به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی بانو بهکارگردانی داریوش مهرجویی در 28 سال پیش یعنی سال 1370 تولید شده است. بانو توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 5 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم بانو را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. محمدمهدی دادگو و مجید مدرسی تهیهکنندگان بانو این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کردهاند.
بازیگران فیلم بانو چه کسانی هستند؟ در بانو بازیگرانی چون عزتالله انتظامی، بیتا فرهی، خسرو شکیبایی، گوهر خیراندیش، فردوس کاویانی، حمیده خیرآبادی و فتحعلی اویسی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم بانو حدود 9 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان بانو را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم بانو باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا داریوش مهرجویی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری بانو توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم بانو میتوان به محمود کلاری و سیما تیرانداز اشاره کرد.
متوسط سن بازیگران بانو براساس میزان سنی که از آنها در دایرةالمعارف آنلاین سینما و تلویزیون یعنی منظوم ثبت شده، 70 سال است که نشان میدهد بازیگران بانو عمدتا از نظر سنی افرادی پیر و باتجربه هستند.
از محتوا و داستان فیلم بانو چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه بانو توسط داریوش مهرجویی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان بانو منتشر شده است، میخوانیم: «محمود، شوهر مریم بانو، برای پیوستن به یک زن جوان مطلقه همسرش را ترک می کند و به امارات متحده عربی می رود. بانو ـ که زنی اهل ذهن و شعر و فرهنگ است ـ از روی دلسوزی و برای یافتن همدم، کرمعلی باغبان همسایه و هاجر همسر مریض احوال باردارش را که اتاق محل سکونتشان را از دست داده اند، به خانه خود دعوت می کند و هاجر را برای مداوا پیش دکتر حسام، دوست قدیمی اش می برد. به تدریج همسر برادر هاجر که با دو فرزندش از اراک به تهران آمده و پدر هاجر، قربان سالار، نیز به آنها ملحق می شوند و چنان اختیار خانه را در دست می گیرند که مستخدمه خانه آنجا را ترک می کند. قربان سالار از اعتماد بانو سوء استفاده می کند و یک تخته فرش و چند گلدان عتیقه را به کمک شریکش می رباید و در ازای بدهی اش به او می دهد. بانو که شاهد سرقت است، به شدت عصبی می شود و وقتی با انکار قربان سالار و هاجر روبرو می شود، به اتاقش پناه می برد و در را به روی خود می بندد. در حالی که بانو چند روز خود را در اتاق زندانی کرده و لب به غذا نمی زند و از سوی دیگر خالی کردن خانه به دست قربان سالار و شریکش ادامه دارد، محمود از مسافرت برمی گردد و خانه را کاملاً به هم ریخته می یابد. او برای بانو که بیمار و ضعیف شده، تعریف می کند که چه طور زن مورد علاقه اش در یک فرصت مناسب او را ترک کرده، و احتمالاً طبق نقشه قبلی به سراغ مرد دیگری رفته است. محمود به سراغ دکتر حسام می رود و به کمک او قربان سالار را که از کمردرد می نالد، به بیمارستان منتقل می کند. هاجر نیز برای زایمان به بیمارستان می رود و بقیه میهمانان به تدریج خانه را ترک می کنند تا نوسازی آغاز شود؛ اما حالا این بانوست که خانه را ترک می کند. »
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم بانو نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم بانو به طور متوسط فعالیت 27ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم بانو یکی از 4 اثر شاخص محمود کلاری در حرفه بازیگری محسوب میشود.
1 تن از بازیگران بانو، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کرده است، در واقع در بانو 1 فیلم اولی بوده است: محمود کلاری.
همچنین داریوش مهرجویی کارگردان بانو اولین همکاری خود با بازیگرانی چون سیما تیرانداز را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران بانو نیز 19 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 9 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 19 همکاری برای اولینمرتبه در بانو رخ داده است. مانند: عزتالله انتظامی و محمود کلاری، عزتالله انتظامی و سیما تیرانداز، بیتا فرهی و گوهر خیراندیش، بیتا فرهی و فردوس کاویانی، بیتا فرهی و حمیده خیرآبادی.
آیا میدانید کدام هنرمندان فیلم بانو فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران فیلم بانو، 4 نفر به دیار باقی سفر کردهاند و دیگر در میان ما نیستند: شادروان عزتالله انتظامی، خسرو شکیبایی، حمیده خیرآبادی و ناصر چشمآذر.
اگر از تصویربرداری فیلم بانو خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن تورج منصوری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم بانو چیست؟ تدوین بانو را حسن حسندوست انجام داده است. اگر صدای بانو بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم بانو یعنی اصغر شاهوردی آشنا میکنیم. فریال جواهریان طراحی صحنه فیلم بانو را انجام نموده و ژیلا مهرجویی طراحی لباس فیلم بانو را انجام داده است. عبدالله اسکندری و مهین نویدی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم بانو را برعهده داشت. موسیقی متن فیلم بانو اثر ناصر چشمآذر است. در مجموع بیش از 21 نفر در تولید فیلم بانو نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 2 لیست از فیلم بانو یاد کردهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم بانو در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم بانو 66 عدد، در بخش دیالوگ برتر فیلم بانو 1 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم بانو، حواشی فیلم بانو، سوتی فیلم بانو و نقد فیلم بانو هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.