محسن تنابنده از جمله هنرمندانی است که به عنوان بازیگر، نویسنده و کارگردان فعالیت های بسیاری را در کارنامه کاری خود در سینما و تلویزیون دارد. وی در سال ۸۶۶ با نگارش سریال «پیامک از دیار باقی» به تلویزیون آمد و بعد از آن مجموعه هایی چون مأمور بدرق، چار دیواری، پایتخت ۱ تا ۴ و سرزمین کهن را در تلویزیون بازی و نویسندگی کرد.
محمد صابری در آخرین اظهارنظر در مورد پخش بین المللی این فیلم به گفته محمد صابری مدیر شرکت تولیدکننده فیلم سینمایی «محمد رسول الله (ص)» امروز صبح قرارداد اکران جهانی فیلم به امضا رسید.
رییس کانون پخشکنندگان سینمای ایران گفت: بعد از مدتها سینمای ایران با فیلم «محمد رسولالله» اکران دوم را تجربه میکند و از فردا اکران فیلم آغاز میشود.
یک روزنامه سعودی با اذعان به ناتوانی فرهنگی عربستان در جهان اسلام:
روزنامۀ سعودی "مکه"، با اشاره به موفقیت اخیر سینمای ایران در جشنواره سینمایی کن و انتخاب شهاب حسینی بازیگر شناخته شده ایران در این جشنواره، نوشت: امروز فرهنگ ایران، بهویژه سینمای آن، بیش از سیاست این کشور برای سعودیها خطرناک است!
ایوبی در تازهترین تصمیم اعلامیاش برای سینمای ایران گفته است که سال ۹۵، سال تولیدمشترک سینمای ایران است. این در حالی است که تجربه هایی چون وضعیت اکران «رستاخیز» و «محمدرسول الله (ص)» نشان میدهد که سینمای ایران بیش از تولیددر اکران جهانی مشکل دارد.
فیلم سینمایی «محمد رسول الله ص» ساخته مجید مجیدی با عنوان «حضرت محمد: سفیر خداوند» از روز جمعه در سینماهای ترکیه به روی پرده رفت و رسانهها و مردم واکنشهای متفاوتی به این فیلم نشان دادند.
این روزها بحث رکورد در تاریخ سینمای ایران از اهمیت زیادی برخوردار شده اما نکته حایز اهمیت این است که فروش فیلم ها اگر در تاریخ سینمای ایران رصد می شود باید براساس میزان جمعیت، قیمت بلیت و تورم سالانه به آن توجه شود و تا به جدولی درست دست یابیم.
محمدرضا صابری،تهیهکننده و پخشکننده فیلم سینمایی «محمد رسولالله ص» گفت: فیلم «محمد رسولالله ص» در ترکیه با استقبال خوبی همراه شده و به زودی در عراق و روسیه اکران خواهد شد.
ایرانیها همچنان برتری خود را در عرصهی سینمایی با فیلمهایی مانند «محمد رسول الله (ص)» به نمایش گذاشتند و به تازگی نیز ستارهی ایرانی"شهاب حسینی" جایزهی بهترین بازیگر را در جشنواره 2016 کن بدست آورد. این در حالی است که ما در جهان تنها کشوری هستیم که در آن نمایش سینمایی وجود ندارد.
سینمای ایران در آستانه رحلت پیامبر اسلام (ص) در حالی یک فیلم را بر پردهی سینماهای ترکیه دارد که فیلم مصطفی عقاد همواره به عنوان برجستهترین اثر سینمایی مربوط به حضرت محمد (ص) شناخته میشد.
فهرست کامل فیلمهای حاضر در جشنواره بینالمللی فیلم بوسان باحضور درخشان آثار ایرانی و هنرمندان ایرانی در بخشهای مختلف اعلام شد. محمود کلاری نیز جزو داوران این رویداد است.
انگار سرنوشت استفاده از شهرک پیامبر اعظم (ص) هم مثل اکران فیلم «محمدرسول الله (ص)» فقط کارکرد داخلی دارد. لوکیشنی که قرار بود در اختیار فیلمسازان مسلمان خارجی قرار بگیرد و طبیعتا بازگشت سرمایه ای هم داشته باشد.