به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی روز سوم بهکارگردانی محمدحسین لطیفی در 13 سال پیش یعنی سال 1385 در گونه حادثهای، دفاع مقدس و مهیج تولید شده است. روز سوم توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.8 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم روز سوم را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. حمید آخوندی و علیرضا جلالی تهیهکنندگان روز سوم این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کردهاند.
بازیگران فیلم روز سوم چه کسانی هستند؟ در روز سوم بازیگرانی چون پوریا پورسرخ در نقش رضا، باران کوثری در نقش سمیره، حامد بهداد در نقش فؤاد، برزو ارجمند در نقش امیر، مجید یاسر در نقش مجید، مهدی صبایی در نقش مهدی و مرتضی زارع در نقش مرتضی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم روز سوم حدود 11 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان روز سوم را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم روز سوم باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا محمدحسین لطیفی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری روز سوم توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم روز سوم میتوان به شهرام قائدی در نقش سلیمان، مهدی ساکی در نقش رئوف، مالک سراج در نقش مالک و علی محمدی اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران روز سوم براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 43 سال است که نشان میدهد بازیگران روز سوم عمدتا از میانسالان هستند.
از محتوا و داستان فیلم روز سوم چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه روز سوم توسط مهدی سجادهچی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان روز سوم منتشر شده است، میخوانیم: «یک مرد جوان خرمشهری در سال 1359 برای اینکه خواهرش بهدست عراقیها نیفتد چالهای در باغچه خانهشان حفر و او را در این چاله پنهان میکند تا به طور موقت از گزند عراقیها که خانه را محاصره کردهاند در امان بماند. »
فیلم روز سوم از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم روز سوم عبارت است از: فیلم حرکت اول، فیلم محافظ، فیلم جاده جنایت، فیلم کلکسیونر و فیلم پیشنهاد پنجاه میلیون تومانی.
فیلم روز سوم در میان لیست 100 فیلم برتر تاریخ ایران در سامانه منظوم مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون، رتبه 20 را با امتیاز و رأی مردم کسب کرده است.
فیلم روز سوم توانسته در مجموع برای 8 مورد نامزد کسب جایزه و برای 5 بار برنده جایزه شود. در 25، پوریا پورسرخ نامزد جایزه نقش اول مرد، حامد بهداد نامزد جایزه نقش دوم مرد، مهدی سجادهچی نامزد جایزه بهترین فیلمنامه، علیرضا کهندیری نامزد جایزه بهترین موسیقی متن، بهروز معاونیان نامزد جایزه بهترین صدابرداری، ابراهیم غفوری نامزد جایزه بهترین فیلمبرداری، علی سامخواه نامزد جایزه بهترین چهرهپردازی، محسن روزبهانی نامزد جایزه بهترین جلوههای ویژه، علیرضا جلالی برنده جایزه بهترین فیلم، حمید آخوندی برنده جایزه بهترین فیلم، محمدحسین لطیفی برنده جایزه بهترین کارگردانی، باران کوثری برنده جایزه نقش اول زن و محسن نوروزی برنده جایزه بهترین طراحی صحنه و لباس برای فیلم روز سوم شدهاند.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم روز سوم نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم روز سوم به طور متوسط فعالیت 7ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم روز سوم بهترین اثر مرتضی زارع و مهدی ساکی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
فیلم روز سوم براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص مهدی سجادهچی در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
2 تن از بازیگران روز سوم، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در روز سوم 2 فیلم اولی بودهاند: مالک سراج و علی محمدی.
همچنین محمدحسین لطیفی کارگردان روز سوم اولین همکاری خود با بازیگرانی چون حامد بهداد، مهدی صبایی و مهدی ساکی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران روز سوم نیز 45 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 11 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 45 همکاری برای اولینمرتبه در روز سوم رخ داده است. مانند: پوریا پورسرخ و حامد بهداد، باران کوثری و مهدی صبایی، برزو ارجمند و مرتضی زارع، مجید یاسر و شهرام قائدی، مهدی ساکی و مالک سراج.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم روز سوم به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم روز سوم قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 86% مخاطبان معقدند فیلم روز سوم ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم روز سوم قطعا خوشساخت هست زیرا 84% مخاطبان عقیده دارند فیلم روز سوم از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم روز سوم قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 83% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم روز سوم نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم روز سوم نسبتا خلاقانه نیست زیرا تنها 46% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم روز سوم غیرتکراری و جدید است.
فیلم روز سوم تا حد بسیاری محتوای مناسبی دارد زیرا 80% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم روز سوم مفید و ارزشمند هست.
فیلم روز سوم نسبتا تفکربرانگیز هست چراکه 62% نظردهندگان بعد پایان فیلم روز سوم به آن فکر میکردند.
فیلم روز سوم تا حد بسیاری مناسب خانواده هست چراکه 79% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم روز سوم با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم روز سوم نسبتا مناسب کودکان هست چراکه 50% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم روز سوم مناسب کودکان است.
میدانید علت موفقیت و درخشش تصویربرداری روز سوم در میان کارشناسان و جشنوارهها چیست؟ بهدلیل آنکه فیلمبرداری فیلم روز سوم را ابراهیم غفوری برعهده داشته است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم روز سوم چیست؟ تدوین روز سوم را کاوه ایمانی و رضا شیروانی انجام داده است. فیلم روز سوم صدای ممتاز و باکیفیت خود را مدیون صدابرداری بهروز معاونیان و صداگذاری حسن مهدوی، حورا ملکی و سام نوروزی است. محسن نوروزی طراحی صحنه فیلم روز سوم را با موفقیت و کسب افتخارات گوناگون انجام نموده و محسن نوروزی طراحی لباس فیلم روز سوم را با موفقیت و کسب افتخارات مختلف انجام داده است. باورپذیری و منحصربهفرد بودن طراحی چهرههای بازیگران روز سوم نظر بسیاری را بهخود جلب میکند و این هنر علی سامخواه در مقام چهرهپرداز یا طراح گریم فیلم روز سوم است. موسیقی متن فیلم روز سوم که توانست در جشنوارههای مختلفی جایزه کسب کند، اثر علیرضا کهندیری است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به امیرعباس لطیفی دستیار اول کارگردان فیلم روز سوم، آتوسا شاهسیاه منشی صحنه فیلم روز سوم و اشاره کرد. در مجموع بیش از 56 نفر در تولید فیلم روز سوم نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 4 لیست از فیلم روز سوم یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم روز سوم 22 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از روز سوم پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم روز سوم، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: بهداد، میبینید، جنگ، دفاع، کوثری، دیدم و بازی.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم روز سوم در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم روز سوم 3 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم روز سوم، حواشی فیلم روز سوم، دیالوگ برتر فیلم روز سوم، سوتی فیلم روز سوم و نقد فیلم روز سوم هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
در فیلم شما عاشقانه میبینید، غیرت و ایستادگی میبینید، جنگ میبینید، حادثه میبینید، حتی کمدی کوتاه میبینید.
انتخاب بازیگرها هم که خیلی دقیق بود. هنوز برخی از بازیگرها رو به این فیلم میشناسیم.
خلاصه باید باید به احترام عوامل فیلم ایستاد و کف زد.
مهمان امشب برنامه خندوانه:
سرکار خانم نگار جواهریان