به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
هاتف علیمردانی در نشست رسانهای فیلم «آباجان» به نام فیلم «رحمان سیفیآزاد» اعتراض کرده و گفته که نام فیلم از روی فیلم او برداشت شده است! گویا قرار بوده نام فیلم عوض شود که چنین اتفاقی نیفتاده. نورپردازی فیلم بد است. تهیه کننده فیلم در مصاحبهای، مشکلات بر سر ساخت این فیلم را حاصل اتفاقات خانه سینما دانسته است. امیدواریم اگر قرار است این فیلم اکران عمومی بگیرد، نسخه اصلاح شده ای از آن بر روی پرده برود و محصول دعواهای صنفی سینماگران چشم بینندگان اثر را در سینماها نیازارد.
انتخاب بازیگر نقش اول زن یعنی «مهتاب کرامتی» برای نقش «ماجان»، که قرار است مادری سنتی باشد، جای سوال دارد. گذشته از استیل این بازیگر که تناسبی با مادر بودن و زن سنتی ندارد، شان حقوقی او به عنوان سفیر یونیسف در ایران، فیلم «ماجان» را هم ردیف فیلمهای زنمحوری قرار میدهد که قرار است مظلومیت زن ایرانی را در قالب همان کلیشهی زن ستمکش و شوهر ظالم تکرار کند.
مهتاب کرامتی در فیلم ماجان
گره داستانی فیلم از ابتدا بر سر تصمیم پدری استوار است که فرزندش را نمیخواهد. تمام قصههای فرعی و تلاشهای ماجان برای عوض کردن تصمیم هاشم، باید در جهت حل این گره باشد که نیست. و در نهایت در فصل گرهگشایی نیز هیچ گرهای باز نمیشود. قرار نیست بفهمیم چرا هاشم خودش را گناهکار میداند. خوشبینانهترین حالت این است که باور کنیم دعواهای صنفی تهیهکننده آنچنان بر فیلم تاثیر گذاشته که گرهگشایی اصلی داستان فیلم هم در بین این دعواها گم شده است!
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]