به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
لحن و ساختار متفاوت اش، تکنیک هایی که برای خلق تصویر به کار می گیرد، یک گام رو به جلو در مدیوم سینمای ایران است، فیلم به لحاظ تصویر برداری مقتضیات پیچیده و منحصر به فردی دارد و قاب هایی که بسته شده پر از شاعرانگی و طراوت است، تجربه اول نیما اقلیما شبیه فیلم های اروپای شرقی است و از همان فٌرم و لهجه برای بیان روایت قصه اش بهره می گیرد، او با ادبیات تازه اش در ساختار و این فٌرم خاص می خواهد قصه بگوید اما، تنها ضعف و لطمه ای که می خورد از همین ناحیه است که ما با یک قصه منسجم روبرو نمی شویم.
فیلم سینمایی امیر با حضور سحر دولتشاهی، میلاد کیمرام و آرتین گلچین
اگر بگوییم که فیلم امیر ضد قصه است و می خواهد با فٌرم کارهای ویژه ای کند، نمی شود، چون قهرمان دارد، و برای بیان سرنوشت قهرمان قصه اش از الف تا ی باید یک خط قصه وجود داشته باشد، فیلم از ابتدا تا و انتها با قاب های کارت پٌستالی اش سر پا می ماند و نمی گذارد، ریتمی که در فواصل برخی از سکانس ها از دست می رود حس شود، جنس حضور میلاد کی مرام، هم یکی دیگر از دلایلی است، که فیلم امیر را مهم جلوه می دهد، بازیگری که به آن میزان از درک و پختگی رسیده است که نقش قهرمانی برخواسته از نسلی را ایفا کند، که میان سرگشتگی های انسان معاصر و روزمرگی ها اسیر است، اما رفاقت را بلد می شناسد، شخصیت درونگرا و سرد است، کم حرف می زند اما به وقتِ واقعه حضور موثر دارد، کی مرام یکی از تکنیکی ترین و قطعا جدی ترین بازی های خود را در سال های اخیر ارائه کرده و در یک فیلم شخصیت محور حضور مهمی داشته است و قطعا شخصیت پردازی اصولی، یکی دیگر از رٌکن های مهم فیلم امیر محسوب می شود، سحر دولت شاهی هم در امیر بی عیب و نقص است و در دو سکانس ملتهب، فیلم را از ورطه تکرار نجات می دهد و بودنش مفید است، ظرافت های فیلم امیر ممکن است در هیاهو این روزها دیده نشود، اما بازهم در این وانفسا، انتخاب این فُرم و لهجه از سوی کارگردان، ستودنی است، چه در خدمت محتوا باشد و چه نباشد، او برای انتخاب این سبک از ادبیات در فیلمسازی اش ریسک بزرگی کرده است.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.