به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
"سوء تفاهم" اثر پر بازیگر و تک لوکیشن احمدرضا معتمدی، میتواند بهترین نمونه برای تحلیل و درک وضعیت این روزهای سینمای ایران باشد. سینمایی که بیشتر شبه سینماست تا خود آن.
فیلم سینمایی سوءتفاهم به کارگردانی احمدرضا معتمدی
"سوء تفاهم" هم میخواهد فلسفی و معناگرا باشد، هم فرمالیستی. هم مدرن باشد و هم پست مدرن. ما هیچ مشکلی با بودن این مسائل در سینما نداریم، به شرط آن که ما را دچار مالیخولیا نکند. خب ما دچار این بیماری روانی شده ایم. آن هم به واسطه فیلمهای این سرزمین.«مالیخولیا» تصویر هم چنان قدیمی اما قدرتمند از وضعیت سینمای ایران است. در اینجا سینما بیشتر ابزاری است برای بیان ایده هایی که مدیوم شان در بستر دیگری است. شاید خیلی از فیلمسازان باید شغل دیگری دست و پا میکردند تا فیلم ساختن.( فیلم ساختن، شغل نیست که در ایران هست!)
ما دربارۂ چه چیزی حرف میزنیم؟ سوء تفاهم؟ بله...
پشت صحنه فیلم سینمایی سوءتفاهم به کارگردانی احمدرضا معتمدی
دربارۂ تصاویری باید حرف بزنیم که دیگر به فراتصویر تبدیل شده اند و به زعم فیلمساز جهان پر سوء تفاهمی را به وجود آورده اند( معتمدی در آغاز فیلم جمله ای از بودیار میآورد) یا دربارۂ قصه ای که تنه ضعیف و نحیفی دارد و نمی تواند بار سنگین جمله آغازین فیلم را تا پایان تحمل کند و وقتی خسته و ناتوان میشود، بار خود را به شکلی کلیشه ای بر زمین هرز فیلم میگذرد. به راستی این بازی با روایت و فیلم در فیلم بودن عقیم و نارس فیلم از کجا میآید؟ چرا ما این قدر مفلوک شده ایم که برای پنهان کردن ضعف خود در گفتن یک قصه ساده و بی آلایش، این چنین به مباحث سنگین و ایده هایی که از زیست ما خارج هستند، پناه میبریم؟ چرا با فیلم ساختن، نسبت ما را با سینما دچار سوء تفاهم میکنید؟
حضور هنرمندان فیلم سوءتفاهمدر ششمین روز مراسم «دو قدم تا سیمرغ»
اگر سخت گیری را کمتر کنیم، "سوء تفاهم" تنها در چند دقیقه پایانی شکل میگیرد و تا قبل از آن همه چیز توخالی و پوچ است.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.