به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
روابط و مناسباتی که در میان عامه ناپسند است و در میان خواص مشغول در سینما علیالسویه، مانند ارتباطات خارج از عرف پشت صحنه و یا شب نشینی و دورهمیهای سینماییها (که اغلب توسط خود اصحاب سینما کتمان میشود) در این فیلم به نمایش کشیده میشود. اما این تنها مرزشکنی فیلم نیست. پرداختن به فرهنگ ایتالیایی به سبک مکتب نیویورکیها و اشاره مستقیم به شخصیتهای فیلمهای مهاجران یهودیتبار و ایتالیایی هالیوود که در دهه ی ۷۰ میلادی در آمریکا فیلمهای اعتراض میساختند و فرهنگ معترض خود را از طریق موسیقی و سینما صادر میکردند، همه اشاراتی است که به «اعتراضی» بودن این فیلم اشاره دارند.
حامد کمیلی و سارا بهرامی در فیلم ایتالیا ایتالیا
زندگی عاشقانهای که در یک رابطهی ناسالم و شهوتگرایانه، در پشتصحنهی، حین ساخت یک فیلم سینمایی شکل میگیرد و منجر به زندگی میشود که در ابتدا (مانند فیلم) خوشریتم و خوشرنگ و شاد و دوست داشتنی است اما به مرور آنقدر طعم زهر و بوی ماندگی به خود میگیرد که لازم است کارگردان ۳ بار فیلم را از سکانس اول شروع کند. به نظر میرسد این فیلم بیش از عاشقانه بودن، اجتماعیست. یک فیلم اجتماعی با رگههای پر رنگ و تلخ اعتراض. دراماتیزه کردن سبک زندگی ایتالیایی اما به سبک ایتالیا تباران محله برانکس نیویورک. آمیختگی شهوت و خشم و در نهایت اعتراض.
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]