به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم جشن دلتنگی قرار است درباره تاثیرات فضای مجازی و علی الخصوص اینستاگرام بر روی زندگی امروزه صحبت کند و برای این منظور در 3 داستان مختلف به موازات هم به برسی مشکلات و معضلات مختلف غرق شدن در اینستاگرام میپردازد و در آخر 3 سرنوشت متفاوت برای هرکدام از آنها رقم میخورد.
تدوین موازی 3 داستان ایده خوبی بوده و خط کلی فیلم هم جذاب مینماید ولی به جز قصه اول که درباره آشنایی جوانی است که در اینستاگرام طرفدارن زیادی دارد و میخواهد صفحه اش را بفروشد با دختر والیبالیستی که یک سال پیش تصادف کرده ، دو قصه دیگر به جز عکس گرفتن و چند دیالوگ نخ نما چیزی برای گفتن و روایت کردن ندارد ، و نتیجه این میشود که حتی آن قصه جذاب هم در تدوین همزمان سه روایت دچار ضربه شود و مخاطبی که خسته از کندی و بی روایت بودن دو داستان دیگر است حال و حوصله پیگیری آن داستان را هم ندارد.واین باعث میشود فیلم مخاطبان یا به عبارتی همان فالور های خود را ازدست بدهد.
بابک حمیدیان ومینا ساداتی در فیلم سینمایی جشن دلتنگی
اما خط اصلی دو داستان دیگر چیست؟ یک قصه درباره زن و شوهری ایست که در آستانه به دنیا آمدن فرزندشان هستند و شوهر که هر ماه 20 روز را سرکار در عسلویه طی میکند نگران فعالیت های همسرش در شبکه های مجازی است به همراه تاکید چندباره شوهر که تاکید چندباره که همه دنیا اخبار زندگی ام را زودتر از من میفهمند. روال این قصه و مشکلات زندگیشان به شدت کند و خسته کننده پیش میرود و حدودا سه سکانس آن با دیالوگ ها تکراری سر میشود. قصه تازه دقیقه 90 موتورش روشن و بلافاصله خاموش میشود. و اما داستان آخر درباره مرد مهندسی است که در آستانه پیری دچار مشکلات کاری شده است و در این بین فضای مجازی روابط عاطفی خانواده اش را دچار مشکل کرده همسرش به جای رسیدگی به همسرش مشغول رسیدگی به صفحه اینستاگرامش است و مرد با جملات( و نماهای کلیشه ای که کارگردان) از اینکه مردان در اینستاگرام به همسرش و دخترش که تازه طلاق گرفته پیام های محبت آمیز میفرستند واکنش نشان میدهد.
پانتهآ پناهیها در فیلم سینمایی جشن دلتنگی
این قسمت از فیلم که کلا یا در حال عکس کرفتن است یا در صفحه گوش و یا درحال ادای جملات نخ نما و داستان هیچ چیز برای گفتن ندارد. بهنام تشکر در نقش مرد مهندس تلاش بسیاری کرده تا به داستان حرکت بدهد و فیلم را پیش ببرد اما فیلم هیچ فرصتی برای ارائه فرصت به بازیگری توانا مثل پانته آ پناهی ها در نقش همسر مهندس نمیدهد . در کل میتوان ایده جشن دلتنگی را خوب دانست . اما این ایده هیچگاه تبدیل به یک داستان کامل و خوب نمیشود و با اجرای ضعیف تبدیل به یک فیلم کسالت بار و خسته کننده شده است.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.