به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
در فیلم «امیر» کارگردان میدانسته که فیلمنامه اش چیزی برای رو کردن ندارد و قصه آن قدر کند پیش می رود و گره های فیلم آنقدر دم دستی است که مجبور شده با بازی های فرمی اثرش را متفاوت جلوه دهد و همین ترفندش شاید توانسته نظر هیئت انتخاب را تا حدودی قانع به پذیرش فیلم جهت حضور در بخش مسابقه جشنواره کند.
در خلاصه داستان «امیر» آمده که «یکی با کار، یکی با پول، یکی با زندگی، یکی هم با سیگار. همه خودشونو میکشن. فقط راههاشون فرق میکنه» از همین یک خطی قصه میشود فهمید که فیلم در رابطه با زندگیِ پوچ و سراسر سرد انسانهاست و نیما اقلیما در مقام کارگردان با میزانسن خوبش این نگاه را در اثرش پیاده کرده است.
میلاد کیمرام در فیلم سینمایی امیر
فیلم یخ زده «امیر» با کادرهای عجبیش خواسته تا تنهایی انسان معاصر را به مخاطب منتقل کند و امیر را به عنوان مرد خوب قصه با رفتار و تصمیماتش به عنوان کمک حال دیگران معرفی کند و از او با سکوت شخصیتی چند لایه ای بسازد. شخصیتهای فیلم مدام در جامعهای در آستانه فروپاشی از همه چیز و همه کس می نالند و فیلم ساز تمام هدفش را در مسیر انتقال این حس فروپاشی قرار داده، حسی که در نهایت شما را محبور به مهاجرت میکند، اما کارگردان از انتقال همین حس هم عاجز است چون قصه ندارد و فقط یک فرم نصف و نیمه دارد که مخاطب تا یک جا آن را همراهی می کند.
در فیلم، یک خانواده درست و حسابی وجود ندارد، جوانهایش طلاق گرفته اند و پیرانش هم که نتوانسته اند امروز ناراضی و عصبانی از وضعشان، بچه ها هم که تکلیفشان در این میان بلاتکلیفی است.
هادی کاظمی در فیلم سینمایی امیر
کودک فیلم که او را می توان نماد نسل آینده دانست را نمیبینیم و فقط صدایش را میشنویم و تنها در سکانس آخر و زمانی که چوب شوری به عنوان سیگار بر دهانش گذاشته دوربین او را در کادر می آورد، گویی زمانی او را به رسمیت شناخته که بفهمد زندگی را و در مسیر قرار گیرد و شبیه اطرافیانش بخواهد خود را با سیگار آرام کند.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.