به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی بنفشه آفریقایی بهکارگردانی مونا زندی حقیقی در 3 سال پیش یعنی سال 1396 تولید شده است. بنفشه آفریقایی که اولین فیلم مونا زندی حقیقی محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.5 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم بنفشه آفریقایی را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. علیرضا شجاعنوری تهیهکننده بنفشه آفریقایی این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است.
بازیگران فیلم بنفشه آفریقایی چه کسانی هستند؟ در بنفشه آفریقایی بازیگرانی چون رضا گودرزی، فاطمه معتمدآریا، رضا بابک، مریم شیرازی، مهدی حسینینیا، سعید آقاخانی و ندا جبرائیلی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم بنفشه آفریقایی حدود 7 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان بنفشه آفریقایی را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
از محتوا و داستان فیلم بنفشه آفریقایی چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه بنفشه آفریقایی توسط حمیدرضا بابابیگی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان بنفشه آفریقایی منتشر شده است، میخوانیم: «شکوه که همراه همسر دومش رضا زندگی میکند، تصمیم میگیرد که همسر سابقش، فریدون را که فرزندانش او را بهدلیل کهولت سن به خانه سالمندان سپردهاند، به منزل خودش ببرد...»
فیلم بنفشه آفریقایی در 1 جشنواره شرکت کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم بنفشه آفریقایی نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم بنفشه آفریقایی به طور متوسط فعالیت 24ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم بنفشه آفریقایی یکی از 4 اثر شاخص مریم شیرازی، مهدی حسینینیا، سعید آقاخانی و ندا جبرائیلی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین براساس امتیاز مردم فیلم بنفشه آفریقایی بدترین اثر رضا گودرزی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین مونا زندی حقیقی کارگردان بنفشه آفریقایی اولین همکاری خود با بازیگرانی چون رضا گودرزی، فاطمه معتمدآریا، رضا بابک، مریم شیرازی، مهدی حسینینیا، سعید آقاخانی و ندا جبرائیلی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران بنفشه آفریقایی نیز 15 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 7 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 15 همکاری برای اولینمرتبه در بنفشه آفریقایی رخ داده است. مانند: رضا گودرزی و فاطمه معتمدآریا، رضا گودرزی و رضا بابک، رضا گودرزی و مریم شیرازی، رضا گودرزی و مهدی حسینینیا، رضا گودرزی و سعید آقاخانی.
اگر از تصویربرداری فیلم بنفشه آفریقایی خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن فرهاد صبا بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم بنفشه آفریقایی چیست؟ تدوین بنفشه آفریقایی را بهرام دهقانی انجام داده است. اگر صدای بنفشه آفریقایی بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم بنفشه آفریقایی یعنی مهدی صالحکرمانی آشنا میکنیم. علی عابدینی طراحی صحنه فیلم بنفشه آفریقایی را انجام نموده و علی عابدینی طراحی لباس فیلم بنفشه آفریقایی را انجام داده است. مهرداد میرکیانی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم بنفشه آفریقایی را برعهده داشت. در مجموع بیش از 20 نفر در تولید فیلم بنفشه آفریقایی نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم بنفشه آفریقایی 6 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از بنفشه آفریقایی پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم بنفشه آفریقایی در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم بنفشه آفریقایی 5 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم بنفشه آفریقایی 4 عدد، در بخش حواشی فیلم بنفشه آفریقایی 9 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم بنفشه آفریقایی، سوتی فیلم بنفشه آفریقایی و نقد فیلم بنفشه آفریقایی هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
ازون فیلم ها که حال دلت باهاش خوب میشه
یه فیلم درام که همه چی داره
چه بازی قشنگی دارن هنرپیشه های اصلی، خانم معتمدآریا بازی اشون خیلی ماندگار بود در این فیلم
فیلمی که حس منتقل میکنه به بیننده برای من بسیار قابل احترام هست
دست شما دردنکنه خانم مونا زندی
بازی آقای بابک و آقای آقاخانی هم بسیار زیبا بود
نکته جالب این هست که فیلم خانه لاکچری نداره ماشین و زرق و برق نداره ولی فیلمه کشش داره با همین محیط و لوکیشن معمولی تا انتها حوصله شما سر نمیرود
بنفشه آفریقایی فیلمی پر از نماد است از تاس های جفت شش و یک تا بنفشه آفریقایی و کت وشلوار آبی کم رنگ.
فیلم به شدت نمادین است و کد گذاری های مخصوص خودش را دارد که فیلمساز سعی میکند با توشات هایی که خوب دکوپاژ شده است فضای نماد هایش را تزیین کند.
فیلم فیلمنامه«شاید»خوبی دارد ولی : قصه گویی اش بعضا ناتوان است. فضایش کاملا تکراری است.
فیلمنامه اش پر حفره است از جمله علامت سوال هایی که در ذهن مخاطب تا پایان باقی میگذارد مثلا چرا شکو از فریدون جدا شده است؟ او فریدون را بیشتر دوست دارد یا رضا را؟ چرا یک هو یخ فریدون باز شد؟ شاپور کیست وچه میخواهد؟
فیلم مشکل شخصیت پردازی دارد.
ما گذشته ی شخصیت ها را نمیدانیم و داستانهایشان را نمیدانیم؛ مثلا شکو که عاقل ترین آدم داستان است بلد نیست رابطه میان این دو طراز کند.
ثریا خانم برای مخاطب بسیار گنگ است.
نماد های فیلم از جایی به بعد روی هوا ول شده اند.
مانند تاس ها و حتی خود بنفشه آفریقایی
و نقطه قوت فیلم بازی فوق العاده زیبای رضا بابک است.
در نهایت این فیلم که اصلا فضای داستانی اش چنین ریتمی کند و آرام میطلبد و خسته است و در عین حال سر حال است.
این توقف جای بسی تامل دارد مخصوصا با دیدن فیلم بنفشه آفریقایی فهم و درک این توقف برای بنده کاملتر شد.
در مورد داستان فیلم هم بگذارید چیزی نگویم چون واقعا خنده دار است. یک زن که از شوهر سابقش جدا شده و با فردی دیگر ازدواج کرده در اتفاقاتی شوهر سابقش را به خانه خود آورده و در کنار خودشان است گاهی به شوهر اول عشق می ورزد و گاهی به شوهر دوم
کاملا دور از شان یک خانواده ایرانی می باشد و میتوانیم بگوییم غیر واقعی.
اگر بیشتر بنویسم داستان فیلم لو میرود فقط سکوت کرده و به مبلغی که برای تهیه بلیط این فیلم دادم فکر میکنم.
نقطه قوت فیلم بازی خوب سعید آقاخانی است.