به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
“توجه فرمایید، با خواندن این مطلب، ممکن است داستان فیلم لو برود.”
وقتی برگشتم، از آن فیلمهای دلیست که احتمالا بیشترین معنا را فقط برای خود فیلمساز داشته است. یک فیلم تماما خانوادگی و خوش رنگ و رو. تصویری از یک زندگی ایدهآل برای ایرانیان سنتی که رد پای آثار وودی آلن در آن به وضوح به چشم میخورد. فیلم با جوی آرام و راحت و صمیمی شروع میشود و سپس با ادای دین به فیلمها و فیلمسازان محبوب آقای موسائیان پیش میرود. یک عاشقانهی آرام که به مرور ِ بخشی از زندگی زناشویی و گذشتهی کاراکتر بهرام (رضا کیانیان) میپردازد و سعی دارد در حد نیاز زندگی او را در آن دوره واکاوی کند.
رضا کیانیان و افشین هاشمی در فیلم سینمایی وقتی برگشتم
فیلم وقتی برگشتم از عشق و معجزهی آن میگوید. از این که محبت و دوستداشتن چطور میتواند زندگی همهی ما را شیرینتر کند و یک تصادف هم این میان میشود یادآور همهی پیوندهایی زیبا و محکم که میروند تا به دست فراموشی سپرده شوند. فیلمساز درونیات و نوستالژیهایش را به سبک خود بیان میکند و شاید اگر سعی نمیکرد از همه چیز مانند عرق ملی و خیانت و تجدید فراش و… در فیلمش سخن براند، فیلم منسجمتر میشد.
طنزی که در کلام و رفتار خاله قشنگ است، بر دل مینشیند گرچه همزمان دلمان را هم به حال عروسهای آن خانه میسوزاند!
رضا کیانیان و رعنا آزادیور در فیلم سینمایی وقتی برگشتم
بیش از آنکه سبک فیلم شاعرانه باشد، عاشقانه است. حرکت نرم دوربین، موسیقی دوستداشتنی، عاشقانهی پدر و دختر و بازیهای خوب و… که همگی در خانهای امن اتفاق میافتند و در نهایت آنطور رفتن خاله قشنگ، وقتی آفتاب ملایم بود و نسیم و چهچه پرندگان از میان پنجره و رقص پرده مهمان اتاق مادران شدند. به هر حال ما ایرانیان بلدیم هر چیزی را ایرانی کنیم و پای قورمهسبزی را هم بهنحوی وسط بکشیم که آزاردهنده نباشد، بهتر بگویم، این هنر ماست!
رضا کیانیان و احترام برومند در فیلم سینمایی وقتی برگشتم
وقتی برگشتم فیلمی زنده است که سعی دارد بگوید هیچکس و هیچچیز ارزشمندتر از خانواده و اصول اخلاقی نیست و خلاصه رویاهایمان، تعبیر میشوند.
اگر دوست داشتید این فیلم را ببینید. حداقلش این است که رنگ دارد، نور دارد، نوستالژی بازی دارد و پایانی خوش.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.