به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی فراری بهکارگردانی علیرضا داوودنژاد در 4 سال پیش یعنی سال 1395 در گونه درام تولید شده است. فراری توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5.7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم فراری را اثری متوسط اما مفید برای تماشا ارزیابی میکنند. مجید مدرسی و جهانگیر کوثری تهیهکنندگان فراری این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کردهاند. فراری در تاریخ 1397/04/25 پخش خود را توسط پخشکننده هدایتفیلم در سینما آغاز کرد. در آن روزها فراری توانست آمار فروش 529،617،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم فراری چه کسانی هستند؟ در فراری بازیگرانی چون ترلان پروانه، سیامک صفری، محسن تنابنده، رضا داوودنژاد، سیما تیرانداز و سجاد سپهری شکیب به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم فراری حدود 6 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان فراری را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
متوسط سن بازیگران فراری براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 38 سال است که نشان میدهد بازیگران فراری عمدتا از جوانان هستند.
از محتوا و داستان فیلم فراری چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه فراری توسط کامبوزیا پرتوی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان فراری منتشر شده است، میخوانیم: «گلنار برای رسیدن به هدف خود در حالی که 18 سال بیشتر ندارد با واقعیتهای امروز روبرو میشود. او به تهران میآید تا با ماشین فراری 8 میلیاردی عکس یادگاری بگیرد...»
فیلم فراری از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم فراری عبارت است از: فیلم پشت دیوار سکوت، فیلم مرهم، فیلم محمد رسول الله، فیلم هوو و فیلم هشت پا.
فیلم فراری در 1 جشنواره شرکت کرده است و توانسته در مجموع برای 5 مورد نامزد کسب جایزه و برای 3 بار برنده جایزه شود. در سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر، جهانگیر کوثری نامزد جایزه بهترین فیلم، علیرضا داوودنژاد نامزد جایزه بهترین کارگردانی، یحیی سپهریشکیب نامزد جایزه بهترین موسیقی متن، حسن حسندوست نامزد جایزه بهترین تدوین، پرویز آبنار نامزد جایزه بهترین صداگذاری و میکس، محسن تنابنده برنده جایزه نقش اول مرد، کامبوزیا پرتوی برنده جایزه بهترین فیلمنامه و پرویز آبنار برنده جایزه بهترین صدابرداری برای فیلم فراری شدهاند.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم فراری نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم فراری به طور متوسط فعالیت 25ام بازیگران این اثر است.
براساس امتیاز مردم فیلم فراری بهترین اثر علیرضا داوودنژاد در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
همچنین علیرضا داوودنژاد کارگردان فراری اولین همکاری خود با بازیگرانی چون سیامک صفری، محسن تنابنده و سیما تیرانداز را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران فراری نیز 11 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 6 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 11 همکاری برای اولینمرتبه در فراری رخ داده است. مانند: ترلان پروانه و سیامک صفری، ترلان پروانه و محسن تنابنده، ترلان پروانه و سجاد سپهری شکیب، سیامک صفری و محسن تنابنده، سیامک صفری و رضا داوودنژاد.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم فراری به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم فراری نسبتا ارزش تماشا دارد چراکه 68% مخاطبان معقدند فیلم فراری ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم فراری نسبتا خوشساخت هست زیرا 53% مخاطبان عقیده دارند فیلم فراری از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم فراری نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 63% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم فراری نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم فراری تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 75% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم فراری غیرتکراری و جدید است.
فیلم فراری نسبتا محتوای مناسبی دارد زیرا 68% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم فراری مفید و ارزشمند هست.
فیلم فراری نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 51% نظردهندگان بعد پایان فیلم فراری به آن فکر میکردند.
فیلم فراری نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 51% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم فراری با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم فراری نسبتا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 30% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم فراری مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم فراری خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن محمود کلاری بوده است. علیرضا داوودنژاد تدوین فیلم فراری را بسیار درخشان انجام داده، بهطوری که بهزعم کارشناسان، تدوین بخش مهمی از فراری را تشکیل میدهد. فیلم فراری صدای ممتاز و باکیفیت خود را مدیون صدابرداری پرویز آبنار است. بابک کریمیطاری طراحی صحنه فیلم فراری را انجام نموده است. عبدالله اسکندری چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم فراری را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم فراری که توانست در جشنوارههای مختلفی جایزه کسب کند، اثر یحیی سپهریشکیب است. در مجموع بیش از 19 نفر در تولید فیلم فراری نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 1 لیست از فیلم فراری یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم فراری 56 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از فراری پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم فراری، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: تنابنده، بازی، خوب، فراری، نژاد، پروانه و میکند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم فراری در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم فراری 50 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم فراری 5 عدد، در بخش حواشی فیلم فراری 2 عدد، در بخش دیالوگ برتر فیلم فراری 1 عدد، در بخش نقد فیلم فراری 9 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای سوتی فیلم فراری هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
کپی نیست. نظرات خودمه. در مورد فیلمایی که دیدم
علیرضا داوودنژاد خودش است. خود خودش. نه ماورائی می اندیشد و نه تخیلی. نه پوپولیست است و نه حکومت گرا . نه هیجانزده می شود و نه آرام مینشیند. نه بشدت رمانتیک و نه تراژیک فیلم میسازد. او همیشه سعی دارد خودش باشد. اهل ادا و اصول نیست. تمام خانواده اش هم اینگونه هستند. من عاشق بازی برادرش محمدرضا داوودنژاد اَم. چون خود خودش است.
فراری در ابتدا شما را گمراه میکند. گمان می کنید این فیلم درباره یک دختر فَراری ست که قاعدتاً توسط راننده مشکوک تاکسی ربوده شده و مورد تجاوز و تعرض قرار میگیرد!! در نتیجه از تماشای ادامه فیلم انصراف میدهید.
کمی اما اگر تحمل کنید و اجازه بدهید یک سوم ابتدایی فیلم تمام شود؛ نظرتان درباره آن تغییر میکند و می فهمید اسم فیلم فِراری ست نه فَراری!! و راننده نمیخواهد تجاوز به عنف داشته باشد و دخترک فیلم یک مورد عجیب را پیگیری می کند. پس تماشای فیلم را دنبال میکنید و از پایان بندیِ فیلم لذت می برید.
فِراری درد امروز جامعه ماست. من بعنوان کسی که دهه هفتاد و اواخر دهه شصت را بخاطر می آورم؛ سازنده این فیلم را تحسین می کنم. شاید این فیلم فروش خوبی نداشت، اما دلیل نمی شود بد باشد. فیلم های ارزشمند نمیتوانند هم گیشه را داشته باشند و هم اصولگرایی را پیشه کنند. پس به میزان فروش فیلم نگاه نکنید و دغدغه داوودنژادی داشته باشید.لطفاً
در عصری که ما زندگی می کنیم و آهن پرستی در ژنتیک بسیاری رسوخ کرده ؛ ساخت این فیلم میتواند کمک کند تا شکاف طبقاتی و تضاد اجتماعی موجود در ایران را ببینیم و کمی به خودمان بیاییم و بیاندیشیم که آیا داشتن یک آهن زیباتر و میلیاردی؛ ارزشش را دارد؟؟ ولو از کمپانیِ فخیمِ فِراری بیرون آمده باشد؟؟
این فیلم مانند فیلم "لاتاری" و "مغزهای کوچک زنگ زده" ، یکی از معضلات اجتماعی را بررسی می کند. معضلی واقعی که در کلانشهرها و اینبار در تهران رخ داده است. توجه به یک حادثه فاجعه بار در اتوبانی در تهران. این خود بتنهایی می تواند جذابیتی بی بدیل برای این فیلم باشد.
فیلم در یک درام لطیف می خواد مستند گونه صحبت کند.هم سینمایی باشد و هم مستند و قابل اتکا. این چیزی ست که در کمتر اثری دیده ام.
بهرحال اگر این فیلم را ندیده اید، پیشنهاد خوبی ست برای لذت بردن از یک فیلم سینماییِ اصولی با قاب های درست از زندگی.
من بقیه آثارش رو هم دوست دارم. مخصوصاً کلاس هنرپیشگی و مرحم و هوو