سیدضیاءالدین دری، فیلمساز و عضو سابق شورای پروانه نمایش در گفتگو با روزنامه جوان اظهارات جالبی را درباره دو فیلم «خانه پدری» و «ارادتمند؛ نازنین، بهاره، تینا» مطرح کرد.
«ضیاءالدین دری را با «کیف انگلیسی» و «کلاه پهلوی» به خاطر میآوریم. دو سریال الف ویژهای که مخاطب را پای تلویزیون مینشاند و بخشی از تاریخ معاصر را روایت میکرد. بعد از «کلاه پهلوی» اما دری پنج سالی میشود که بیکار است.
مسئله ساخت فیلم انتخاباتی برای کاندیدها اولین بار از هفتمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سال 76 مطرح و پای کارگردانان سینما به تبلیغات انتخاباتی باز شد. اتفاقی که برای برخی از آنها شگون داشته و پست های مدیریتی بالا را به همراه داشت و برای بعضی دیگر حاشیه هایی که تا مدت ها با آن درگیر بودند.
اگر نگاه گذرایی به عملکرد شورای صنفی نمایش و صدور پروانه نمایش به فیلم های سینمایی داشته باشیم خواهیم دید این شورا متاسفانه با عملکرد نامناسب تاکنون دو بار وزیر ارشاد را به زحمت انداخته است.
ضیاءالدین دری، عضو سابق شورای پروانه نمایش گفت:«من گاهی اظهار نظر شخصی میکردم که به شورا ربطی نداشت. همان بهتر که عضو شورا نباشم تا بتوانم حرف خودم را بزنم.»