محمدحسن بورچی: طبیعتا فیلمی با این میزان از استانداردها در طرح داستان و شیوه کارگردانی و طراحی نماها، نه تنها برای سینمای ایران بلکه برای خود آذربایجانی نیز دستاورد چندان ذی قیمت و امیدوارکنندهای محسوب نمیشود.
بهروز انوار: در پایانبندی فیلم هیچ چیز به مخاطب نمیدهد. نه در موضوع و نه در داستان. مسئله به دلیل عدم طرح درست، بیپاسخ میماند و چون تمام فیلم در حال پرداختن به موضوع است و داستان شکل نمیگیرد پایانبندی روایی هم به شکلی منطقی وجود ندارد.
زهرا قزیلی: این فیلم فارغ از شعار دادن، زیادهگویی و جهتگیری، در منطق رواییاش، روایت قصهای سرراست را رسالت خود در نظر گرفته است. در این فیلم سعی شده هیچ بخشی از فیلمبرداری، بازی و... دیده نشود و همه ارکانهای فیلم در خدمت قصه باشد.
مهدی خرامان: پرده نهایی جشن دلتنگی آدم را یاد گزارش رسانه ملی درباره فیلتر شدن تلگرام ونتایج مثبت آن در جامعه میاندازد، آدمهای شاد و مفرح که بدون تکنولوژی زندگیشان پویاتر و امیدوارتر میشود، اما همانگونه که آن گزارش دروغین بود میتوان گفت دنیای ساخته شده پوریا اذربایجانی هم واقعیت ندارد.
سیدعلاء سیادت : در کل میتوان ایده جشن دلتنگی را خوب دانست . اما این ایده هیچگاه تبدیل به یک داستان کامل و خوب نمیشود و با اجرای ضعیف تبدیل به یک فیلم کسالت بار و خستهکننده شده است.
محمد حسن موحدی: جشن دلتنگی اگرچه سوژه ای متفاوت و جدید را در بستر اجتماع روایت می کند، اما در سطح آسیب شناسی باقی می ماند و در بازنمایی راه حل ها و درمان های این فضای اعتیاد مجازی ابتر و ناقص است.
وارد منظوم شوید
ثبت نام کنید
رمز عبور را فراموش کرده ام
در منظوم ثبت نام کنید!
قبلا ثبت نام کردم، ورود به منظوم
تایید شماره موبایل
ادامه فعالیت شما در منظوم منوط به تایید شماره موبایل است
تایید شماره موبایل
00:00
ارسال دوباره کد تایید
بازیابی رمز عبور
تایید شماره موبایل
00:00
ارسال دوباره کد تایید
شماره تلفن را اشتباه وارد کردید؟ بازگشت
رمز عبور جدید
یک رمز عبور جدید برای خودتان انتخاب کنید
دعوت به منظوم
دوستان خود را دعوت کنید! به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید. لینک دعوت: