به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
نگاه «مسعود فراستی» را به وضوح به یاد میآورم. برنامهی هفت، در نقد فیلم چارچنگولی. مقابل او کارگردان اثر نشسته بود. فراستی فیلم را سخیف خواند، بحث به فیلمهای دیگر فیلمساز نیز رسید. آقای منتقد مثال سکانس هلو خوردن پیرمرد «ازدواج در وقت اضافه» را زد. کارگردان با چهرهای مصمم نظر او را رد کرد و گفت: «پیرمردی هلویی میخورد و میگوید عجب هلویی! کجای این سخیف است؟» او به عبور بازیگر زن میانسال فیلم که در نقش پیرزن گریم شده بود اشاره نکرد. نگاه سنگین فراستی روی کارگردان ماند و زبانش قاصر ماند. حتی او هم «جگر» نداشت این دمل چرکی را نیشتر زند.
ساعد سهیلی در فیلم گشت ارشاد ۲
حالا آن آقای کارگردان با «گشت ارشاد ۲» آمده است. ادامهای بر فیلمی که سر و صدای زیادی در زمان خود بهپا کرد. کارگردان «عطا» را از مرگ برگردانده؛ احتمالا «سگ تاراتاروس» را با یکی از همین شیرینکاریهای فیلم از خجالت آب کرده و سپس شخصیتی که مرگ او جزئی از چارچوب پایانبندی فیلم بود را دوباره زنده کرده است. کارگردان بیرحم شده است؛ حتی به اثر خود نیز وفادار نمانده، آمده تا سیلی بزند. اما این سیلی بیش از همه به گوش خانوادهای میخورد که برای سرگرمی به تماشای یک کمدی آمدهاند.
⭕️ فیلم نسبت به قسمت اول خود در همه چیز عقبتر است. صحبت دربارهی شخصیتپردازی و دلالتهای قصه شوخی است. حتی در چارچوب کمدی هم نمیتوان آن را تفسیر کرد. اما فیلم در یک زمینه جلوتر است. دیگر یک فیلم سخیف نیست؛ رکیک است! پر از فحاشی و دیالوگهای اروتیک. بیش از این را حیا میکنم بنویسم، شما هم از من نخواهید. باید از تیم انتخاب فیلمهای جشنواره پرسید حاضرند با خانوادهی خود به سینما بیایند و گشت۲ را تا انتها ببینند؟!
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]