به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
در سی و شش دوره جشنواره فیلم فجر بازیگران زیادی بودهاند که تا پای دریافت سیمرغ رفته اما موفق به کسب این جایزه نشدهاند. بازیگرانی که حضورشان در هر فیلم، وزنهای برای آن اثر به حساب میآیند. در این گزارش ۱۰ با نگاهی گذرا بر ادوار جشنواره فجر بازیگران زنی که با وجود نامزدی در جشنواره موفق به کسب سیمرغ نشدهاند را بررسی کردهایم.
بیتا فرهی را میتوان ناکامترین بازیگر زن در کسب سیمرغ بلورین جشنواره فجر عنوان کرد. فرهی که در اواخر دهه ۶۰ با بازی در «هامون» چهره شد، در همان سال اولین نامزدی را در فجر کسب کرد. او ۴ بار دیگر برای فیلمهای «کیمیا»، «خانهای روی آب»، «خون بازی» و «در انتظار معجزه» نامزد کسب این جایزه بود که برای هیچکدام هیئت داوران وی را مستحق دریافت این جازه نداستند.
بیتا فرهی و خسرو شکیبایی در فیلم هامون
افسانه بایگان که در دهه ۷۰ یکی از ستارگان بی چون و چرای سینمای ایران بود با ۴ نامزدی سیمرغ تاکنون در کسب این جایزه ناکام بوده است. «دو فیلم با یک بلیط»، «خواهران غریب»، «کافه ستاره» و «کنعان» فیلمهایی هستند که بایگان برای آن نامزد کسب سیمرغ بلورین شده است.
تیموریان نیز روزگاری یکی از ستارگان پرده نقرهای سینما بود و آثار شاخص زیادی از خود به جای گذاشت. «دلتنگیهای عاشقانه»، «ابرهای ارغوانی»، «گزارش یک جشن»، «شیفتگی»، «پستچی سه بار در نمیزند»، «شیرین»، «روی خط صفر»، «مرد بارانی»، «سنتوری»، «گوشواره»، «شهر آشوب»، «بید مجنون»، «کافه ستاره»، «تیک»،«قارچ سمی»، «زندان زنان» از جمله آثار تیموریان هستند که برای ۴ فیلم «مرد بارانی»، «قارچ سمی»، «گوشواره» و «شیفتگی» نامزد کسب سیمرغ هم شده است.
رویا تیموریان در فیلم «مرد بارانی»
طناز طباطبایی یکی از مهمترین جوانان بازمانده در کسب سیمرغ است. او که بارها تا پای کسب این عنوان پیش رفته هربار قافیه را واگذار کرده است. «صداها»، «هیس دخترها فریاد نمیزنند»، «رخ دیوانه» و «خشم و هیاهو» فیلمهایی هستند که این بازیگر خوش آتیه برای آنها نامزد کسب سیمرغ شده است. البته بعید بنظر میرسد که طناز طباطبایی در آینده هم دستش از سیمرغ کوتاه بماند و شاید در آیندهای نزدیک این جایزه را کسب نماید.
بعد از «جدایی نادر از سیمین» بود که اسم ساره بیات بر سر دهانها افتاد و برای آن فیلم دیپلم افتخار هم دریافت کرد. بازی بیات در «جدایی» به حدی خیره کننده بود که بازی لیلا حاتمی در سایه آن قرار گرفت. پس از جدایی، ساره بیات به یکی از پرکارترین بازیگران زن سینمای ایران بدل گشت. او دو بار دیگر برای فیلمهای «فصل فراموشی فریبا» و «آااادت نمیکنیم» نامزد کسب سیمرغ شد که در رسیدن به سیمرغ ناکام ماند.
ساره بیات در فیلم جدایی نادر از سیمین
مینا ساداتی که از سال ۸۶ بر پرده سینما دیده شد در سالهای اخیر به انتخاب اول بسیاری از کارگردانان بدل شده است. ساداتی اولین بار برای فیلم «عصر یخبندان» نامزد سیمرغ بلورین شد و پس از آن دو بار دیگر در فیلمهای «امکان مینا» و «تابستان داغ» طعم نامزدی بدون جایزه را چشید.
مینا ساداتی و میلاد کیمرام در فیلم «امکان مینا»
غزل شاکری دختر دردانه فرشته طائرپور تهیه کننده مطرح سینما اولین بار در کودکی و در نقش «گلنار» در سینما ظاهر شد. او که از کودکی در فضای سینما و تلویزیون حضور داشت در ادامه هم همین راه را ادامه داد. شاکری دو بار برای فیلمهای «آینههای روبرو» و «سارا و آیدا» نامزد فجر شده است.
در سال ۷۳ و با فیلم تاریخی «روز واقعه» به اهالی سینما معرفی شد. پس از آن با شهرام اسدی، کارگردان روز واقعه که اختلاف سنی زیادی باهم داشتند ازدواج کرد و راه برای حضورش در سینما هموارتر شد. مستوفی پس از بازی در ۱۵ فیلم و سریال بالاخره برای بازی در «تسویه حساب» تهمینه میلانی نامزد فجر شد. دومین نامزدی وی هم برای فیلم «گلچهره» بود که آن هم ثمری برایش نداشت.
لادن مستوفی در «تسویه حساب»
در سال ۸۵ آنا نعمتی در فیلم «سوغات فرنگ» ساخته کامران قدکچیان و سریال «خسته دلان» به کارگردانی سیروس الوند بازی کرد تا نوبت به فیلم «پارک وی» برسد. آنا نعمتی با بازی در فیلم «پارک وی» به کارگردانی فریدون جیرانی بیش از پیش مورد توجه قرار گرفت. پس از آنکه آنا نعمتی با بازی در فیلم «آل»، مورد توجه دوران بیست و هشتمین جشنواره فیلم فجر هم قرار گرفت و کاندید جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل زن شد.
آنا نعمتی در سال ۸۹ در فیلم «یکی از ما دو نفر» تهمینه میلانی بازی کرد و بعد از آن با بازی در فیلم «برف روی شیروانی» باز هم مورد توجه داوران جشنواره فیلم فجر قرار گرفت و برای دومین سال متوالی کاندید جایزه سیمرغ شد.
آناهیتا نعمتی در فیلم «آل»
از جمله بازیگرانی که آنها نیز با ۱ بار نامزدی تا پای کسب سیمرغ رفتهاند میتوان به: نازنین بیاتی برای فیلم «دربند»، ریما رامینفر برای فیلم «یه حبه قند»، بهنوش بختیاری برای فیلم «من»، الناز شاکردوست برای فیلم «باد در علفزار میپیچد» و ماهور الوند برای فیلم «چهارراه استانبول» اشاره کرد.
بعدش طناز طباطبایی
مینا ساداتی در رتبه اول
طناز طباطبایی در رتبه دوم اونم نه واسه هیس دخترا ها بلکه برای خشم و هیاهو
ساره بیات همش یجوره هم تو عاشقانه هم تو زرد هم تو جدایی همش یکیه
یه روزی برسه که کاربرانی که نظر یه کلمه ای میدن دیگه وجود نداشته باشن !
دمتون گرم
منظوم رو حرفه ای باشیم :)
اکثر آثار حضور داشتند مخصوصا آثار دفاع مقدس !
در مورد خانم ها مستوفی و نعمتی و شاکری هم نظرم با شما
تو داری منو بااااااااااازی میدی کلک :))))
حرفه ای کجا بود گل من، من که همش میام تومار آماتور مینویسم البته که آره راست میگی یونس حرفه ای ترین کاربر منظومه
بابا ما کجا حرفه ای هستیم چرا با ما بازییی میکنید!!!!
ما هم همش میایم نظراتو میخونیم