به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، اولین بار نام برنامه «زابی واکا» زمانی به گوشمان خورد که از اجرای آزاده صمدی در این برنامه جلوگیری شد و گفته شد که استفاده از مجری زن در این برنامه، یک استفاده ابزاری است و ترجیح داده شده که مجری دیگری اجرا را بر عهده بگیرد. تعدادی از کاربران و حتی هنرمندان هم واکنش نشان دادند و گفتند صدا و سیما باز هم یک تصمیم عجیب و غیرمنطقی گرفته است.
چند روز بعد حامد جواد زاده در مصاحیه ای عنوان کرد که تغییر آزاده صمدی به عنوان مجری برنامه، ربطی به مدیران صدا و سیما ندارد و خود عوامل این برنامه به این نتیجه رسیده اند که با آزاده صمدی نمی توان به نتیجه دلخواه رسید! آن زمان هم این حرف ها را توجیه دانستند و گفتند قطعا با فشار صدا و سیما این اتفاق افتاده است. اما رفته رفته که باین برنامه پخش و برخی از صحبت های مجریان آن جنجال ساز شد، به نظر آمد که واقعا عوامل این برنامه دنبال جلب توجه و جذب مخاطب به روش های غیرمعمول بوده اند و به همین دلیل هم شاید آزاده صمدی را مورد مناسبی برای این برنامه ندانسته اند.
بهرحال این برنامه با اجرای علی انصاریان و مجید یاسر دو سلبریتی نه چندان مطرح روی آنتن رفت و از بس اظهارات جنجالی و گاهی عجیب داشتند که بالاخره حواشی دامن این برنامه را گرفت و چند روز برنامه توقیف شد. حال گفته می شود که صدا و سیما برای ادامه پخش این برنامه شرط و شروط گذاشته است.
بنا بر اعلام رسانهها، بعد از توقف برنامه اینترنتی علی انصاریان، این برنامه با شرط و شروط هایی از سوی سازمان صداوسیما دوباره از امشب پخش میشود.
چند شب پیش خبر توقیف برنامه اینترنتی به تهیه کنندگی حامد جوادزاده به علت شوخی ها و عبور از خط قرمرهای برنامه توسط مجری جنجالی این برنامه منتشر شد.
حامد جوادزاده تهیهکننده این برنامه اعلام کرد که هیچ نامه رسمی مبنی بر توقف برنامه منتشر به دست ما نرسیده و جلوگیری از ضبط و پخش برنامه تنها به صورتت شفاهی در هنگام ضبط بوده است.
حالا با گذشت دو روز از خبر توقیف، شنیده ها حاکی از آن است که پخش برنامه مجدد از سرگرفته میشود و شرط آن هم این است که علی انصاریان خط قرمزها را رعایت کند و شوخی های جنجالی خود را ادامه ندهد.
روزنامه کیهان و جوان اما به پخش اینگونه برنامه ها انتقاد کردند و نوشتند:
روزنامه کیهان:
«به خاطر ضعف نظارت بر شبکههای اینترنتی، باز هم این شبکهها به طرح مسائل غیراخلاقی پرداختند.
طی سالهای اخیر و با گسترش اینترنت و فضای مجازی در کشور، برخی از فعالان رسانهای نیز برنامههایی را خارج از چارچوب صداوسیما تولید و در اینترنت منتشر میکنند. اما کمتر توجهی به نظارت بر این برنامهها میشود و برخی از آنها مطالبی موهن و غیراخلاقی را محور قرار میدهند.
سال گذشته یک برنامه اینترنتی با تهیه کنندگی یکی از مجریان سابق صداوسیما به طرح مطالبی خارج از شئون اخلاقی پرداخته بود و این بار هم برنامه دیگر، برای جذب مخاطب، به موضوعات جنسی پرداخته است. این برنامه ورزشی که به مناسبت جام جهانی و با حضور یکی از فوتبالیستهای سابق تولید و روی خط اینترنت میرود، با اسم بردن از خوانندگان فراری و طرح موضوعات غیراخلاقی در پی جذب مخاطب است.
وضعیت رایج در شبکههای اینترنتی گویای ولنگاری فرهنگی این شبکههاست. این درحالی است که این شبکهها نیز باید تابع قوانین کشور باشند و مطابق با شئون کشور فعالیت کنند.»
روزنامه جوان:
«با شروع برنامه و در همان قسمتهای ابتدایی، احساس میشد که همه چیز قرار است به هنجارشکنی و جنجال ختم شود و البته مسئولیت این امر خطیر (؟!) بیشتر بر عهده علی انصاریان باشد. از آوردن نام یکی از خوانندگان لس آنجلسی توسط یکی از مهمانان برنامه گرفته تا شوخیهای هتاکانه با مسئولین مملکتی و از تمسخر فلان بازیگر و خواننده گرفته تا دست انداختن یکدیگر جلوی دوربین به بهانه تلفظ اشتباه اسم یک سرمربی خارجی.
خط قرمز و مرز این اقدامات کجاست و آیا تعیین و تبیین شده است؟ و اصولا چه نهاد و سازمانی باید آن را مشخص کند؟ اگر حد و مرزها به درستی مشخص و تدوین نشده باشد، آن وقت نتیجه همین میشود که یک فوتبالیست سابق را جلوی دوربین بنشانند و دستش را باز بگذارند تا هر چه دلش میخواهد بگوید و همه را ریشخند کند و قهقهه بزند و ریسه برود تا مگر بیننده از سر کنجکاوی هم شده به تماشای برنامه بنشیند.
علی انصاریان و مجید یاسر ممکن است بازیگران خوبی باشند (با کمی اغماض البته)، اما لزوما مجریان توانمند و قابلی نه. مجری گری یک هنر و تخصص است که آموزش ها، فراگیریها و الزامات خود را میطلبد و برای ورود به این عرصه مهم، فقط گشاده رویی، لودگی، حرافی و ... کفایت نمیکند.»
همچنین پس از اظهارات سینا ولی الله مجری تلویزیون آن ور آبی، حامد جواد زاده تهیه کننده برنامه اینگونه به حواشی پاسخ داد.
او در این گفت و گو سعی کرده کاملا با گاردی تهاجمی به منتقدان برنامه اش بتازد. از دشمنان ناشناخته داخلی تا مجری معروف فارسی زبان های آن طرفی.
* منتقدان این ایراد را می گیرند که برنامه زردی است! می گویند شما اعتقاد دارید بدنامی بهتر از گم نامی است!
اتفاقا این توئیت را دیدم. از این حرف ها هم شنیدم که این طرف و آن طرف دارند برای مان می گویند. ببین جالب است ولی فایل صوتی داریم که به مدیران رسانه ملی گفتند این ها کافرند و ضد انقلاب که این ایتم ها را پخش می کنند . ولی خیلی راحت بگویم کسی که این حرف ها را می زند متاسفانه عقل ندارد. رسانه را نمی شناسد. برادر من ، توی که داری پول می فرستی آن طرف مرزها که این چیزها را علیه ما بگویند! بدان که رسانه را نمی شناسی. ما دنبال مخاطب هستیم.
*خب این یعنی اساس کارتان روی شوخی های علی انصاریان گذاشتید. تازه آنهم خیلی بداهه!
بابا ما این همه آیتم خوب داشتیم. ویدئوهای اختصاصی رضا یزدانی و سروش صحت را از روسیه دیده بودید؟ این معرفی تیم ها . این بحث فرهنگی ، سینمایی موسیقیایی که درباره فیلم ها داریم. این آیتم های فنی. همین نقدهای فنی که علی انصاریان روی تیم ها می کند. او یک بازیکن ملی پوش بوده. این ها را واقعا نمی بینید؟
*به هر حال یکی از بخش های پر بیننده برنامه تان شده و برایش تذکر هم زیاد گرفتید!
بله تذکر که زیاد گرفتیم و برای خودمان هم عجیب است. واقعا کجایش خط قرمز است؟ بابا انقلابی ترین نهاد فرهنگی ما برای شبکه اول سیما سریال نوروزی ساخته و صدای خود ابراهیم تاتلیس را پخش کرده. آنجا خط قرمز نیست؟ اینکه آقای احسان حسنی در سریال پایتخت این کار را کرده هم می خواسته کارش بیشتر دیده شود ، این شوخی های علی ما که فقط خواندن شعر است ، آن هم بدون اسم آوردن از خواننده که کلا چیزی نیست ، بخواهد حساسیت ایجاد کند!
یک دوستی زنگ زد و گفت شما شعر شهرام شپره در برنامه تان خواندید و دارید خیانت می کنید. من هم گفتم حاجی جان شما چطور می دانید خواننده این آهنگ شهرام شپره است؟ اگر بد است ، چرا گوش می کنید که می شناسید؟
*همچنان نکته این است که منتقدان تان می گویند شما با این حربه دارید مخاطب می گیرید!
اینکه می گویند بد نامی بهتر از گمنامی است ، گزاره غلطی است. در آمریکا می گویند تیتر باش اما به هر قیمتی . این برای ترامپ است. آقای احمدی نژاد شاید پیرو همچنین گزاره ای باشند. می گویند زردی و آن آقایی که رفته تو شبکه آن ور آبی شده لیدرشان.آقای سینا ولی الله که تو رادیو بودی ، حالا داری از تابو شکنی می گویی؟ یکی یک حرفی بزند که ما نشناسیمش. برای ما که خیلی خوب است تو از ما بد بگویی اما داداش! تو که رفتی آنجا ،فکر نکنی اینجا ده خدا بودی ! تو برای اینکه اینجا نمی گذاشتند در رادیو آهنگ دامبولی پلی کنی ، قهر کردی و رفتی ، حالا شدی رهبر اپوزیسیون روشن فکری علیه ما؟ نه برادر این طوری که می گویید هم نیست!
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
شاید شما دوست نداشتید ولی طرفدار های خاص خودش رو داشت و بخش های جذابی داشت
درضمن برنامه آیو آنچنان معروف نیست بین مردم!!!
شاید یکی از دلایل هاش نداشتن کاربر زیاد باشه!!!
یعنی خدا وکیلی فکر کنم تعداد کاربان مظنوم خیلی بیشتر از اون شبکه باشه :))))
یعنی این پولا از کجا به کجا میره خدا وکیلی خیلی ضعیف !
علی انصاریان
خیلی خوب اجرا می کنه و گاهی هم نگاهی طنز گذرا به سیاست آمیخته به فوتبال داره
به نظرم شما فقط چند دقیقه از این برنامه رو دیدید که اینطور نظر میدید