به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی رضا بهکارگردانی علیرضا معتمدی در 5 سال پیش یعنی سال 1395 تولید شده است. رضا که اولین فیلم علیرضا معتمدی محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.6 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم رضا را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. کیومرث پوراحمد تهیهکننده رضا این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. رضا در تاریخ 1399/08/30 پخش خود را در سینما آغاز کرد.
بازیگران فیلم رضا چه کسانی هستند؟ در رضا بازیگرانی چون افسر اسدی، علیرضا معتمدی، سحر دولتشاهی، رضا داوودنژاد، ستاره پسیانی، سولماز غنی و محمدامین نبی اللهی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم رضا حدود 11 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان رضا را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم رضا باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا علیرضا معتمدی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری رضا توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم رضا میتوان به نسیم میرزاده، پانتهآ مرزبانیان، پانتهآ رحیمیان و فروغ طایی اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم رضا چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه رضا توسط علیرضا معتمدی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان رضا منتشر شده است، میخوانیم: «فیلم سینمایی «رضا»، داستان زندگی مردی به نام رضا را روایت میکند.»
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم رضا نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم رضا به طور متوسط فعالیت 13ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم رضا یکی از 4 اثر شاخص علیرضا معتمدی و سولماز غنی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
3 تن از بازیگران رضا، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در رضا 3 فیلم اولی بودهاند: پانتهآ مرزبانیان، پانتهآ رحیمیان و فروغ طایی.
همچنین علیرضا معتمدی کارگردان رضا اولین همکاری خود با بازیگرانی چون افسر اسدی، علیرضا معتمدی، سحر دولتشاهی، رضا داوودنژاد، ستاره پسیانی، سولماز غنی، محمدامین نبی اللهی و نسیم میرزاده را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران رضا نیز 52 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 11 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 52 همکاری برای اولینمرتبه در رضا رخ داده است. مانند: افسر اسدی و علیرضا معتمدی، سحر دولتشاهی و رضا داوودنژاد، ستاره پسیانی و سولماز غنی، محمدامین نبی اللهی و نسیم میرزاده، پانتهآ مرزبانیان و پانتهآ رحیمیان.
اگر از تصویربرداری فیلم رضا خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن علی تبریزی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم رضا چیست؟ تدوین رضا را میثم مولایی انجام داده است. کیوان مقدم طراحی صحنه فیلم رضا را انجام نموده و سارا سمیعی طراحی لباس فیلم رضا را انجام داده است. در مجموع بیش از 23 نفر در تولید فیلم رضا نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم رضا 4 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از رضا پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم رضا در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم رضا 5 عدد، در بخش حواشی فیلم رضا 1 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم رضا، دیالوگ برتر فیلم رضا، سوتی فیلم رضا و نقد فیلم رضا هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
رضا فیلمی است شخصیت محور و دیالوگ محور ، فرمی دارد که نمونه کمرنگ تر آن را در فیلمهایی مثل شماره هفده سهیلا و بی نامی وجود داشت. در این نوع فیلمها قرار نیست اتفاق خاصی بیفتد و ریتم کندی وجود دارد.
ولی ویژگی اصلی رضا که آن از دو فیلم دیگر جدا میکند نبود یک داستان برای حرکت رو به جلو فیلم است و این ویژگی فیلم را به طور جذابی متفاوت تر کرده. علیرضا معتمدی به هوشمندی با ریتمی نرم مردی را معرفی میکند که خودش هم نمیداند چه میخواهد! این دقیقا در سکانس اولیه فیلم نشان داده شده است ، رضا لباس میپوشد و پس از مدتی لباسش را عوض میکند.
رضا واقعا به شخصیت تبدیل شده ؛ مردی طناز ، معمار ، نویسنده ، با آشپزی خوب که رانندگی هم بلد نیست. در نقطه مقابل رضا چند زن وجود دارد.دختر عمه، فاطی ، ویولت ، زن اسب سوار و... ، اما جنس ارتباط فاطی با رضا از بقیه رابطه ها متفاوت تر است و همین موضوع باعث خلا درونی رضا -که کلیت فیلم را تشکیل میدهد- میشود.
یکی از موارد جالبی که در این فیلم حس کردم بداهه بودن خیلی از دیالوگها بود.
اکثر سکانس های فیلم تقریبا سکانس پلان بودند و دیالوگ هایی که بین شخصیت ها رد و بدل میشد گاهی اوقات کاملا واضح بود که از قبل نوشته نشده اند و این باعث شده بود که فیلم طبیعی تر جلوه دهد.
پی نوشت: در طول فیلم رضا را به عنوان یک شخصیت روشن فکر معرفی میشود. از دید من زمانی که فاطی رضا را صدا میزند و نمای بعد رضا در تخت خواب بیدار میشود این ویژگی شخصیتی به اوج میرسد ؛ اما تحول رضا و نماز خواندن او کمی برایم عجیب بود.
پی نوشت 2: چرا قسمت نمره دهی فعال نیست؟
سرنوشت اش یه چیزی توی مایه های فراری میشه که پارسال اکران شد البته به مراتب وخیم تر.
در گروه هنر و تجربه اکران میشه که سینماهای محدودی داره