به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
نقد کاربران:
چشم نواز بود! زیر پای مادر را میگویم.همه چیزش.کارگردانی,فیلمنامه,بازی های بازیگران. مخصوصا بازگشت باشکوه و زیبای بازیگرانی چون بهناز جعفری که پس از چندین سال دوری از فیلم های خوب و درجه اول دوباره شاهد درخششان بودیم.این بار بیشتر! که قسمت زیادی از این درخشش را مدیون متن مسحور کننده ی سعید نعمت الله هستند.
حال طبیعت درخشش چیست؟ جواب ساده است: بازتاب! مطمئناً پس از چنین حضوری بازخوردها و نظرات زیادی از هر سمت و تفکر پدید می آید.خوب,بد,زشت,زیبا.
حال باید با این نظرات و نظردهنده ها چکار کرد؟! میتوانیم همه شان را به گوش جان بسپاریم و با هم درباره این نظرات صحبت کنیم, و یا میتوانیم فقط خوب ها را بگیریم و بد ها را پس بزنیم!
بهناز جعفری در سریال تلوزیونی زیر پای مادر
اصل مطلب; زیر پای مادر پیام های زیاد غیر مستقیمی دارد. یکی از این ها این بود که مثل خودمان باشیم و حرف بزنیم.(یا حداقل همچین چیزی را بخشی از سریال میخواست نشان دهد! نمونه اش دیالوگ های بین اشکانی و آتنه)
احتمالا شما هم ویدیوی کوتاه منتشر شده از نشست خبری این سریال را با حضور اهالی رسانه و کارگردانان و بازیگران سریال,دیده اید. حال نگاهی به اتفاقات رخ داده در این نشست می اندازیم.
کامبیز دیرباز در سریال تلوزیونی زیر پای مادر
تا اواخر جلسه همه چیز خوب پیش میرود تا اینکه بنظر میرسد نقدی(هرچند غیر منصفانه و درست) به دیالوگ ها و بازی های بازیگران وارد میشود. اما واکنش!: سکوت تمامی عوامل فیلم به جز بهناز جعفری. و بهناز جعفری هم الحق به اندازه ی همه صحبت کرد! عصبانی بود. مشخص نبود از چه. از نقد؟ از توهینی از این ویدیو 45 ثانیه مشخص نیست؟ از مشکلات خودش؟ بیماری اش؟ هر چه هست تاوان این حرف را منتقد(همان گوینده نقد) و تمامی خبرنگاران و منتقدان دادند!
بهناز جعفری و مهدی سلطانی در سریال تلوزیونی زیر پای مادر
فرض میگیریم در جایی به یک جوان (مثلا دانشجو)حرفی زشت زده شود,اگر جوان عصبی و با او درگیر شود,کسی تعجب نمیکند. اما اگر به یک هنرمند. (مثلا بهناز جعفری!) توهین شود,تکلیف چیست؟ آیا باید آن هنرمند قربان صدقه اش برود؟ یا باید او هم درگیر شود و توهین کند؟ (مثلا بگوید بنظر میرسه خماری!) به نظر میرسد جواب *هیچ کدام* است!
کامبیز دیرباز و مجید واشقانی در سریال تلوزیونی زیر پای مادر
منظور این است که ما باید متناسب با جایگاهمان با بقیه برخورد و رفتار کنیم,آنطور که انتظار میرود و بنظر درست میرسد. باید آنطور برخورد کنیم که نشان دهنده ی موقعیت و جایگاه ما باشد. البته منظور این نیست که بجز هنرمندان هر قشر دیگری میتوانند هر جور که بخواهند رفتار کنند و فقط آن بندگان خدا باید حواسشان را جمع کنند و مبادی آداب باشند!نه.اما طبیعتا انتظار از قشر هنرمندان بسیار بیشتر است. (شاید برای همین است که میگویند بازیگری بعد از شغل معدن سخت ترین شغل دنیاست!)
مهدی سلطانی در سریال تلوزیونی زیر پای مادر
شاید یک سری بگویند:آیا هنرمند آدم نیست؟نمیتواند عصبی شود؟ صدالبته که او هم آدم است و اختیار دارد و میتواند عصبانی شود. اما شاید این حرف شعاری باشد اما هنرمند,الگو و زیر ذره بین است! هیچ ایرادی ندارد که بهناز جعفری از نقد و حرف آن دوست عزیز (!) ناراحت شده باشد. طبیعی هست! اما قبل از هر چیز باید ببینیم آیا واقعا یک سوال نیاز به این همه پرخاش و توهین داشت؟! این واکنش است که بسیار مهم است. شاید میشد طوری دیگر هم ناراحتی خودش را ابراز کند تا آن دوست هم (در صورت زدن حرف اشتباه)از حرفش پشیمان شود.
در آخر باید به این نکته اشاره کرد که در هر صنفی خوب و بد,وجود دارند: دکتر,مهندس,هنرمند,دانشجو,خبرنگار! اما به نظر نمیرسد درست باشد که رفتار بد یا خوب یک نفر را به کل گروه عمومیت داد.
شما چقدر با این مطلب موافق هستید؟ نظر شما درباره این مطلب و اثر چیست؟ نظر خود را در پایین همین صفحه بنویسید. [منظوم تنها ناشر نقدها است و این به معنای تایید دیدگاه منتقدان نیست.]
شما نیز میتوانید نقدها و یادداشتهای خود درباره آثار سینما و تلویزیون را با نام خودتان در منظوم (معتبرترین مرجع نقد سینما و تلویزیون ایران) منتشر کنید. هماکنون مطالب خود را به آدرس ایمیل Admin@Manzoom.ir برای ما ارسال کنید.
نقد، یادداشت، تحلیل، بررسی و معرفی منتقدین از فیلمهای سینمایی، سریالها و برنامههای تلویزیونی ایرانی را در صفحه نقد فیلم سایت منظوم مرجع سینما و تلویزیون ایران بخوانید.
ولی در مورد اون ماجرای نشست خبری، یادداشت قابل تاملی بود