به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران:
اگر از علاقه مندان سریال های تلویزیونی باشید، حتما در چند سال اخیر متوجه شده اید تلویزیون نه تنها سریال های خوبی را روی آنتن نمی برد، بلکه حتی در برخی اوقات آنتن شبانگاهی را به امان خدا ول می کند. در بین ژانرهای سینمایی آثار پلیسی-معمایی- جنایی همیشه از محبوبیت بالایی برخوردار بودهاند و طرفداران پر و پاقرصی هم در کشور خودمان و هم در سراسر جهان داشتهاند. صنعت سریالسازی هم از این قاعده مستثنا نیست و سال به سال سریالهایی که با این محوریت ساخته شدهاند از نظر کیفیت و کمیت پیشرفتهای قابل ملاحظهای داشتهاند و مخاطبان آنها مدام در حال افزایش هستند. البته هنوز هم تعداد سریالهایی که فرامرزی باشند و مخاطبان سراسر جهان با آن ارتباط برقرار کنند چندان زیاد نیست. سریالهایی که فراتر از داستانهای جنایی- پلیسی معمولی ساخته شوند و کیفیت ساختاری و موضوعی آنها بالاتر از استانداردهای معمول آثار تلویزیونی باشد.
در سالهای اخیر نمونههای موفق در این زمینه آنهایی بودهاند که علاوه بر داشتن موضوعی جذاب و داستانی پرکشش، شخصیتهای ماندگاری هم خلق کردهاند. از آنجایی که شبهای پاییز به دلیل طولانی بودن اوقات فراغت بیشتری را برای علاقه مندان به فیلم و سریال فراهم می کند، در دو پرونده چند سریال پلیسی خارجی و وطنی را برایتان معرفی میکنیم تا بتوانید در کنار خانواده به تماشایشان بنشینید:
سریال های پلیسی خارجی
شرلوک(Sherlock)
ژانر: معمایی- جنایی (با ریتم روایت سریع)
ویژگی: اگر عاشق حل معماهای ریز و درشت با استفاده از سرنخ های کوچک و جزئی هستید، این سریال را به هیچ وجه از دست ندهید. مطمئنیم شگفت زده خواهید شد.
بدون شک طی سالهای اخیر سریال «شرلوک» مهمترین و پرمخاطبترین سریال شبکه BBC One بوده است.
سریالی که در آن کامبربچ در نقش شرلوک هلمز و مارتین فریمن در نقش دکتر جان واتسن به ایفای نقش پرداختهاند و جذابیت اصلی اینجاست که هر دو شخصیت هیچ شباهتی با نمونههای گذشته خود ندارند. مارک گاتیس و استیون موفات که پیش از این در یکی از مطرحترین سریالهای تاریخ تلویزیون انگلستان یعنی «دکتر هو» بهعنوان نویسنده همکاری کردهاند یک روز سر لوکیشن این سریال از علاقه مشترکشان به شخصیت شرلوک هلمز صحبت میکنند و به این نتیجه میرسند وقت آن رسیده شده که اقتباس مدرن از این شخصیت دوست داشتنی به تصویر کشیده شود.
شخصیتی که در دنیای امروز زندگی میکند، به استفاده از ابزارآلات مدرن تسلط دارد، در شبکههای اجتماعی فعال است و حتی دکتر واتسن را زمانی پیدا میکند که از جنگ افغانستان بازگشته و یک پایش میلنگد و یک دکتر واتسن با نمک و جذاب که به جای استفاده از دفترچه یادداشت برای ثبت خاطراتش، از وبلاگ استفاده میکند. شرلوک هلمز مدرن باید یک دیوانه باهوش با چهرهای کاریزماتیک میبود و آنها پس از دیدن بازی کوتاه کامبربچ در فیلم «تاوان» به این نتیجه رسیدند که این بازیگر سرشناس تئاتر همان شرلوک هلمزی است که بهدنبالش بودند؛ انتخابی که صد درصد درست و بجا بود.
ساختار و داستان:
نخستین فصل سریال در سه اپیزود 90 دقیقهای سال 2010 ساخته و پخش شد که مخاطبان در سراسر دنیا استقبال کم نظیری از آن کردند تا چراغ سبز تولید فصلهای بعدی خیلی سریع روشن شود. تا امروز و در سالهای 2012، 2014و 2017سه فصل دیگر دیگر از این سریال ساخته شده که هر کدام سه اپیزود دارند و ساخت فصل پنجم سریال هم قرار است بهزودی آغاز شود. این وسط یک قسمت هیجانانگیز و غافلگیرکننده به نام «عروس نفرتانگیز» هم ویژه کریسمس 2016 ساخته شد که هلمز و دکتر واتسن در آن برای نخستین و آخرین بار به گذشته سفر میکنند.
سریال شرلوک علاوه بر مدرن شدن یک ویژگی ممتاز دیگر هم دارد. این سریال از ارائه هرگونه خرق عادت و روشهای عجیب و غریب کارآگاهی برای جلو بردن داستان هایش ابایی ندارد و این ویژگی، سریال را بسیار غافلگیرکننده و جذاب کرده است. ضمن اینکه سازندگان سریال کاملا به داستانهای اصلی شرلوک هلمز وفادار بوده و فقط اقتباسهایی مدرن از آن انجام دادهاند. این وفاداری به اندازهای است که حتی شخصیتهای اصلی که نقشی اساسی در داستانها دارند به شکل هوشمندانهای مدرن و امروزی شدهاند. هر اپیزود سریال داستان مخصوص بهخود را دارد و در کنار آن یک داستان اصلی هم برای هر فصل طراحی شده که آرام آرام و در حاشیه هر پرونده به آن پرداخته میشود. «شرلوک» یکی از موفقترین، پرمخاطبترین و پرجایزهترین سریالهای چند سال اخیر تلویزیون انگلستان بوده است.
شخصیت اصلی:
تا قبل از سال 2010 کمتر کسی تصور میکرد روزی برسد که بازیگری بتواند در ایفای نقش «شرلوک هلمز» به گرد پای جرمی برت افسانهای برسد اما بندیکت کامبربچ با بازی در سریال «شرلوک» به یک غافلگیری تمام عیار برای طرفداران این شخصیت ماندگار آثار آرتور کونان دویل تبدیل شد. یک شرلوک هلمز مدرن، بانمک، اعصاب خرد کن و بسیار ریزبین و تیزهوش که گاهی تیزهوشیاش به اغراقهای دوست داشتنی هم کشیده میشود.
کارآگاه حقیقی(True Detective)
ژانر: معمایی- فلسفی (با ریتم روایت کند)
ویژگی: اگر داستان های پلیسی که در آنها عامل جنایت به فلسفه و چیزهای ماورایی هم گریزی می زند علاقه دارید، تماشای این سریال درجه یک را از دست ندهید.
«کاراگاه حقیقی» یک سریال آمریکایی در ژانر معمایی، پلیسی می باشد که توسط نیک پیزولاتو نوشته و خلق شده است. این سریال از شبکهHBO پخش میشود.
این سریال به سبک آنتولوژی ساخته شده است، یعنی در انتهای هر فصل، داستان خاتمه یافته و فصل بعد با داستانی متفاوت و تیم بازیگری جدید ساخته خواهد شد. از این سریال تاکنون دو فصل پخش گردیده است.
در فصل اول سریال بازیگرانی همچون متیو مک کانهی، وودی هارلسون و میشل موناهن به ایفای نقش پرداختند که در هشت اپیزود در سال 2014 عرضه گشت. فصل دوم سریال «کاراگاه حقیقی» در سال 2015 مانند فصل اول در هشت اپیزود به نمایش در آمد ولی نتوانست مانند فصل اول آن، نظرات بینندگان و منتقدان را به خود جلب نماید، اما کماکان استاندارد، جذاب و دیدنی بود.
ساختار و داستان:
راس کول و مارتی هارت از سر تقدیر به تور هم میخورند؛ دو آدم که در دو دنیای کاملا متفاوت بهسرمیبرند و هیچ شباهتی از نظر شخصیتی با هم ندارند. کول و هارت نخستین بار در سال 1995 سر پرونده یک سری قتل مشکوک در لوییزیانا همکار میشوند.
هر دو زندگی تقریبا نا بسامانی دارند و این تنها وجه مشترک آنهاست. کول که دخترش را در دو سالگی از دست داده تلخ مزاج و ساکت است. او کارآگاهی ریزبین، سرد و بیروح و البته بسیار باهوش است و از آن طرف مارتی یک پلیس معمولی با یک زندگی عادی است که ورود کول و درگیر شدنش با آن پرونده قتل زندگی او را عوض میکند. تحقیقات کول و هارت در میانه راه با دخالت یکسری دستهای قدرتمند پشت پرده که چندان تمایلی به حل پرونده این قتلها ندارند، روبهرو میشود.البته اختلاف شدیدی که بین این دو نفر بهوجود میآید به بنبست میخورد اما در سال 2002 بار دیگر با اصرار کول که هیچگاه تحقیقات خودش را متوقف نکرده بود مارتی هارت دوباره به پرونده اضافه میشود تا این پرونده پیچیده و خطرناک را به هر قیمتی شده تمام کنند. همهچیز در فصل اول «کارآگاه حقیقی» کم نقص است. بازیها، فیلمنامه، دیالوگها، شخصیتپردازی، فیلمبرداری، گریم و.... بیخودی نیست که بسیاری از منتقدان این سریال را «برلیان» سریالهای جنایی جهان میدانند.
فصل اول آنقدر با تحسین و تمجید مواجه شد که مدتی بعد خبر رسید فصل دوم آن نیز ساخته خواهد شد. فصل دوم با اینکه سریال خوش ساختی بود و بازیگران سرشناسی هم در آن بازی میکردند اما بهشدت زیر سایه فصل اول قرار گرفت و چندان تحویل گرفته نشد. در فصل دوم باز هم در یک پرونده قتل این بار سرنوشت کارآگاه فاسدی به نام ری ولکورو(کالین فارل) با دو افسر پلیس به نامهای آنی بزریتز(ریچل مک آدامز) و پال وودرو(تیلور کیتچ) گره میخورد و در حل این پرونده هر سه نفر سرنوشت محتومی پیدا میکنند. هر فصل «کارآگاه حقیقی» هشت قسمت است. فصل اول سال 2014 و فصل دوم سال 2015 از شبکه HBO روی آنتن رفتند.
شخصیت ها:
هر چند متیو مک کانهی به واسطه بازی کم نقصاش در «باشگاه خریداران دالاس» جایزه اسکار برد و یک نقش به یاد ماندنی از خودش به یادگار گذاشت اما اگر قرار باشد یک نقش او تا ابد در تاریخ بازیگری دنیا بدرخشد بیتردید نقش کارآگاه «راس کول» در فصل اول «کارآگاه حقیقی» است. سریالی که نیک پیزولا خالق و نویسندهاش است و کری فوکوناگا کارگردانش. البته این سریال یک شاه نقش دیگر هم دارد و آن هم همکار کارآگاه راس کول، مأمور پلیس مارتی هارت است که وودی هارلسون هم با بازی در آن یکی از درخشانترین نقشآفرینیهای کارنامه سینماییاش را به معرض نمایش گذاشته است.
(Breaking Bad) بریکینگ بد
ژانر: درام معمایی- جنایی ( با ریتم روایت نسبتا سریع)
ویژگی: نیازی ندارد به ویژگی خاص سریال اشاره کنیم. اینکه یک سریال ارزشمندترین سریال تاریخ لقب بگیرد، برایتان کافی نیست؟ چند قسمت فصل اول را صبور باشید تا بعد از آن داستان زندگی والتر وایت و نبوغش شما را به شدت درگیر خود کند و ناگهان خود را در حال تمشای قسمت آخر فصل پنج ببینید!
«بریکینگ بد» مجموعهای تلوزیونی است که در ژانر درام جنایی و در 5 فصل برای شبکه AMC آمریکا از سال 2008 تا 2013 ساخته شد. «بریکینگ بد» به سرعت به یکی از تحسین شده ترین سریالهای تاریخ تبدیل شد بطوریکه از سایتهای معتبری همچون IMDB امتیاز 9.6 از 10 و Metacritic امتیاز 99 از 100 (برای فصل پنجم) را کسب کرده است. این موفقیت ها به قدری ادامه یافت که با عنوان «ارزشمندترین سریال تاریخ» در کتاب رکوردهای گینس ثبت شد. قسمت آخر سریال Felina با تماشای همزمان 10.28 میلیون نفر در سراسر آمریکا تبدیل به پرتماشاگرترین برنامهی تاریخ تلوزیون کابلی آمریکا شد. برخی از منتقدان قسمت 14 از فصل پنجم سریال Ozymandias را "بهترین قسمت پخش شده در تاریخ تلویزیون" میدانند. این قسمت از سایت IMDB امتیاز 10 از 10 را گرفته است.
از موفقیتهای دیگر «بریکینگ بد» در طول 6 سال، نامزدی در بیش از 300 عنوان جایزه از جشنوارههای مختلف بود که توانست 94 تای آنها را تصاحب کند. از جمله 7 جایزه امی و 2 جایزه گلدن گلوب.
ساختار و داستان:
کاراکتر اصلی سریال «والتر وایت» (با هنرنمایی برایان کرانستون) است که نقش یک دبیر شیمی سختکوش دبیرستان را ایفا میکند. او پس از آنکه از ابتلا به بیماری سرطانش اطلاع مییابد برای تامین مخارج خانواده خود، با کمک جسی پینکمن (با هنرنمایی آرون پال) –دانش آموز سابقش– دست به تولید مت آمفتامین (شیشه) میزند. در سراسر سریال، والتر وایت نقش تولیدکننده و فروشنده ی شیشه را بر عهده دارد تا از این طریق منابع مالی خانوادهی خود را پس از مرگش تامین کند. به مرور ابعاد مختلفی از زندگی والتر وایت نمایان میشود و مشکلاتی بسیاری سر راهش قرار میگیرد. ورود او به حیطهی خارج از قوانین کشور در حالی اتفاق میافتد که باجناقش در ادارهی مبارزه با مواد مخدر DEA مشغول به کار است.
شخصیت ها:
هنر بازیگران سریال ستودنی است. به جرات میتوانیم بگوییم که بریکینگ بد بدون وزنهی سنگین هنرنمایی برایان کرانستون هیچگاه نمیتوانست موفقیتی برای خود به دست آورد. او که پیش از نقش آفرینی در این سریال هیچگاه در عرصهی فیلمسازی شناخته شده نبود، با ورودش به «بریکینگ بد»، در سنین میانسالی، فصل تازهای از زندگیاش را آغاز کرد. فصلی که با کسب انبوهی از افتخارات از مهمترین جشنوارههای آمریکا همراه بود و سبب گشت تا وی به یکی از مشاهیر عرصهی بازیگری تبدیل گردد. این هنرنمایی او به حدی تاثیرگذار بود که باعث شد نامش میان تاثیرگذارترین شخصیت های سال مجلهی تایم (در سال 2013) قرار بگیرد.
اما در کنار برایان کرانستون، نمیتوان به این راحتی از بازیگری فوق العادهی آرون پاول گذشت. کسی که در طول داستان، با وجود اینکه در ابتدا یک شخصیت واسطهای تصور میشد، به جزء ِ جدایی ناپذیر داستان تبدیل میشود. کسی که بارها سریال را از مسیر اصلی و قابل پیشبینیاش منحرف میکند. جسی پینکمن وزنه ی احساسی سریال است. او سال ها تلاش کرده با ورود به مسیر خلاف، این خصیصهی مثبتش را از همه (و حتی از خودش) بپوشاند، اما درمییابد هر قدر که تلاش کند نمیتواند در مقابل «خود حقیقی»اش بایستد. مسیری که پینکمن در پیش میگیرد در انتها او را به رستگاری میرساند. در کنار این دو بازیگر هنرنمایی آنا گان، دین نوریس، باب اودنکیرک، جاناتان بنکز و دیگر بازیگران فرعی سریال نیز ارزش ستایش و تمجید را دارند.
پیشنهاد ویژه سریال خارجی کمتر دیده شده:
«مظنون» Person Of Interest
هارولد فینچ (مایکل امرسون) یک میلیاردر و یک طراح نرمافزار نابغه است. او دستگاهی برای دولت طراحی میکند که قابلیت تشخیص اعمال تروریستی را قبل از وقوع آن دارد؛ فینچ کشف میکند که دستگاه همهچیز را میبیند؛ از اقدامات تروریستی بالقوه گرفته تا جرائم خشونتآمیز که مربوط به مردم عادی میشود. وقتی دولت جرائم خشونتآمیز بین مردم عادی را “بیربط ” به خود در نظر میگیرد، فینچ یک بَک دُر برای سیستم میسازد که به او کد ملی و امنیتی شخصی را میدهد که در جرم و جنایتی که در آینده رخ میدهد درگیر است (این برنامه کامپیوتری مشخص نمیکند که این شخص مجرم است یا قربانی). فینچ دست بکار میشود تا خود از وقوع جرم جلوگیری کند، او بعد از مطالعات و جستجوی فراوان جان را برای همراهی خود انتخاب میکند، جان ریس (جیم کاویزل) یک مأمور سابق سازمان سیا است، بهوسیله هارولد انتخاب میشود تا با مهارتهای که دارد به او کمک کند. مبارزه با خلافکاران، شبکههای مافیا، دخالت در کارهای پلیس، اف بی آی و سازمان سیا، خیلی زود او را بین این افراد به شهرت میرساند. در نهایت فعالیتهای آنها باعث میشود که توسط پلیس نیویورک، مأموران سیا که ریس را مرده میپنداشتند، یک هَکِر کامپیوتر به نام “روت ” که میخواهد به سیستم دسترسی داشته باشد و مقامات دولتی که میخواهند یافتههای این دستگاه یک راز باقی بماند، تحت تعقیب قرار بگیرند…
سریال های پلیسی ایرانی
با اینکه سریال های پلیسی ایرانی و خارجی به هیچ وجه قابل مقایسه با هم نیستند، اما در ایران هم سریال های پلیسی خوبی در حد بضاعت سازندگان تولید شده اند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می کنیم. اگر دوست داشتید می توانید در این شب های کم سریال تلویزیون مجددا به تماشایشان بنشینید:
خواب و بیدار
ویژگی: هنوز هم خیلی ها معتقدند که بهترین سریال پلیسی تاریخ تلویزیون ایران است. با اینکه این سریال در سال 80 ساخته شد، ولی پر بود از صحنه های اکشن و جذاب. قطعا دیدن دوباره این سریال به تماشای سریال های آبکی این روزهای تلویزیون می ارزد.
یکی از متفاوت ترین سریالهای پلیسی که اوایل دهه 80 روی آنتن رفت «خواب و بیدار» بود، سریالی که در زمان پخش به خاطر محبوب شدن یکی از بازیگران نقش منفیاش به «ناتاشا» معروف شده بود. مهدی فخیمزاده که پیش از ساخت این سریال چند مجموعه تاریخی را مقابل دوربین برده بود، در سال 80 تصمیم به ساخت مجموعهای پلیسی برای تلویزیون گرفت. سریالی که هم رمزآلود بود، هم حضور نیروهای پلیس و تقابلشان با خلاف کاران پررنگ بود و هم از صحنههای اکشن بیبهره نبود. یکی دیگر از عوامل مورد توجه قرار گرفتن این سریال حضور زنان در نقشهای مختلف بود.
فخیمزاده در این سریال علاوه بر استفاده از چند بازیگر به عنوان پلیسهای قصه، نقش اصلی و خلافکار قصه، ناتاشا را هم به رویا نونهالی سپرد، کاری که شاید در آن دوران ساختارشکنی محسوب میشد. همه این عوامل دست به دست هم داد تا بعد از چند سال بیرونقی تلویزیون در پخش یک سریال پلیسی خوب این اثر مهدی فخیمزاده لقب یکی از محبوبترین مجموعههای پلیسی را به خود اختصاص دهد. رویا نونهالی، مهدی فخیمزاده، دانیال حکیمی، لادن طباطبائی، لیلا برخورداری و ... از بازیگران این سریال بودند.
هوش سیاه
ویژگی: اولین بار بود که در تلویزیون ایران پلیس به خاطر نبوغ بدمن داستان مدام شکست می خورد و از طرفی با استفاده از ابزار و تجهیزات پیشرفته به دنبال یک قاتل حرفه ای بود. همه ی اینها به اضافه بازی و صدای ویژه کیکاووس یاکیده سبب شد که دو فصل جذاب هوش سیاه مخاطبان زیادی را درگیر خود کند. اگر سریال پلیسی ایرانی خوب می خواهید، هوش سیاه را به هیچ وجه از دست ندهید.
در تمام سالهایی که تلویزیون هیچ اثر ایرانی پلیسی برای پخش نداشت آثار خارجی پلیسی از شبکههای مختلف روی آنتن میرفتند و اتفاقا بسیاری از آنها مورد اقبال هم واقع میشدند. سریالهای پلیسی خارجی آنقدر به لحاظ پروداکشن و ساختار قوی هستند که مخاطب ایرانی نیز تمایل بیشتری برای تماشای آنها دارد.
البته نباید از این نکته هم غافل شد که اگر بحث امکانات و پروداکشن را کنار بگذاریم، بیینده ایرانی از سریالی که داستانی منسجم، قابلباور و پرهیجان داشته باشد ولو اثری ایرانی، استقبال میکند. این موضوع به تجربه نیز ثابت شده و در تمام این سالها سریالهایی که المانهای یک اثر استاندارد پلیسی را داشتند با استقبال از سوی مخاطب مواجه شدند.
تقریبا پنج سال بعد از خالی بودن آنتن از یک مجموعه پلیسی خوب مسعود آبپرور تصمیم گرفت تا یک سریال پلیسی را هم به کارنامه کاریاش اضافه کند و از همین رو سراغ ساخت «هوش سیاه» رفت. «هوش سیاه» به جرائم رایانهای میپرداخـت موضوعی که تا به حال کسی سراغ آن نرفته بود و در آن سال با هر چه بیشتر پررنگ شدن نقش فضای مجازی در زندگی روزمره افراد مورد توجه قرار گرفت. نقش اصلی پلیس این سریال به حسین یاری سپرده شده بود و کیکاووس یاکیده نیز نقش خلافکار قصه را داشت. «هوش سیاه» نیز سری بعدش ساخته شد و سال 92 با همان مضمون روی آنتن رفت.
پیشنهاد ویژه سریال ایرانی کمتر دیده شده:
آسپرین
ویژگی: آن چه علاوه بر داستان، سریال «آسپرین» را واجد تحسین می کند کارگردانی فرهاد نجفی است. او تا حدود زیادی قواعد ژانر معمایی را رعایت کرده، از بازیگران بازی های خوبی گرفته و موسیقی جذابی که حاصل ذوق گروه کاکو بند است، برای ابتدا و انتهایش انتخاب کرده است. اگر کمی صبور باشید و قسمت های ابتدایی را تحمل کنید، در ادامه جذابیت آن برایتان بیشتر خواهد شد.
سریال «آسپرین» یکی از کارهای متفاوتی است که در چهار فصل قرار است برای پخش در شبکه نمایش خانگی تولید شود که فصل اول آن بطور کامل توزیع شده است. فرهاد نجفی نویسنده، تهیه کننده و کارگردان جوان این سریال سعی کرده تا از همان قسمت های نخست، با فیلمنامه و نوع کارگردانی و چیدمان بازیگران متفاوتی که این سریال دارد، همچنین پیچیدگی ها و ابهاماتی که برای شخصیت ها و داستان در نظر گرفته، از سطح سلیقه مخاطب جلوتر گام برداشته و او را به فکر وا دارد. گرچه در قسمت های نخست سریال، به معرفی کاراکترها پرداخت و به نوعی با نوع تدوین و کارگردانی که این سریال دارد، در ابتدا کمی باعث سردرگمی مخاطب شد، اما هر چقدر که داستان رو به جلو می رود، جذابیتش برای مخاطب بیشتر می شود. نجفی در مصاحبه های مختلف این قول را داده که در ادامه ضعف های فصل اول را جبران و قصه اش را معمایی تر و جذاب تر کند و هر چهار فصل را بسازد.
علاوه بر آثاری که در این لیست آمده، سریال های پلیسی- معمایی جذاب ایرانی و خارجی تا به حال ساخته شده است که بنا بر سلیقه می توانید از تماشای آنها لذت ببرید. در بین آثار وطنی دیوار، نوار زرد، دایره تردید،... و در بین آثار خارجی فرار از زندان، 24، نارکوس و ... از سریالهای با کیفیت و دیدنی این ژانر هستند.
با بررسی برخی دیگر از سریال های پلیسی- معمایی و پیشنهادات ما به شما، در قسمت دوم این پرونده هم با ما همراه شوید....
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
تا حالا حدود هفت قسمتش اومده.نویسنده اش هم جی کی رولینگه
بندیک کمبربچ محشره