی در سریال «دارا و ندار» و فیلم ا«خراجیها» ساخته مسعود دهنمکی را علیرغم پیشنهاد مالی خوب به جهت نقشهای ضعیف نپذیرفت. به عقیده وی یکی از رموز ماندگاری یک بازیگر این است که هر نقشی را فقط برای مسائل مالی قبول نکند. او جوایز و افتخارات زیادی را در کارنامهی درخشان کاری خوددارند. او برنده سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «رسم عاشق کشی» در بیست و دومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر، برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم «ارتفاع پست» در بیستمین دوره جشنواره فیلم فجر، برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم «دعوت» در دوازدهمین جشن خانه سینما، برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم «دنیا» در هفتمین جشن خانه سینما، برنده تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم " واکنش پنجم" در هفتمین جشن خانه سینما، نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم «جنگجوی پیروز» در هفدهمین جشنواره فیلم فجر، نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل زن برای فیلم «چهره» در چهاردهمین جشنواره فیلم فجر،
پژمان بازغی متولد ۱۹ مرداد سال ۱۳۵۳ در تهران است. در دوران کودکی بهواسطه شغل پدرش در شهرهای مختلف زندگی کرده است. بازغی در رشتهی مهندسی معدن دانشگاه آزاد لاهیجان قبول شد و آنجا بود که با سینما آشنا شد. او در سال ۱۳۷۳ با ورود به سینمای جوانان مرکز گیلان در اولین فیلمش بانام " اعتراف " که اثری از مجید فهیم خواه بود، بازی میکند. بازغی پسازآن به مدت ۲ سال با بازی در سریال " آژانس دوستی" برای مردم تبدیل به چهرهای آشنا میشود و شهرت کسب می کند.
پژمان بازغی در فیلم سینمایی «خانه دیگری» ساخته ی بهنوش صادقی
بازی در نقش راننده آژانس باعث شهرت بازغی شد و بعدازآن با ایفای نقش در فیلمهایی همچون " جوانی و بلوغ" و سریال "گمگشته" باعث تثبیت جایگاه خود در سینما و تلویزیون شد. همسر او مستانه مهاجر از تدوینگران سینمای ایران است. بازغی تنها به بازیگری اکتفا نکرده بلکه بهعنوان مجری در برنامه "چند درجه " که به سرگرمیهای هیجانانگیز و کم شناختهشده در ایران میپرداخت، فعالیت داشت. او در کارنامهی کاری خود بازی در فیلمهای چون: هشت و نیم دقیقه، مرد هزارچهره ، سربازهای جمعه، دوئل، کافه ستاره، قصه عشق، خواب لیلا، ندارها، فاصله و... را دارد.
لیلا زارع متولد ۲۱ مهر ۱۳۵۹ در تهران هنرپیشه سینما، تلویزیون و تئاتر اهل ایران است.
او در فیلمهای چون: سمفونی تولد (۱۳۹۴)،غیر مجاز (۱۳۹۴)،آذر (1395)، شیفت شب (۱۳۹۳)،ذوب شدن پادشاه (۱۳۹۳)،با دیگران (۱۳۹۲)،شیفتگی (۱۳۹۲)،گنجشکک اشیمشی (۱۳۹۲)و کارناوال مرگ،پستچی سه بار در نمی زند، سوپر استار و ...در سینما و در سریالهای چون "ارمغان تاریکی" و «درها و پردهها»ایفای نقش کرده است. او موفق به کسب دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن برای فیلم" شیفت شب" از سی و سومین جشنواره فیلم فجر شده است.
میر احمد هاشمی قرمزی متولد ۲۲ فروردین ۱۳۳۵ در لنگرود و فارغالتحصیل رشته بازیگری و کارگردانی تئاتر از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران است، سالهاست که در قاب تلویزیون او را بانام ناصر هاشمی میشناسند. وی بهعنوان بازیگرسینما و تلویزیون شناختهشده است. ناصر با تشویق برادرانش مهدی هاشمی و محمود هاشمی به هنرهای نمایشی روی آورد و در دورههای دبیرستان در چندین نقش بسیار کوتاه در تئاترهای برادرش مهدی هاشمی بازی کرد و پسازآن فعالیت حرفهای خود را آغاز کرد و از سال ۱۳۶۳۳ در چندین تئاتر، تلهتئاتر، فیلم سینمایی و سریال تلویزیونی بهعنوان بازیگر، نویسنده و کارگردان وارد عرصه حرفهای شد.
ناصر هاشمی به همراه بهنوش صادقی در نشست خبری «خانه دیگری»
او در فیلمهای چون «شکلاتی» ساخته سهیل موفق، «برادرم خسرو» ساخته احسان بیگلری، «خانه پدری» از کیانوش عیاری، «گزارش یک قتل» به کارگردانی محمدعلی نجفی، عمو جان هیتلر از حمید ابراهیمی و ... نقشآفرینی کرده است. از نقشهای بهیادماندنی از او میتوان «سمندون» را نام برد.
مهنوش صادقی متولد ١٣۵١، لیسانس «طراحی صحنه و لباس» از دانشگاه هنر و معماری و دیپلم بازیگری از مدرسه هنر و ادبیات است، او فعالیتش را در این حوزه با بازیگری شروع کرد. از فعالیتهای او با بازی در تئاتر شروع کرد. اغلب فعالیتهای هنری او در این سالها عبارتاند از: «جادهی عشق» ١٣٧٢، سریال «کوههای سفید» (مهدی هاشمی) سریال «جُنگ ٧٧» (مهران مدیری) سریال «ببخشید شما» به کارگردانی (مهران مدیری)، سریال «نیلوفرانه» (مهران مدیری)، سریال «محکومین» (مسعود رشیدی)، سریال «سایهها» (غلامرضا رمضانی)، سریال «قصههای شهرک» (بابک محمدی)، سریال «وکیل محله» (اسماعیل میهندوست) و بازی در سریال «دردسرهای عظیم» (کارگردان برزو نیک نژاد)، سینمایی «معجزه خنده» (یدالله صمدی)، سینمایی «حکم» (مسعود کیمیایی)، فیلم تلویزیونی «شعری که زندگی است»(نویسنده و بازیگر)
علیرضا جعفری ۱۳۷۲ ازجمله بازیگرانی است که فعالیت خود را از کودکی آغاز کرده، جعفری از ۷ تا ۱۵ سالگی در ۳۰ سریال و فیلم نقشهای مختلفی را بازی کرد هست. او برادرزادهی امیر جعفری بازیگر سینما و تلویزیون است. وی بازیگری را با حضور در مجموعه «دیوار کاهگلی» ساختهی بیژن صمصامی آغاز کرد. بعدازآن در مجموعههای زیادی به ایفای نقش پرداخت که میتوان به مهمان مامان، بیست و یک اینچ و کوچه اقاقیا و بی وفا، دست عشق، دست بالای دست، جیب بر خیابان جنوبی، چه خوبه که برگشتی، شاهگوش، آقا و خانم سنگی و چرخ فلک اشاره نمود.
علیرضا جعفری در نمایی از فیلم سینمایی «خانه دیگری»
متین ستوده در تاریخ ۲۲ اردیبهشتماه ۱۳۶۴ در یک خانواده فرهنگی در تهران به دنیا آمد. متین ستوده بازیگری را به یاری حضور پدرش در سازمان صداوسیما بهعنوان مدیر تصویربرداری بازیگری را تجربه کرد. او در همان اوایل در سریالهای «بازنشستگی» در نقش نوه مرحوم هادی اسلامی و در سریال «این خانه دور است» در نقش نوه مرحوم حمیده خیرآبادی نقشآفرینی کرد. بعدازآن به دلیل عدم تمایل پدر متین به تحصیل در رشتهی مدیریت پرداخت. در سال ۸۷ در کلاسهای آزاد بازیگری امین شرکت کرد و بعدازآن در یک تلهفیلم بهعنوان منشی صحنه برای آشنایی بیشتر با این حرفه حضور پیدا کرد و با بازی در تلهفیلم «روز برمیخیزد» رضا درستکار مجدداً وارد دنیای بازیگری شد.
این بازیگر جوان با کارگردانان به نام و صاحب سبکی همکاری کرده است ولی نقش شیوا در سریال «یادآوری» شبکه آی فیلم در سال ۹۲۲ بر شهرتش افزود. متین ستوده در جلوی دوربین سیروس مقدم در سریال «میکائیل» ایفای نقش کرده است.
روشنک گرامی متولد اول مهر ۱۳۶۲ و بازیگر فیلم سینمایی «قاعده تصادف» است. بازی بینظیر روشنک گرامی در فیلم سینمایی قاعده تصادف برای کسب سیمرغ بلورین جشنواره فجر سی و یکم بدون شک بیتأثیر نبود. روشنک گرامی با بازی در فیلم «قاعده تصادف»فرصت مناسبی برای بهتر دیده شدن در سینما پیدا کرد. گرامی بااینکه پیشازاین در سریال «فاصلهها» حضور داشت، اما جزو بازیگران کمتجربه فیلم بهزادی بهحساب میآید. او در اولین حضور جدیاش نقشآفرینی قابل قبولی را ارائه داده است.
رابعه مدنی متولد ۱۳۲۰ در همدان، بازیگر است.
به مدت ۳۰ سال معلم پیشدبستانی و کارمند آموزشوپرورش بود، بعد از بازنشستگی وارد عرصه بازیگری شد، دو پسر و یک دختر دارد، تندیس حافظ بهترین بازیگر زن را برای بازی در فیلم «برف»، در کارنامه دارد. همچنین در فیلم «بوسیدن روی ماه» در نقش خاله فروغ خوش درخشید. ایشان مادر امیر شهاب رضویان کارگردان میباشند.
تصاویر دیگری از فیلم سینمایی «خانه دیگری» اثری از بهنوش صادقی
تصاویر دیگری از فیلم سینمایی «خانه دیگری» اثری از بهنوش صادقی
تصاویری از نشست خبری فیلم سینمایی «خانه دیگری» در جشنواره فجر
تصاویری از بازیگران و عوامل «خانه دیگری» در جشنواره فجر
تصاویری از نشست خبری فیلم سینمایی «خانه دیگری» در جشنواره فجر
تصاویری از فیلم سینمایی «خانه دیگری» اثری از بهنوش صادقی
عوامل و بازیگران فیلم سینمایی «خانه دیگری» اثری از بهنوش صادقی