مهدی خرامان: ماهورا قصه گیرایی داشته است اما زرگرنژاد به خاطر الحاقهای سنگینِ خود اجازه اوجگیری اثر را نمیدهد به همین دلیل، داستان فرود مناسبی ندارد.در هر حال داستان «هور» نیازی به الحاق حروف دیگری برای تعریف قصه ندارد، زیرا «داستانهای تاریخی» یکبار موجب تغییرِ سرنوشت آدمها شده اند، وکارگردان تنها باید هنرِ خوب تعریف کردن قصه را داشته باشد.
الناز بهبهانی: فیلم ماهورا در هور و حوالی سال ۵۹ اتفاق میافتد. داستان زرگرنژاد پر از زیبایی، نماد، جانبخشی به طبیعت بیجان و خونِ دلِ آدمی است. چه برای عشق، چه مرگ. داستانی که روی کاغذ بسیار مسحورکننده و بهیادماندنی به نظر میرسد.
محمدحسین قلیپور: ضمن تقدیر از زحمات عوامل فیلم برای ورود به عرصه سینمای دفاع مقدس و آرزوی آمرزش برای مرحوم آخوندی به عنوان یکی از خیرخواهان این عرصه امید میرود زین پس سینماگران با تلاش مضاعف از گنجینه خاطرات قهرمانهای واقعی دفاع مقدس که هنوز در میانمان نفس میشکند برای ثبت دلاوریهای آنان بهره ببرند و خلا موجود را با خلق آثاری ماندگار پر نمایند.
سیدعلاء سیادت : قصه ماهورا در روزهای آغازین شروع رسمی جنگ در روستایی مرزی در نزدیکی هویزه میگذرد. تیتراژ فیلم پر است از اسامی بازیگرانی آشنا که نوید دیدن فیلمی خوب را میدهد اما نتیجه چیزی نیست که انتظار دارید .
مهدی فرقانی: نکته با ارزش در فیلم «ماهورا» نگاه جدیدی است که به دفاع مقدس دارد،نگاهی جدا از خاک ریزها و خطهای مقدم و معرف جنبههای پنهانمانده از هشت سال دفاع مقدس. چنین نگاهی پیش از این در برخی از فیلمهای سالهای اخیر دیده میشود.
وارد منظوم شوید
ثبت نام کنید
رمز عبور را فراموش کرده ام
در منظوم ثبت نام کنید!
قبلا ثبت نام کردم، ورود به منظوم
تایید شماره موبایل
ادامه فعالیت شما در منظوم منوط به تایید شماره موبایل است
تایید شماره موبایل
00:00
ارسال دوباره کد تایید
بازیابی رمز عبور
تایید شماره موبایل
00:00
ارسال دوباره کد تایید
شماره تلفن را اشتباه وارد کردید؟ بازگشت
رمز عبور جدید
یک رمز عبور جدید برای خودتان انتخاب کنید
دعوت به منظوم
دوستان خود را دعوت کنید! به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید. لینک دعوت: