به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
در این وانفسا و بحران قصه های خوب و دغدغه مند، فیلم تازه روح الله حجازی در لایه های پنهان اش یک درام روانشناسانه عجیب و غریب و پر از حرف و دغدغه است، مهمترین ویژگی اش این است که مساله دارد و جدی است، خلا و نبود قصه های این چنینی در سینمای ایران وجود داشت،که این که کارگردان با روایتی منسجم و فیلمنامه ای با چفت و بست توانست این کمبود را جبران کند، قصه اش درباره نسل مریض و افسرده ای است که امروز پدر و مادر اند و قرار است، که نسل های آینده را تربیت کنند اما به سبک و سیاق خود، همین قصه با پرداخت در جزئیات ویژه، از میزانسن های خلاق و طراحی صحنه گرفته تا بازی خیره کننده کودک قصه، فیلم را از ورطه کلیشه نجات می دهد.انتخاب #ساره_بیات و #ساعد_سهیلی برای جان دادن به شخصیت های قصه اش درست است،
ساعد سهیلی در فیلم سینمایی اتاق تاریک
هرچند که بازی ساره بیات همان جنس بازی همیشگی و تکرار خودش است، اما جنس حضورش در نقش #هاله فرق می کند، طروات و تازگی دارد، اما جنس بازی ساعد سهیلی اش با همیشه فرق می کند و یک شخصیت درونگرا و مرد هوشمندی است که برای رسیدن به نقش، خلاقیت به خرج داده است، این جنس از فیلم ها، به تفکر و تعقل بیشتری برای گره گشایی از رمزهای نهفته آن وجود دارد و باید عمیقتر و به دور از هیاهو به آن پرداخت، قاب بندی های #پیمان_شادمانفر در خدمت محتوا و بار دراماتیک فیلم است و آن را تماشایی تر می کند.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.