به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم، مرجع سینما تلویزیون ایران، مهدی جعفری که پیش از این تجربه دستیار کارگردانی را پشت سر گذاشته، پس از کسب جوایز فراوان برای فیلم های کوتاه، این بار در سی و پنجمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر قرار است با کارگردانی یک اثر سینمایی به رقابت با سایرین بپردازد. فیلم سینمایی «ایستگاه اتمسفر» به کارگردانی مهدی جعفری و تهیه کنندگی علیرضا قاسم خان است، فیلمی با حضور بازیگرانی همچون محسن کیایی و رویا افشار که با توجه به سابقه این کارگردان به نظر می رسد برای مخاطبان اثری جذاب و دیدنی باشد. بخشی از سرمایه اولین ساخته بلند سینمایی مهدی جعفری را موسسه «تصویر شهر» تامین می کند، چیزی که نشان از اعتبار و دانش هنری بالای این کارگردان دارد.
مهدی جعفری کارگردان فیلم «ایستگاه اتمسفر»
آنچه بیش از همه در سی و پنجمین دوره جشنواره بین المللی فیلم فجر به چشم می خورد حضور کارگردان های جوان و کم تجربه در عرصه ساخت آثار بلند سینمایی است، کارگردان هایی که پیش از این در ساخت آثار کوتاه فعالیت داشتند و اکنون با ایده و نگاه های جدید به جامعه پا به دنیای سینما گذاشته اند.
کم تجربگی این کارگردان های تازه کار در ساخت آثار بلند چندان نقطه ضعفی به شمار نمی رود، زیرا با نگاهی کوتاه به آثار چند سال اخیر سینمای ایران می توان حضور این کارگردان ها را موفق تلقی کرد زیرا آنها تا پیش از این آموخته اند که در مدت زمانی اندک بدون اتلاف وقت اهداف و مفاهیم انسانی و اجتماعی مورد نظر خود را با شکلی هنرمندانه به مخاطبان عرضه کنند.
در واقع این کارگردان ها برای وقت مخاطبان خود اهمیت ویژه ای قائل هستند. در این میان مهدی جعفری شاید یکی از شاخص ترین ها باشد. او در دنیای هنر با بخش های مختلفی چون کارگردانی، فیلم برداری و بازیگری کاملا آشناست و این می تواند در ساخت یک اثر سینمایی و موفقیت یک کارگردان تاثیر بسزایی داشته باشد.
مهدی جعفری متولد سال 1348 در شهر اهواز و فارغ التحصیل رشته کارگردانی سینما از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه هنر تهران است. در کارنامه هنری این کارگردان، فیلم های کوتاهی چون زیارت (1378)، برکه (1380)، کمی بالاتر (1384)، همه روزهای خوب (1385)، پنجره (1386) و مستندهای ٢٣ نفر (1387) و نام و نشان به چشم می خورد. اما فعالیت هنری مهدی جعفری تنها در بخش کارگردانی فیلم های کوتاه خلاصه نمی شود. او از سال 1382 به عنوان مدیر فیلمبرداری در فیلم های سینمایی مانندما همه خوبیم (1383)، اتوبوس شب(1385)، دهلیز (1391)، عصر یخبندان (1393) فعالیت می کند و تجربه حضور در کنار کارگردان هایی چون کیومرث پوراحمد، بهروز شعیبی و مصطفی کیایی را در کارنامه خود دارد. مهدی جعفری با عرصه بازیگری نیز چندان نا آشنا نیست و در فیلم های بیدار شو آرزو (1383)، مشت بر پوست (موشو) (1381) و لبه تیغ(1371) به نقش آفرینی پرداخته. از جمله جوایز دریافت شده توسط مهدی جعفری می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- جایزهی ویژهی هیئت داوران جشنوارهی تورین - ایتالیا (۱۳۹۹) برای فیلم زیارت
- جایزهی بهترین فیلم کوتاه تجربی از جشنوارهی فیلم کوتاه تهران (۱۳۸۱) برای فیلم برکه
- جایزهی بهترین فیلم کوتاه از جشن خانه سینما (1384)
- جایزهی بهترین فیلم کوتاه از جشنواره دیدار ـ تاجیکستان (۲۰۰۶) برای فیلم کمی بالاتر
- جایزهی بهترین فیلم مستند از فسیتوال فیلم قبرس برای فیلم هر کجا بروم آسمان مال من است
- جایزهی سیمین بهترین فیلم کوتاه از بخش بین الملل جشنوارهی فیلم رشد (۱۳۸۵) برای فیلم همهی روزهای خوب
- جایزهی فرانچسکوگارسیا از جشنوارهی هوسکا اسپانیا (۲۰۰۶) برای فیلم پنجره
- جایزهی بهترین تصویربرداری از جشنوارهی بینالمللی رشد (۱۳۷۹) برای فیلم مستند صنعتی دام
- جایزهی بهترین فیلمبرداری از دومین جشنواره مستند کیش برای فیلم مستند داستانی یموت یک خانه یک ایل
محسن کیایی بازیگری که با نگاه به کارنامه هرچند مختصر او می توان دریافت که قابلیت ایفای نقش های متفاوت را به خوبی دارد و درگیر کلیشه ها نمی شود. او متولد سال 1360 در شهر تهران است و از سال 1388 با بازی در فیلم بعد از ظهر سگی به کارگردانی برادرش «مصطفی کیایی» برای اولین بار مقابل دوربین رفت.
در طی این سال ها محسن کیایی تلاش کرده در سینما و تلویزیون حضور فعالی داشته باشد. او پیش از بازی در سریال های تلویزیونی بار دیگر در سال 1390 در فیلمی دیگر با عنوان «ضد گلوله» به کارگردانی برادرش ایفای نقش کرد. در همان سال محسن کیایی با بازی در فیلم «راه در رو» ساخته سعید آقاخانی به دنیای تلویزیون پا گذاشت. نقش آفرینی در فیلم «پرده نشین» به کارگردانی بهروز شعیبی او را به مخاطبان بیش از پیش معرفی کرد. در این سریال او نقش یک روحانی با نام "براتعلی" را بازی می کرد.
محسن کیایی در فیلم «ایستگاه اتمسفر»
بازی کیایی در فیلم «بارکد» اثری دیگر از مصطفی کیایی به خوبی نشان داد که از توانایی بالایی در نقش آفرینی شخصیت های کاملا متفاوت برخوردار است. در کارنامه هنری محسن کیایی انواع کاراکترهای هنری مانند روحانی، رزمنده بسیجی و جاعل و کلاه بردار به چشم می خورد. چیزی که آینده درخشانی را برای این بازیگر جوان نوید می دهد.
حضور محسن کیایی در عرصه هنر تنها به بازیگری خلاصه نمی شود. او دستی هم در نویسندگی دارد و در سال 91 علاوه بر بازی در سریال «مهمانان ویژه» به کارگردانی جواد رضویان، نویسندگی این مجموعه را نیز برعهده داشت.
رویا افشار متولد سال 1339 در شهر آبادان است. این بازیگر با سابقه سینما، تلویزیون و تئاتر در دهه 60 نمایش های زیادی را در مقام کارگردان به روی صحنه تئاتر برد. او بازی در سینما را با فیلم «شاید وقتی دیگر» ساخته بهرام بیضائی در سال 1366 آغاز کرد. پس از پایان دهه 60 رویا افشار کمتر به بازی و کارگردانی در تئاتر پرداخت و تمرکز خود را به بازی در تلویزیون، سینما و آموزش تئاتر معطوف کرد. او به عنوان مربی تئاتر در مدرسه تلویزیون فعالیت داشته و در دانشگاه تهران نیز به تدریس تئاتر عروسکی پرداخته است. آموزش بازیگری در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در سال 1376 از دیگر فعالیت های هنری رویا افشار در زمینه آموزش بوده است.
رویا افشار نسب در فیلم «ایستگاه اتمسفر»
آخرین حضور او در سینما به سال 1392 و نقش آفرینی در فیلم «عصر بارانی» به کارگردانی مرجان اشرفی زاده باز می گردد.
شاهرخ فروتنیان بازیگر سینما، تلویزیون و طراح لباس و صحنه در سال 1335 در شهر تهران متولد شد. او در طی سال های فعالیت هنری بیشتر در عرصه سینما حضور داشته و در کارنامه او بازی در فیلم های زیادی همچون «دختر» (1394)، «دهلیز» (1391)، «بوسیدن روی ماه » (1390)، «اقلیما» (1385) و «گیلانه» (1383) به چشم می خورد.
او در زمینه طراحی لباس و صحنه نیز فعالیت دارد و از سال 1376 تا کنون در فیلم هایی مانند «جان سخت»، «طوطیا»، «مثلث آبی» و «به آهستگی» مسئولیت طراحی صحنه و لباس را بر عهده داشته است.
شاهرخ فروتنیان به همراه محسن کیایی در فیلم «ایستگاه اتمسفر»
ژاله صامتی متولد سال 1351 در شهر تهران و در رشته تئاتر از دانشکده هنر دانشگاه تهران فارغ التحصیل شده است. بازیگری در دنیای تصویر را اولین بار با ایفای نقش در فیلم سینمایی «دت یعنی دختر» به کارگردانی ابوالفضل جلیلی آغاز کرد. او در مجموعه های تلویزیونی مشهوری مانند «آژانش دوستی»، «فکر پلید» و «کارآگاه شمسی و دستیارش مادام» بازی کرد اما از آخرین حضور او در عرصه تلویزیون سال ها می گذرد. وی دلیل دوری خود را از تلویزیون کیفیت پایین فیلمنامه ها در سال های اخیر عنوان می کند.
ژاله صامتی در فیلم «ایستگاه اتمسفر»
ژاله صامتی به بازیگری در تئاتر علاقه زیادی دارد و معتقد است که "در صحنه تئاتر، تماشاگر فقط متمرکز به آنچه که روی صحنه بوده می شود و دیگر دغدغه آماده کردن شام و ناهار خود را ندارد."
علاوه بر بازی در سینما، ژاله صامتی مدتی است که به عنوان مدرس بازیگری نیز فعالیت می کند و هنرجویان مبانی این رشته را آموزش می دهد. او در طی سال های فعالیت در عرصه سینما در فیلم های زیادی مانند «دراکولا»، «ضد گلوله»، «رفیق بد» و «نیش زنبور» به نقش آفرینی پرداخته. آنچه از بازی ژاله صامتی بینندگان را به خود جذب می کند، نقش آفرینی طبیعی و واقع گرایانه اوست. عصبانیت، اندوه، گریه و خنده همگی در بازی ژاله صامتی طبیعی جلوه می کند.
عکس های دیگر از فیلم «ایستگاه اتمسفر»
عکس های دیگر از فیلم «ایستگاه اتمسفر»
عکس های دیگر از فیلم «ایستگاه اتمسفر»
عکس های دیگر از فیلم «ایستگاه اتمسفر»
عکس های دیگر از فیلم «ایستگاه اتمسفر»