به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
ستارههای کنونی سینما هرکدام آغاز راه متفاوتی داشتهاند. برخی از همان اول در نقشهای خاطرهانگیز و دیدنی حاضر شدند و برخی دیگر نقشهای نه چندان ماندگار ایفا کردند. بعضی نیز با حضور اولشان بر پرده نقرهای جوایز جشنوارهها را درو کردندو از همان ابتدا ستاره گشتند. با منظوم همراه باشید تا اولین حضور ستارههای مرد سینما بر پرده نقرهای را بررسی کنیم.
سال ۱۳۷۹ بود که ایرج قادری، محمدرضا گلزار را وارد سینما کرد. گلزار که تا پیش از این به عنوان نوازندهی گروه آریان شناخته می شد برای اولین بار در فیلم سام و نرگس ایفای نقش کرد و به واسطه چهره خاصش توانست به سرعت در میان جوانان محبوب شود. علاوه بر گلزار، بازیگر ناشناخته دیگری نیز در این فیلم حضور یافت. نوشین حسینخانی بازیگر جوان نیز به سینما معرفی شد اما بعد از «سام و نرگس» فعالیت چندان جدی در عرصه سینما نداشت و نتوانست به اندازه گلزار، مشهور شود. محمدرضا گلزار از زمان سام و نرگس تا کنون به عنوان یکی از سوپراستاران سینما شناخته می شود و به زعم بسیاری پولسازترین بازیگر سینما است.
شور عشق اولین حضور بهرام رادان و مهناز افشار در سینما به شمار می رود. داستان فیلم درباره دختر و پسری است که پس از مخالفت های خانواده به شمال کشور فرار می کنند و در این راه اتفاقات زیادی برایشان می افتد. شور عشق با آن که توفیق چندانی در جشنواره ها نیافت اما باعث شد دو بازیگر مهم به چرخه بازیگری کشور اضافه شوند. بازیگرانی که تا الان توانسته اند خود را در بالاترین سطح سینمای کشور نگه دارند.
جواد عزتی این روزها یکی از پرکارترین و علاوه بر آن یکی از پولسازترین های سینما به شمار می رود. عزتی کار خود را با تلویزیون آغاز کرد و با حضور در مجموعه های مهران مدیری به شهرت رسید. اگرچه عزتی شهرت و محبوبیت خود را مدیون تلویزیون است اما دیگر می توان او را به عنوان یک سوپراستار سینمایی به شمار آورد. اولین حضور جواد عزتی در سینما به سال ۱۳۸۷ و بازی در نقش یک روحانی در طلا و مس برمیگردد. عزتی پس از بازی در این نقش مکمل باز به تلویزیون برگشت تا سال ها بعد دوباره با قدرت در سینما و با نقش های جدی تر حضور یابد.
مهرداد صدیقیان با خواندن یکی از مجلات سینمایی موردعلاقهاش با یک فراخوان بازیگری مواجه شد. او پس از شرکت در آن آزمون برای بازی در نقش اول فیلم سینمایی «عصر جمعه» به کارگردانی مونا زندی انتخاب شد. مهرداد ۱۶ ساله در سال ۱۳۸۴ با آن فیلم بهصورت جدی پا به عرصه سینما گذاشت. اما حضورش در اتوبوس شب باعث شد که بیش از پیش در محافل سینمایی شناخته شود و بازی ماندگارش در کنار خسرو شکیبایی تا سالها در ذهن ها خواهد ماند.
شاید زمانی که مصطفی زمانی از طریق آگهی به تست بازیگری یوسف پیامبر رفت، هیچگاه تصورش را هم نمیکرد که روزی به یکی از محبوب ترین های سینما و تلویزیون ایران بدل شود. مصطفی زمانی تا پایان پخش یوسف حق بازی در فیلم دیگری را نداشت اما بعد از آن با حضور در فیلم آلاولین حضور سینمایی خود را تجربه کرد. بعد از آل زمانی در شمار زیادی از فیلم های سینمایی حضور یافت و دیگر هیچگاه به تلویزیون بازنگشت. اما در سال ۹۴ با حضور در شهرزادبار دیگر بازی در یک سریال تلویزیونی را تجربه کرد.
قبل از حضور در «درباره الی» پیمان معادی به عنوان یک نویسنده موفق در سینما شناخته می شد. فیلم هایی چون عطش، کما، کافه ستاره و شام عروسی با قلم وی نگارش شد. اما آشنایی وی با اصغر فرهادی مسیر زندگی معادی را تغییر داد. شروع کار بازیگری وی با اصغر فرهادی در فیلم درباره الی بود اما این جدای نادر از سیمین بود که از معادی یک بازیگر بین المللی ساخت. کمپ ایکس ری، آخرین سوالیه ها و ... از جمله فیلم های بین المللی بود که معادی در آن حضور داشته است.
حمید فرخنژاد پس از ۹ سال و بعد از تجربه بهعنوان مدیر تولید در فیلم «کوچه پاییز»، باز هم در فیلمی به کارگردانی خسرو سینایی حضور یافت و با بازی در فیلم «عروس آتش» و همینطور نوشتن فیلمنامه این فیلم با همکاری خسرو سینایی، توجه مخاطبین و منتقدین سینما را به خود جلب کرد. فرخ نژاد در اولین حضورش در سینما توانست سیمرغ بلورین جشنواره را از آن خود کند و علاوه بر سیمرغ بازیگری به طور مشترک با خسرو سینایی سیمرغ بلورین فیلمنامه را نیز کسب کند.
شهاب حسینی اولین بار به عنوان یک مجری- بازیگر در تلویزیون دیده شد و پس از آن با حضور در سریال هایی چون پس از باران و پلیس جوان برای مخاطبان شناخته شد. اما اولین فیلمی که وی در سینما بازی کرد، رخساره به کارگردانی امیر قویدل است. شهاب حسینی در کنار میترا حجار توانست خود را به عنوان بازیگری مطمئن در سینما ثابت کند و پس از رخساره سیل پیشنهادات سینمایی به وی روانه شد.
در سال ۷۹ رامبد جوان، حامد بهداد را برای نقشی که به خودش پیشنهاد شده بود، به همایون اسعدیان معرفی میکند. اینگونه بود که حامد بهداد با فیلم سینمایی «آخر بازی» همایون اسعدیان وارد سینما شد. او برای بازی در این فیلم کاندید سیمرغ بلورین جشنواره شد و بعد از این فیلم به پروژه ناتمام ناصر تقوایی پیوست. در ادامه بهداد با بازی در بوتیکِ نعمت الله توانست سبک بازی خود را جا بیندازد و نوعی از کاراکتر عصبی را به نام خود ثبت کند.
امین حیایی که در یک تئاتر کودک مورد توجه ثریا قاسمی قرار میگیرد، توسط او برای بازی در فیلم «دو همسفر» به کارگردان این فیلم، « اصغر هاشمی » معرفی میشود. البته همه جا از محمدرضا شریفی نیا به عنوان کاشف حیایی نام برده می شود اما خود او، ثریا قاسمی را کشف کننده خود می داند. بهاینترتیب اولین تجربه سینمایی امین حیایی در سال ۱۳۷۲ رقم میخورد؛ اما به دلیل تأخیر اکران این فیلم، حیایی برای اولین بار با فیلم «دو روی یک سکه» ساخته «محمد متوسلانی» روی پرده سینما دیده میشود.. البته این تنها شروع راه امین حیایی بود و بعد از آن با بازی در سریال هایی چون همسران، روزگار جوانی و ... توانست در میان مخاطب عام به محبوبیتی باورنکردنی دست پیدا کند.
پرستیژ و لول کاریش خیلی بالاست!!!!!!!!
بهرام رادان هم زمان خودش خیلی خوب مطرح شد، ولی بیشتر خوشگلی و پررو گریش تو فیلم ها بود که جذابش میکرد و باعث میشد دخترا پوسترشو بزنن به اتاق هاشون به مرور زمان حرفه ای تر شد ولی تا شهاب حسینی خیلی فاصله داره!
گلزار هم دقیقا مثل رادان با این تفاوت که به جای پررو گری؛ عشوه گری زیادی داشت ! به مرور پس رفت داشت و با حاشیه هایی که با دختران هوادارش و پارتی هاش واسه خودش درست کرد از دنیای حرفه ای بازیگری دور شد ! الانم بازیگر نمیشه بهش گفت, شده مدل ! تو ساخت ایران کم بهتر شده نسبت به آینه بغل و عاشقانه ولی در کل نماد یه پسر خوش بر و رو و ترگل ورگل شده ! نه اینکه بد باشه ولی بیشتر سعی میکنه دختر کشی کنه!
حامد بهداد هم واقعا خوب ظهور کرد و خوب داره پیشرفت میکنه، نماد بازی غیرتیه تو ایران، حرص و جوش هایی که تو بازیش داره خیلی جدی و واقعی به نظر میاد، به نظرم فقط نیاز به یه اثر خوب داره که با نقش اول بودنش، به موفقیت خیلی زیادی دست پیدا کنه !
پیمان معادی همینجوری پیش بره , میتونه شهاب 2 ایران باشه ! امیدوارم طنز بازی نکنه !
مصطفی زمانی هم با یک سریال بزرگ تونست جهش داشته باشه و از ابتدای بازیگرش به شهرت زیادی برسه اما چون بازیش در حد نقشش نبود و هنوز پخته نبود, سطح توقع مردم ازش بالا بود و در نتیجه همه فکر کردن که پس رفته کرده در صورتی که سقف بازیش همینه و جز بازیگران تاپ نمیتونه باشه !
حمید فرخ نژاد هم کاملا سینوسیه و یه جایی خیلی خوبه یه جایی خیلی معمولی !
نمیدونم چرا مهرداد صدیقیان اسمش تو لیسته !
چی صداتون کنیم؟؟؟
نوشته بود آسمان آبی با یه اواتار دخترونه!!!
وات !!!!!!!!!!!!!!!!!!
امیدوارم قسمت دومش همه خانوم باشن
خب باوشه ، سحر قریشی هم از ستاره های سینمای ایران :)
فمینیسم هم دقیقا همین تفکره
پس اگه من فمینیست باشم و نظرات فمینیستی بدم هیچ اشکالی نداره بلکه خیلیم خوبه و پوئن مثبتیه
بعدشم این کار شما تمسخر خانم هاست این همه ما ستاره خانم داریم چرا شما فقط یه خانم بی استعداد رو میبینید اگه سحر قریشی بده ما امثال مهناز افشار ها و هدیه تهرانی ها و ترانه علیدوستی ها و... هارو هم داریم
بعدشم مطمئن باشید از اینطور بازیگرنما های بی استعداد تو آقایون بیشتر از خانوماست نمونش همین اقای گلزار
شما باید عدالت مدنی بخواهید نه برابری مدنی ! برابری یعنی اینکه خانم ها هم 2 سال برن خدمت سربازی ! این عدالته ؟!؟
مهناز افشار اکثر فیلم هاش که با ناز و عشوه اومده بالا، خوبه که همه میدونن جفت گلزاره ! اصلا قبولش نداره ! ولی خب من حرف مطلق نبود ! امثال خانم مریلا زارعی که عاشقشون هستم، خانم کتایون ریاحی که فوق العاده هستن ! بله من مطلقا نقض نمیکنه ولی با سینمای داف پرور به شدت مخالفم ! زن باید جسارت داشته باشه که با شجاعت بازی کنه نه اینکه با ناز و عشوه مخاطب واسه فیلم بخره !
درضمن من اصلا شعار مرد سالاری ندادم ! صفری و صدی برخورد نکنید ! هرگز نگفتم همه مرده ها خوبن یا از این داستانا !
این چیزی که شما برداشت کردید قطعا نمیتونه هیچ وقت تو هیچ جای جهان اتفاق بیفته چون مثلا کی یه آقا میتونه نه ماه بارداری رو درک کنه... یا کی یه آقا میتونه سخت ترین درد ممکن یعنی زایمان رو طاقت بیاره
من ضد مرد نیستم اتفاقا همسرمم هم خیلی عاشقانه دوست دارم اما معتقدم که زنان خیلی بیشتر از اون چیزی هستن که داره بهشون بها داده میشه که اونم تازه اگه بها داده بشه
ضمنا راجع به نظرتون درباره خانم افشار مطلقا باهاتون موافق نیستم
شما در ادامه صحبتتون دقیقا حرف منو تایید میکنید که مرد و زن هر کدوم یه جایگاهی دارند و تو هرچیزی نباید برابر باشند :)
من همچنان پای حرفم در مورد خانم افشار هستم اونم به شدت !
زن و مرد برابرن تا زمانی که با فطرتشون مغایرتی نداشته باشه
که متاسفانه این برابری نه فقط تو جامعه ما بلکه در کل جهان رعایت نمیشه
گفتید زن و مرد هر کدوم تو جامعه جایگاهی دارن اما حالا انصاف به خرج بدین حق زن این جایگاهه؟ خداوکیلی جایگاهی که شما میگی برای مردا گسترده تر از بانوان نیست؟
خدمت سربازی مهمه چون یه مرد وظیفه داره از خانواده و ناموسش دفاع کنه (یه وقت فکر نکنید منظورم اینه که مردا از زنا قوی ترن... به هیچ وجه... زن قلب خانوادس و بدون قلب زندگی مختل میشه)
از مهریه گفتید... زن باید برای ورود به زندگی مشترک یه پشتوانه ای داشته باشه... چرا؟ چون متاسفانه تو جامعه ما اگه کار به طلاق و جدایی بکشه جدا از آسیب های روحیش که در زنان صد برابره، به یک زن مطلقه نگاه ها تغییر میکنه و این کلی باعث آزار یک زن و سخت شدن زندگیش میشه در صورتی که در آقایون چنین نیست... تو ازدواج مجدد هم همینطوره به یک مرد نگاه بدی نمیشه اما یه خانم کلی تحقیر میشه... زن باید بتونه با اون پول یه زندگی مستقل تشکیل بده... فکر میکنم نمیخواید قبول کنید برابری زن و مرد رو چون به هر حال شما یه مردید...
درباره خانم افشار هم خب نظرات متفاوته من اصلا قصدم این نبود که نظر شما رو تغییر بدم من فقط مخالفتم رو با نظرتون اعلام کردم...
خلاصه یادتون نره که محمد از دامن آمنه به معراج رفت
یادتون نره که زن و مرد دو بال پرنده زندگین و اگه یه بال ضعیف تر باشه و بهش رسیدگی کمتری بشه پروازه که غیر ممکن میشه
گلزار که فقط خیلی فیلم بازی کرده و ذره ای استعداد بازیگری نداره الکی الکی معروف شد مهرداد صدیقیان هم زیاد بازیش خوب نیست
اما یکی مثل شهاب حسینی،بهرام ردان و.....مایه افتخار سینمای ایران هستند♥♥
بهرام رادان خوب قابل قبول بازی میکنه اما همه نقشاش تکراریه!!!
اما با بخش اول حرفتون موافقم هستم!!
شهاب حسینی آبروی سینمای ما رو خریده !!
امثالی مثل شهاب حسینی ، پیمان معادی،نوید محمدزاده،صابرابر،پرویز پرستویی،فرهاد اصلانی،رضا عطاران،رضا کیانیان و محمد رصا فروتن از خوبهای سینمای ما هستند!!!
شهاب حسینی هم ستاره سینمای ایران!!
کاملا موافقم!!!