به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
در دنیا و به خصوص هالیوود متداول است که سینما به اتفاقات مهمی که رخ میدهد واکنش نشان میدهد. نمونه اش حادثه تروریستی 11 سپتامبر است که پس از وقوع چندین فیلم با موضوع آن ساخته شد اما در سینمای ایران کمتر دیده شده که شاهد چنین واکنش هایی باشیم . اگر هم بوده بیشتر درباره پرونده های جنایی بوده و بس. اما مصطفی کیایی موفق شده در فاصله یک سال پس از رخ دادن یک فاجعه بزرگ و آتش سوزی و ریزش ساختمان پلاسکو با نگاه خودش قسمتی از این رخداد بزرگ را بازسازی کند. اتفاقی که در جزییات بسیار دقیق رخ داده و شاهد تصاویر بسیار خوبی از این حادثه در ابعاد مختلف هستیم. طراحی صحنه به همراه جلوه های ویژه خیلی خوب در کنار کارگردانی هنرمندانه کیایی باعث شده تمامی مخاطبان که از این واقعه تصاویر زیادی را در ذهن دارند به شدت با حوادث رخ داده در فیلم ارتباط گرفته و تحت تاثیر قرار گیرند.
خط داستان فیلم هم درباره یکی از نکات اختلاف برانگیز و حاشیه ساز این رویداد است و ما از نگاه نویسنده درگیر داستان برخی اهالی حاضر در پلاسکو و خانواده هایشان می شویم. داستان نیز جذاب و گیراست و تنها در بعضی نقاط نویسنده در دان شعار و پیام های اخلاقی کمی زیاده روی میکند. من به شخصه اعتقاد دارم شعار دادن آن هم در سینما اصلا بد نیست و حتی لازمه یک کار خوب است همانطور که سینمای هالیوود با فیلمهایش شعارهایش را به خورد مخاطب میدهد. کیایی سعی کرده در حمایت از آتش نشانان ، تولید داخلی ، مهلک بودن قمار و.... در فیلمش مطالبی را بگوید و سعی کرده بسیاری از این فیلم ها را در قالب داستان بیان کند که تا حدی نیز موفق بوده اما در چند سکانس این شعارها متاسفانه از فضای فیلم بیرون میزند .
محسن کیایی درست است که برادر کارگردان است اما بازیگر خوبی است و مطمئنا علت حضورش رابطه برادری نیست اما متاسفانه در کارهای برادرش دارد به تکرار میرسد . این بار پر شر و شور بودن و شلوغ بازی های محسن کیایی به کار کمک چندانی نمی کند و گاه در لحظاتی باعث از بین رفتن تمرکز بیننده میشود. محسن کیایی گه گاه به نقش های غیر اکتیو مانند سریال پرده نشین نیاز دارد تا در ذهن مخاطب به تکرار نرسد
چهاراه استانبولدر کل کاری استاندارد و تر و تمیز از کارگردانی کاربلد است که نشان میدهد به دنبال پیشرفت و تجربه های نو است.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.