به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
به گزارش منظوم؛ مرجع سینما و تلویزیون ایران، برخی از مهمترین گزارش ها و تحلیل های مطبوعات و رسانه های خبری کشور را در ادامه بخوانید.
«برنده باش» متوقف نمیشود، اصلاح میشود
در حالی که شیوه برگزاری مسابقه «برنده باش» و فروش امتیاز به مخاطبان در مدت کوتاه پخش آن با انتقاد روبهرو شده، پخش نشدن این مسابقه از ابتدای این هفته باعث قوت گرفتن شایعه تعطیل شدن آن شد. اما مدیر گروه اجتماعی شبکه سه این شایعه را رد میکند و میگوید «برنده باش» با اصلاحاتی دوباره روی آنتن میرود.
ناصر کریمان اخبار مربوط به تعطیلی این مسابقه یا تغییر مجری آن را نادرست خواند و تاکید کرد که این مسابقه پخش خود را از هفته آینده از سر میگیرد.
مدیر گروه اجتماعی شبکه سه درباره تعطیلی موقت این برنامه با اجرای محمدرضا گلزار گفت: «ذات این مسابقه سرگرمی است. بخشهایی از این مسابقه هیجان و شادی میطلبد که طبیعتا ما هم به دلیل ایام سوگواری پخش آن را به هفته آینده موکول کردیم. از همین فرصت هم استفاده کردیم تا اصلاحات و تغییراتی را در ارتباط با بخشهایی از برنامه و در راستای ارتباط بیشتر با مخاطبان داشته باشیم.»
به گفته او این مسابقه از هفتهی گذشته و با آغاز ایام محرم به روی آنتن نرفت.
روابط عمومی شبکه سه سیما نیز در اطلاعیهای، از سرگیری برنامه «برنده باش» را از هفته آینده اعلام کرده و اخبار مربوط به تعطیلی این برنامه را نادرست خوانده است.
چرا تلویزیون برای محرم غیر از «مختارنامه» چیزی ندارد؟
یک منتقد رسانه درباره عملکرد تلویزیون در ماه محرم بیان کرد که این رسانه سراغ سخنرانیها و برنامههای گفتگومحور که سادهترین روش برنامهسازی است، میرود.
حسین سلطان محمدی درباره کنداکتور تلویزیون در ایام محرم و برنامهسازی در این حوزه به خبرنگار مهر بیان کرد: اگر در داستانها و برنامههایی مرتبط با ایدز، اعتیاد و مسایل اجتماعی اسپانسرهای گوناگون وارد کار میشوند و برنامه سازی میکنند برای بحثهای حسینی سرمایهگذار نداریم.
وی ادامه داد: در ماه محرم و برای برنامهسازی با محوریت امام حسین(ع) سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان فرهنگ و ارتباطات، سپاه پاسداران و وزارت ارشاد باید وارد عمل شوند و توقع ما این است که این مراکز و نهادها در زمینه تولیدات مناسبتی سرمایهگذاری کنند.
این منتقد سینما و تلویزیون با اشاره به پخش تکراری سریال «مختارنامه» در این ایام اظهار کرد: اگرچه که این سریال هر سال پخش میشود با این حال هر یک قسمت از این سریال یک ساعت است و ما برای پخش برنامه و سریال در دیگر ساعتهای شبانه روز در شبکههای تلویزیونی چیزی نداریم.
ما حتی در پخش فیلم و سریالهای آرشیوی هم مشکل داریم در صورتیکه چندین فیلم مرتبط با این موضوع از یکی دو دهه پیش داریم که در این سالها نمایش داده نشدند و میتوان این آثار را از تلویزیون پخش کرد.
برنامهسازی درباره عزاداری فقط این نیست که مداحانی مانند محمود کریمی یا سعید حدادیان در یک حسینیه مداحی کنند و ما آن را پخش کنیم. سادهترین مسیر در برنامهسازی تلویزیون پخش سخنرانی و یا تولید برنامههای گفتگومحور است.
سلطانمحمدی اضافه کرد: همچنین ما تولیدات بسیاری در حوزه سینمای مستند و کوتاه داریم و تلویزیون میتواند در تعامل با انجمن سینمای جوانان و دیگر نهادها این آثار را از تلویزیون پخش کند.
وی با اشاره به برنامهسازی در این حوزه اظهار کرد: گزارشگران ما فقط در روز تاسوعا و عاشورا در بخش خبری در چند ثانیه آیین عزاداری کشورهای مختلف را نمایش میدهند. چرا گزارشها و مصاحبههایی تفصیلیتر از این عزاداریها یا نوحه خوانیها تولید نمیشود.
این منتقد رسانه ای اضافه کرد: میتوان حال و هوای کشورها را در این ایام طی گزارشهای مستند و یا گفتگوهایی به تصویر کشید که برای مردم هم جذاب باشد و فقط به یک آیتم چند ثانیهای در بخش خبری ساعت ۱۴ منحصر نشود. حتی در خود کشور ما هم اقلیتها و آیینهای آنها کمتر به تصویر کشیده میشوند درحالیکه سوژههایی میتوان در این آیینها پیدا کرد که نذرهای مختلف و یا آداب به خصوصی را رعایت میکنند.
سلطان محمدی با اشاره به برنامه «ماه عسل» عنوان کرد: برنامه «ماه عسل» با اجرای احسان علیخانی ۳۰ روز در ماه رمضان روی آنتن میرود و او با همین دید داستانی و جذابیت بخشیدن به سوژه سراغ مسایل معنوی میرود. درست است که او ممکن است یک ساعت مخاطبش را به گریه بیندازد اما درنهایت برنامهای تدارک میبیند که مخاطبان آن را دنبال میکنند.
وی درباره پخش سخنرانیها و مداحیها نیز بیان کرد: برنامهسازی درباره عزاداری فقط این نیست که مداحانی مانند محمود کریمی یا سعید حدادیان در یک حسینیه مداحی کنند و ما آن را پخش کنیم. سادهترین مسیر در برنامهسازی تلویزیون پخش سخنرانی و یا تولید برنامههای گفتگومحور است و تلویزیون به همین کار متوسل شده است.
این منتقد سینما و تلویزیون در پایان تصریح کرد: نمایش صرف آیینهای محرم در تلویزیون نوعی از سر باز کردن است که صرفا برای یک کار اداری و گزارش عملکرد انجام میشود اما در نهایت چیزی به معنویت مردم اضافه نمیکند.
واکنش روزنامه خراسان به دکور عجیب «فرمول یک»
روزنامه خراسان: در بخشی از دکور سری جدید برنامه «فرمول یک»، کبوترهایی دیده میشوند که در قفس زندانی اند و این قفسها برای زیبایی دکور از سقف آویزان و در گوشهوکنار استودیو گذاشته شدهاند. در روزهای گذشته، استفاده از کبوترهای در قفس در این برنامه، نه تنها در نگاه مخاطبان زیبا و جذاب نبوده بلکه انتقاد و واکنش منفی آنها را به دنبال داشته است.
علاوه بر مخاطبان، علیرضا شجاعنوری مهمان برنامه هم که به مناسبت روز ملی سینما مهمان این برنامه بود، در میان صحبتهایش ناگهان توجهش به پرندگان جلب شد و از علی ضیا پرسید چرا کبوترها در قفس هستند و از او خواست آنها را آزاد کند.
برخلاف شجاعنوری، روز شنبه یک نیکوکار و خیر که مهمان برنامه بود، اتفاقا وجود پرندگان در قفس را پسندیده بود و به نظر او کبوترها قشنگ بودند و فقط یک جفت طوقی کم داشتند! البته این خیر تصمیم داشت این نقص را جبران کند و گفت دفعه بعد یک جفت کفتر طوقی میآورد تا کنار این کبوترها بگذارند! علی ضیا که در پاسخ به علیرضا شجاعنوری گفته بود چند روز دیگر پرندهها را آزاد میکنند، در واکنش به اظهارنظر این خیر گفت اتفاقا طوقی داشتهاند اما چون گران است، آسیب میبیند!
صفحه برنامه «فرمول یک» در فضای مجازی نیز در پاسخ به انتقاد کاربران به این موضوع نوشت: کبوترها زینتی هستند و به صورت کامل پرواز بلد نیستند اما باز هم با وجود چنین استدلالی، رواج فرهنگ نگهداری از پرندگان در قفس و زندانی کردن آنها در تلویزیون اصلا اتفاق قشنگی نیست.
واکنش کیهان به مراسم تشییع پیکر مرحوم کنگرانی
کیهان نوشت: مراسم تشییع پیکر مرحوم سعید کنگرانی با حضور حداقلی سینماگران برگزار شد. کنگرانی در دوران حیات خود بایکوت شده بود. برخی مدعی شدند که وی ممنوع از کار است، اما در واقع خود سینماگران به وی کاری نمیدادند که بایکوت وی از سوی بدنه سینماگران در مراسم تشییع وی نیز خودنمایی کرد
مراسم تشییع پیکر سعید کنگرانی، بازیگر قدیمی سینما و تلویزیون دیروز دوشنبه 26 شهریور در قطعه هنرمندان بهشت زهرا(س) برگزار شد. اما نکته قابل تأمل، جمعیت اندک و حضور کمرنگ اهالی سینما در این مراسم بود. حتی برخی منابع خبری گزارش دادند که مدیران خانه سینما در مراسم تشییع پیکر کنگرانی حضور نداشتند. این درحالی است که معمولا خانه سینما اگر در دوران حیات برای هنرمندان سینما کاری نمیکند، حداقل برنامههایی را برای تشییع و ترحیم آنها تدارک میبیند، اما گویا همین را هم از سعید کنگرانی دریغ داشتند.
سعید کنگرانی در دوران حیات خود بایکوت شده بود. برخی مدعی شدند که وی ممنوع از کار است، اما در واقع خود سینماگران به وی کاری نمیدادند که بایکوت وی از سوی بدنه سینماگران در مراسم تشییع وی نیز خودنمایی کرد. یکی از دلایل کم توجهی بسیاری از سینماگران به کنگرانی، افشاگریهای وی علیه سینمای دوران طاغوت و آسیبهایی بود که سینمای آن دوران به امثال کنگرانی زده بود.
آخرین اخبار، رویدادها و حواشی روز سینما، تلویزیون، بازیگران و هنرمندان ایران را در صفحهی اخبار منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران میتوانید دنبال کنید.
دکور فرمول یک هم زیاد بد نیست!
برای چی مختارنامه میزاره؟چون سریال و برنامه نداره
برنده باش هم بد نبود که خیلی خوب بود
منفعت ترین سلبریتی های دنیا رو داریم !
1.چون دزد زیاد دارد
2.چون پیروی زیاد میکند
3.چون مخاطب ندارد
4.چون توانش را ندارد
5.چون شرایطش مناسب نیست
6.چون تفکر میان مردم افزوده شده است
باز هم هست اما لایقش نیست که نوشته شود !