به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی سمفونی تهران بهکارگردانی رسول صدرعاملی در 25 سال پیش یعنی سال 1373 تولید شده است. سمفونی تهران توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.3 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم سمفونی تهران را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند.
بازیگران فیلم سمفونی تهران چه کسانی هستند؟ در سمفونی تهران بازیگرانی چون سام محمدپور در نقش مهدی (پسر )، فرزانه کابلی در نقش مادر، سیامک اطلسی در نقش پدر (مامور آتش نشان)، ندا شایقی در نقش خواهر مهدی، غلامحسین لطفی در نقش پلیس، ناصر ساویزفر در نقش معلم و عباس عابدی در نقش ناظم به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم سمفونی تهران حدود 9 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان سمفونی تهران را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم سمفونی تهران باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا رسول صدرعاملی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری سمفونی تهران توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم سمفونی تهران میتوان به شمس اله دولتشاهی در نقش نوازنده نابینا .مدیر مدرسه و صحبت اله بیات در نقش فراش مدرسه اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم سمفونی تهران چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه سمفونی تهران توسط اصغر عبداللهی و رسول صدرعاملی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان سمفونی تهران منتشر شده است، میخوانیم: «مهدی نوجوان دوازده ساله ای است که فاصله بین خانه و مدرسه را با عدم مقررات عابر پیاده و همه قوانین راهنمایی و رانندگی طی می کند او در خانه و مدرسه تحت فشار یک سری نظم های تحمیلی است و مجبور است بسیاری از بایدها و نبایدهای پدر و مادر و اولیای مدرسه را بپذیرد، اما در فاصله خانه تا مدرسه هیچ کس نیست تا این بایدها و نبایدها را به وی تحمیل کند و او هر طور که خود مایل است رفتار می کند و دردسرهای زیادی برای عابرین، رانندگان، مأموران راهنمایی و حتی خود می آفریند تا اینکه او با یکی از مأموران راهنمایی و رانندگی از دشمنی به دوستی می رسد و با عبوری خیال انگیز و رویایی از روی خط کشی عابر پیاده سمفونی تهران را می نوازد. »
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم سمفونی تهران نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم سمفونی تهران به طور متوسط فعالیت 9ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم سمفونی تهران یکی از 4 اثر شاخص شمس اله دولتشاهی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
4 تن از بازیگران سمفونی تهران، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در سمفونی تهران 4 فیلم اولی بودهاند: ندا شایقی، ناصر ساویزفر، عباس عابدی و صحبت اله بیات.
همچنین رسول صدرعاملی کارگردان سمفونی تهران اولین همکاری خود با بازیگرانی چون سام محمدپور، فرزانه کابلی، سیامک اطلسی، غلامحسین لطفی و شمس اله دولتشاهی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران سمفونی تهران نیز 34 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 9 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 34 همکاری برای اولینمرتبه در سمفونی تهران رخ داده است. مانند: سام محمدپور و فرزانه کابلی، سام محمدپور و سیامک اطلسی، سام محمدپور و ندا شایقی، سام محمدپور و غلامحسین لطفی، سام محمدپور و ناصر ساویزفر.
اگر از تصویربرداری فیلم سمفونی تهران خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن محمود کلاری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم سمفونی تهران چیست؟ تدوین سمفونی تهران را عباس گنجوی انجام داده است. حمید حمزه چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم سمفونی تهران را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم سمفونی تهران اثر کامبیز روشنروان است. در مجموع بیش از 17 نفر در تولید فیلم سمفونی تهران نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم سمفونی تهران در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم سمفونی تهران 8 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم سمفونی تهران، حواشی فیلم سمفونی تهران، دیالوگ برتر فیلم سمفونی تهران، سوتی فیلم سمفونی تهران و نقد فیلم سمفونی تهران هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.