به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
خیلی خلاصه میگویم تا به زندگیتان برسید، بر هر سریال یک روح و چند روحچه حاکم است که با نبود آنها سریال جان نمیگیرد و مخاطب را دعوت به تماشای ادامهی سریال نمیکند؛
روحچه های سریال گسل مثل خیلی از سریالها و فیلمهای سینمائی، عشقی است، اما نه عشقی پاک بلکه عشقی از نوع آلبالوهای وحشی (از لوکیشنها گرفته تا دیالوگها) پس مواظب دختران و پسران و حتی همسران خود باشید... [اگر توضیح نیاز هست در بخش نظرات همین پست بفرمائید تا انجام وظیفه کنم].
سام درخشانی در سریال گسل
اما روح حاکم بر این سریال، بیاعتماد سازی مخاطب نسبت به مسئولین کشور و نهایتاً القای روحیهی بیتفاوتی در مردم هست، اگرچه آقای معاون وزیر انسان انقلابی و پاکی هستند ولی یک آنچه به مخاطب القاء میشود خنگ بودن ایشان است و هیچ حس افتخار و اعتمادی به مخاطب صادر نمیکند...
نمونهی بعدی محافظ ایشان [محافظت اشخاص بعهدهی سپاه میباشد] هست که از ایشان هم سفیهتر میباشند، حتی شمارهی امنیتی که از مسائل بسیار ساده در ارتباطات هست، از یادشان رفته و یک نوجوان باید به او یادآوری کند.
نمونهی بعدی سردرگم کردن به اصطلاح نیروهای اطلاعات عملیات کشور بوسیله چند کار ساده!
تخریب سپاه و نیروهای اطلاعاتی و ... را شما در جاهای مختلف حتی سکانسهای صامت نیز میتوانید تماشا کنید، به عنوان نمونه، آنجا که تابلوی خیابان پاسداران نقش اول را پیدا میکند و اتفاقات قبل و بعدش ...بگذریم، و بسیار نمونه دیگر
بیژن امکانیان و فلورا نظری در سریال گسل
همانطور که گفتم ، ما به سریال طنز نیاز داریم تا در کنار اتفاقات خشک روزمره کمی روحیه را لطیف کند، و قیمتش هم داریم میپردازیم [مالیاتهایی که بخشی از آن به صداوسیما میرود] ولی نباید این آثار هنری سرنوشت ما و مردم مشروطه را یکی کند، اگر این روندی که مسئولین بزرگوار (سلفی بگیران) و آثارهنری و حتی منبریها پیش گرفتهاند همینطور ادامه یابد، به زودی شاهد دیکتاتوری همچون رضاشاه خواهیم بود ، و باید با اسلام صدها سال خداحافظی کنیم، کاش مسئولان این را فراموش نکنند، این دوره ما درس عبرتی برای تاریخ میشود تا دیگر سراغ اسلام و حکومت اسلامی نروند و از هر چیزی که اسم اسلام داشته باشد میترسند و همه مقصر هستیم.
آنچه مشروطه را مطروده کرد، کنار نشستن مردم بخاطر بیاعتمادی به مسئولین بود، همان مسئولینی که به اعتراف تاریخ توسط سیاستهای انگلیسی تعیین و روی کار آمدند... آنها هم عاشق سلفی بودند؟!
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.
به صورت کامل و شفاف بیان نشده بود