به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، برخی از مهمترین و خواندنی ترین گزارش ها و تحلیل های مطبوعات و رسانه های خبری کشور درباره سینما و تلویزیون را در ادامه بخوانید.
روزنامه شهروند نوشت:
خواهران منصوریان که در سالهای اخیر با توجه به مدالآوری در مسابقات مختلف نامشان بر سر زبانها افتاده و به خاطر نادربودن این اتفاق که ٣ خواهر همزمان در یک رشته ورزشی قهرمان هستند، حتی یک فیلم درباره آنها ساخته شده است، اینبار با یک اتفاق عجیب دچار چالش شدند. شهربانو و سهیلا منصوریان شنبه شب قرار بود با حضور در سازمان صداوسیما میهمان یکی از شبکههای رادیویی ورزش باشند و به مصاحبه بپردازند. آنها بعد از ورود به سازمان و حضور در سالن انتظار پخش رادیو با رفتار عجیبی مواجه شدند. این ٢ خواهر قهرمان در رشته ووشو با دستور حراست سازمان صداوسیما و با ادعای پوشش نامناسب از ساختمان و محوطه صداوسیما اخراج شدند. شهربانو منصوریان با انتشار ویدیویی بلافاصله بعد از این اتفاق و دقیقا روبهروی سازمان صداوسیما میگوید: «به رادیو ورزش دعوت بودیم اما متاسفانه ما را راه ندادند. برای اینکه میخواستیم در رادیو ورزش حاضر شویم با لباس ورزشی برای مصاحبه رفتیم که به ما گفتند به خاطر پوشش نامناسب نمیتوانید به داخل بروید. لباس ما کاملا پوشیده بود و نمیدانم دلیل این کارشان چیست. ما در اتاق انتظار بودیم که گفتند حراست ایراد گرفته و باید بیرون بروید!» سازمان صداوسیما به صحبتهای شهربانو منصوریان واکنشی نشان نداده اما این اقدام بازتابهای بسیار منفی در میان اهالی ورزش و علاقهمندان به این ٣ خواهر داشته است. شهربانو منصوریان که باید تا کمتر از ٢ هفته دیگر برای کسب خوشرنگترین مدال در بازیهای آسیایی مبارزه کند، با چنین رفتار عجیبی شاید به حاشیه برود و تمرکز خود را از دست بدهد. بهتر بود اگر هم قرار به استفاده از پوشش خاصی برای مصاحبه در رادیو بود، از قبل به این خواهران ووشوکار اطلاع داده میشد؛ نه اینکه آنها در مهمترین روزهای تمرین خود ساعاتی را برای حضور در رادیو صرف کنند و درنهایت با رفتاری عجیب و دور از شأن یک ورزشکار به خانه برگردند. به هر حال خواهران منصوریان تصمیم گرفتند که این ماجرا را رسانهای کنند تا شاید مسببان این اتفاق مشخص شوند. اگر چه مدیر رادیو ورزشی ضمن عذرخواهی دلیل این اتفاق را یک سوء تفاهم دانسته است.
البته امروز خبر رسید که مدیر شبکه سه عذرخواهی کرده است.
عذرخواهی مدیر شبکه سه از شهربانو منصوریان
علی فروغی مدیر شبکه سه به اتفاقات و حواشی اخیر شهربانو منصوریان واکنش نشان داد. شهربانو منصوریان بانوی ووشوکار کشورمان که به دعوت شبکه رادیو ورزش برای شرکت در یک برنامه رادیویی به سازمان صدا و سیما رفته بود، اجازه ورود به سازمان را پیدا نکرد.
شهربانو منصوریان بانوی ووشوکار کشورمان که به دعوت شبکه رادیو ورزش برای شرکت در یک برنامه رادیویی به سازمان صدا و سیما رفته بود، اجازه ورود به سازمان را پیدا نکرد و این اتفاق اعتراض قهرمان ووشو را به همراه داشت.
در پی این اتفاق علی فروغی مدیر شبکه سه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی از پخش مستندی به نام «خواهران قریب» خبر داد و نوشت: «وقتی در جریان ماجرای خانم منصوریان بانوی ورزشکار قهرمان ایرانی قرار گرفتم، مسئله را جویا شدم. مسئولین حراست سازمان از آنجا که با هنرمندان و اصحاب رسانه در ارتباط و تعامل هستند، افرادی بسیار روشن و فهمیده هستند و مطمئن شدم اتفاقی که افتاده، تصمیم یک نفر بوده است. با خانم منصوریان هم تماس گرفتم. ایشان هم همین را می دانستند و گفتند پست اعتراضم را فقط برای همان یک نفر گذاشتم. درباره اولین حضورشان در ماه عسل صحبت شد و اینکه عموم مردم این سه بانوی ایرانی را از آنجا شناختند. به سهم خودم از ایشان و خواهرانشان برای حضور با حجابشان در میادین تشکر و قدردانی کردم و خبر دادم که امروز عصر مستند «خواهران قریب» را که در مورد ایشان ساخته شده، پخش خواهیم کرد.»
مصاحبه مجری به خانه برمیگردیم با روزنامه جوان
روزنامه جوان با دکتر محمد نظری مجری برنامه "به خانه برمیگردیم" شبکه 5 در باره حضور یکی از استندآپ کمدین های برنامه خندوانه به عنوان مجری شبکه سه مصاحبه کرده است.
محمد نظری گفته است: من نمیدانم در تلویزیون چه میگذرد. انگار یک تشتت و تضاد فکری اتفاق افتاده و در زمانی که مجریهای صداوسیما از صدها گزینش رد میشوند تا به آنتن برسند و هر هفته به خاطر گفتن یک جمله یا نگفتن آن توبیخ میشوند، میبینیم یک آدمی را از کف خیابان میآورند و به او اجرا میدهند، کسی که نمیداند روی چه خطوط قرمزی حرکت میکند، روی آنتن میرود و برنامه اجرا میکند.
محمد نظری میافزاید: شاید تفکر صداوسیما این باشد که برای جذب مخاطب باید دنبال استعدادهای جوان باشد، اما این روش کار درست مانند آن است که یک ایرباس را به دست یک جوان بدهیم بگوییم پرواز کن تا استعدادیابی کنیم، مشخص است که هواپیما را با کله به زمین خواهد زد. بهتر بود این استعدادیابیها در فضای غیرعلنی انجام شود و بعد از مشخص شدن صلاحیت اجرا، بتوانند به تلویزیون بیایند.
مجری با سابقه برنامه «به خانه بر میگردیم» با ابراز تأسف از سپردن اجرای برنامه تلویزیونی به یک استندآپ کمدین که سابقه اجرای استندآپ غیراخلاقی را نیز داشته است، میگوید: وقتی این افراد اجرای برنامه تلویزیونی را بر عهده میگیرند، تصور میکنم صداوسیما به صورت ملوک الطوایفی مدیریت میشود و یک سیاست کلی تحت نظر معاونت سیما بر نحوه عملکرد مجریها حاکم نیست.
وی ادامه میدهد: برای نمونه میبینیم آقای مجری X در یک شبکه تلویزیون با شلوار جین اجرای برنامه میکند و در شبکه دیگر، آقای Y ناظر پخش حتی اجازه نمیدهد رنگ کت و شلوارش را از سرمهای به نارنجی تغییر دهد.
نظری میگوید: من به عنوان مجری باید مواظب باشم که در خیابان چه رفتاری دارم و حتی شاید نتوانتم یک بستنی بخورم، اما میبینم که افرادی اجرای برنامه را در دست میگیرند که کلیپ رفتارهایشان در فضای مجازی دست به دست میشود. وی در انتها تصریح میکند: میخواهم به این افرادی که یک شبه مجری میشوند، بگویم آن زمان که ما از صدها مسیر گزینش میگذشتیم و پاسخگوی خیلی از موارد بودیم، شما کجا بودید؟
همچنین روزنامه شهروند درباره برنامه «شبی با عبدی» نوشت:
تو مجری نیستی عمواکبر
«آقای عبدی چرا شخصیت و جایگاه خودتونو حفظ نکردین؟ ما از شبکه نسیم خسته شدیم! هر کی میاد میخواد مجری و برنامهساز بشه. شما در قالب یک هنرپیشه عزیز بودین. بسه دیگه. چقدر تکرار. همهش کپی.» این کامنت، چکیده اغلب بازخوردهای «شبی با عبدی» در فضای مجازی است؛ برنامهای که از روز نخست و عنوانش نشان داد که میخواهد با نام و جایگاه «اکبر عبدی» به سر منزل مقصود برسد و مخاطب -و در اصل اسپانسر- جذب کند. در ادامه به 5 دلیل اشاره کردهایم که باعث میشود این جُنگ ترکیبی را نبینیم!
یک. با همه محبوبیتش «مجری» نیست
حضور عبدی در قامت مجری این سوالها را ایجاد میکند که آیا هر بازیگری میتواند مجری باشد؟! این موقعیت تا چه اندازه تخصصی است؟ مجریگری به چه تواناییهایی نیاز دارد؟ صرف اینکه فردی محبوب است، برای این جایگاه کافی است؟ شاید واکنش کاربران در شبکههای اجتماعی زیر ویدیوهای این برنامه پاسخ مناسبی برای سوالها باشد: «آقای عبدی یکبار به مجریهای خندوانه و دورهمی انتقاد کرد و گفت اینا اجرا بلد نیستن. ولی حالا خودش خیلی ضعیف عمل کرد.» اشاره این کاربر به صحبتهای اکبر عبدی در برنامه «فرمول یک» است؛ جایی که درباره رامبد جوان گفت: «آقای جوان از جایی به بعد از سینما بریده و مجری شده است و ما در تلویزیون مجری زیاد داریم، جدیدا رامبد جوان در برنامه خندوانه کنار تماشاچی مینشیند و این کار به اندازه او نیست و خیلی بیشتر از اینهاست.» در ادامه واکنشهای کاربران، فرد دیگری هم نوشته: «متاسفم چرا کسی به آقای عبدی مشاوره نمیده. ایشون در عرصه هنرپیشگی خوب هستن، اما دلیل نمیشه مجری توانمندی هم باشن.»
دو. فیک است آقا، فیک!
با اینکه محمدحسین لطیفی، کارگردان گفته تا امروز برنامهای مثل «شبی با عبدی» در دنیا ندیدهام، اما همچنان کاربران معتقدند این برنامه کپی از خندوانه و دورهمی است. هرجا که پستی از «شبی با عبدی» گذاشته شده باشد، سیل پیامهای «کپی از دورهمی» راه میافتد: «با خودش گفته چیش از رامبد جوان و مدیری کمتره... منم میسازم. خیلی مسخره بود»، «خواسته شبیه خندوانه و دورهمی درست کنه و از اونا کم نیاره، ولی نتونسته. برنامهسازی هنر میخواد. » در اتاق فکر این برنامه نام محمدرضا شهیدیفرد دیده میشود؛ فردی که گفته میشد همواره در پشت صحنه خندوانه حضور داشته و ایدهپردازی میکرده. پس کاربران حق دارند از شباهتها بگویند و نام «خندوانه» و «دورهمی» را به میان آورند. از طرف دیگر، در بخش هایی از «شبی با عبدی» شخصیتی حضور پیدا میکند که یادآور کاراکتر «قیمت» در برنامه دورهمی است. برای همین کاربران نوشتهاند: «یک کپی بسیار ضعیف از دورهمی است.»
سه. این مهمانهای تکراری
یکی دیگر از مواردی که باعث میشود رویت «شبی با عبدی» جذابیتی نداشته باشد، حضور مهمانهای تکراری است؛ آدمها همانهاییاند که در خندوانه و دورهمی حضور داشتهاند.
چهار. خاطرهبازی با بدن خسته
عبدی خسته است. این را میشود از نفسنفسزدنهایش فهمید. در برخی موارد حتی صدای او به وضوح شنیده نمیشود. از صحبتهای تهیهکننده این برنامه به ٣ دلیل برای انتخاب آقای عبدی میرسیم: او سرمایه ملی است؛ او آدم منحصربهفردی است؛ او در ذهن همه ما در مقاطع مختلف خاطرههایی برجای گذاشته. اما آیا این موارد کافی است؟ اکبر عبدی فعلی میتواند به تنهایی نجاتگر باشد؟ پاسخ این پرسشها «نه» است. شاید تنها موردی که بتوان روی آن شرط بست، جذب اسپانسر باشد! جذب اسپانسر درواقع معامله تلویزیون با چهرههای محبوب است! در این میان اما خاطرهها قربانی میشوند و میشوند و میشوند.
پنج. شوخیها تازه نیست
تنها وجه تمایز «شبی با عبدی» این است که گروههای تئاتری از شهرهای مختلف به برنامه میآیند و اجرای خود را انجام میدهند. این قالب تئاتری اما زمینهساز خنده قابل توجه از طرف مخاطبان در خانه و تماشاچیان در صحنه نمیشود. انتظارهای مردم با توجه به رویت برنامههایی مثل دورهمی و خندوانه بالا رفته. آنها به این راحتیها نمیخندند. شوخیهای «شبی با عبدی» تازه و خلاقانه نیست. برای همین مدام با این کامنت در شبکههای اجتماعی روبهرو میشویم که «چقدر برنامه اعصابخردکن و بی نمکیه».
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
بسه دیگه واقعا بسه
یکم خلاقیت هم چیز خوبیه
همینه که پیشرفت نمیکنیم بجای کپی رقابت کنین باهم
شبی با عبدی اصلا جالب نیست از نظر من واقعااااا
یکم خلاقیت کجا رفته بابا ؟؟؟
از امریکا یاد بگیریم!!!
برنامه های تلویزیونی شونو آدم میبینه دلش نمیاد دیگه
پاشه از پاش!!!
هر چند مقصر اصلی به نطرم شما نیستید !!
محدودیت ها اجازه پیشرفت نمیدن و نفس مخاطبان تلویزیونی
رو بریدن و هیچ آزادی موجود نیست و فقط فقط مجبورند از یه برنامه کپی برداری کنند!!!
درمان میخوایم نه انتقاد از سبک برنامه سازی!!!
این خودش تقلید نیست آقا یونس؟
منظورم تقلید از پیشرفتشون بود، نه برنامه سازیشون!!!
هر پنج دلیل محکم و قابل تامل هست.