به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
#انتخابات۹۶
اولین اشتباه، «مستند» خطاب کردن ویدیوی تبلیغاتی ۲۸ دقیقهای جهانگیری است. برخلاف باور رایج، هر تصویر متحرکی که رنگ و بوی واقعیت داشته باشد مستند نیست؛ مستند چه تلویزیونی چه سینمایی و چه حتی رادیویی مولفههایی دارد که اصلیترین مولفه آن «فیلمنامه» است. ویدیوی تبلیغاتی جهانگیری برداشتی بسیار ساده و البته پر اشتباه از میزگردی است که با حضور او و پنج کارشناس در حوزههای مختلف برگزار میشود. تقریبا تنها اثری از هنر که در این ویدیو شاهد هستیم بنر روی دیوار محل میزگرد است که حتی آن هم چیز ویژهای نیست!
دوربین از ابتدا منطق ندارد و از هر زاویه و با هر اندازه قابی ضبط میکند، بدون دلیل. بارها شاهد نمایی هستیم که میان صحبتهای کارشناسان سر آنها در یک چهارم پایین کادر قرار دارد، صرفا برای نمایش عبارت درج شده روی بنر پشت سر! شاهد صحنهای هستیم که جهانگیری در حال صحبت است و سر و نگاه چند کارشناس رو به پایین است، چنین تصویری بار منفی دارد و این گونه مینمایاند که کارشناسان که اولین مخاطب صحبتها هستند هم توجهشان کامل بسمت جهانگیری نیست.
نحوه برگزاری میزگرد سعی در ساخت شخصیتی انتقادپذیر از نامزد مورد نظر دارد (که به اشتباه از طریق کلام هم به این نکته اشاره میشود) اما ابهامی مطرح است: نقش و موضع کارشناسان چیست؟ مجری، منتقد، مدافع یا ... در پایان هم تکرار این نکته که ای کاش «مستند»ی ساخته میشد تا گوشهای از حرفهای این میزگرد را از طریق هنر بیان کند تا حداقل مانند سایر گفتگوهای تلویزیون بیروح و خسته کننده نباشد.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید