به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
سریال تلویزیونی یادداشتهای یک زن خانهدار بهکارگردانی مسعود کرامتی در 4 سال پیش یعنی سال 1394 در گونه درام و کمدی تولید شده است. یادداشتهای یک زن خانهدار توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 6.6 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم یادداشتهای یک زن خانهدار را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. یادداشتهای یک زن خانهدار در تاریخ 1398/01/01 پخش خود را آغاز کرد.
بازیگران سریال یادداشتهای یک زن خانهدار چه کسانی هستند؟ در یادداشتهای یک زن خانهدار بازیگرانی چون شقایق دهقان در نقش شیوا، امیررضا دلاوری در نقش فرزاد، فلامک جنیدی در نقش عمه محبوبه، فرناز رهنما در نقش لیلی، کاظم سیاحی در نقش فاضل، علی عاملهاشمی در نقش شهرام و فریبا جدیکار به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در سریال یادداشتهای یک زن خانهدار حدود 12 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان یادداشتهای یک زن خانهدار را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی سریال یادداشتهای یک زن خانهدار باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا مسعود کرامتی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری یادداشتهای یک زن خانهدار توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران سریال یادداشتهای یک زن خانهدار میتوان به محمود بهروزیان، مونا غمخوار در نقش شادی، نعیم شیخ محبوبی در نقش نیما، فاطیما حاجتی در نقش سارا و پارسیا شکوری در نقش مازیار اشاره کرد.
از محتوا و داستان سریال یادداشتهای یک زن خانهدار چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه یادداشتهای یک زن خانهدار توسط امیرعباس پیام، مصطفی زندی، حامد افضلی و رویا خسرونجدی براساس طرحی از امیرعباس پیام و علیرضا کاظم پور و بهسرپرستی علیرضا کاظمیپور نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان یادداشتهای یک زن خانهدار منتشر شده است، میخوانیم: «شیوا نویسنده وبلاگی بنام یادداشتهای یک زن خانهدار است. او اتفاقات زندگی روزمره خودش و اطرافیانش را در آن مینویسد و این تجربیات را با خوانندگان وبلاگش که در مورد نوشته های او نظر میدهند در میان میگذارد...»
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط سریال یادداشتهای یک زن خانهدار عبارت است از: سریال مهرآباد، سریال آخرین بازی، سریال لیسانسهها، سریال موج و صخره و سریال لیسانسهها 2.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران سریال یادداشتهای یک زن خانهدار نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها سریال یادداشتهای یک زن خانهدار به طور متوسط فعالیت 11ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم سریال یادداشتهای یک زن خانهدار بهترین اثر محمود بهروزیان و یکی از 4 اثر شاخص علی عاملهاشمی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم سریال یادداشتهای یک زن خانهدار یکی از 4 اثر شاخص مسعود کرامتی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص امیرعباس پیام در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
4 تن از بازیگران یادداشتهای یک زن خانهدار، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در یادداشتهای یک زن خانهدار 4 سریال اولی بودهاند: علی عاملهاشمی، نعیم شیخ محبوبی، فاطیما حاجتی و پارسیا شکوری.
همچنین مسعود کرامتی کارگردان یادداشتهای یک زن خانهدار اولین همکاری خود با بازیگرانی چون شقایق دهقان، امیررضا دلاوری، فلامک جنیدی، فرناز رهنما، کاظم سیاحی، محمود بهروزیان و مونا غمخوار را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران یادداشتهای یک زن خانهدار نیز 63 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این سریال میان هر یک از 12 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 63 همکاری برای اولینمرتبه در یادداشتهای یک زن خانهدار رخ داده است. مانند: شقایق دهقان و امیررضا دلاوری، فلامک جنیدی و فرناز رهنما، کاظم سیاحی و علی عاملهاشمی، فریبا جدیکار و محمود بهروزیان، مونا غمخوار و نعیم شیخ محبوبی.
مخاطبان بعد از تماشای سریال یادداشتهای یک زن خانهدار به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 87% مخاطبان معقدند سریال یادداشتهای یک زن خانهدار ارزش یک بار دیدن را دارد.
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار قطعا خوشساخت هست زیرا 81% مخاطبان عقیده دارند سریال یادداشتهای یک زن خانهدار از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار قطعا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 83% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری سریال یادداشتهای یک زن خانهدار نقشها را خوب بازی کردند.
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار تا حد بسیاری خلاقانه هست زیرا 91% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار سریال یادداشتهای یک زن خانهدار غیرتکراری و جدید است.
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار تا حد بسیاری محتوای مناسبی دارد زیرا 75% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام سریال یادداشتهای یک زن خانهدار مفید و ارزشمند هست.
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار نسبتا موضوع ملموسی دارد چراکه 54% مخاطبان عقیده دارند مسائل مطرح شده در سریال یادداشتهای یک زن خانهدار جزو دغدغههای آنها هست.
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار تا حد بسیاری مناسب خانواده هست چراکه 86% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال یادداشتهای یک زن خانهدار با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
سریال یادداشتهای یک زن خانهدار نسبتا مناسب کودکان هست چراکه 66% مخاطبان عقیده دارند فضای سریال یادداشتهای یک زن خانهدار مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری سریال یادداشتهای یک زن خانهدار خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن محمدرضا قوامپور بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین سریال یادداشتهای یک زن خانهدار چیست؟ تدوین یادداشتهای یک زن خانهدار را امیر ادیبپرور انجام داده است. اگر صدای یادداشتهای یک زن خانهدار بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار سریال یادداشتهای یک زن خانهدار یعنی محمد کیانارثی و صداگذار آن یعنی عسل ایروانی آشنا میکنیم. امیر زاغری طراحی صحنه سریال یادداشتهای یک زن خانهدار را انجام نموده و پگاه ترکی طراحی لباس سریال یادداشتهای یک زن خانهدار را انجام داده است. سیدجلال موسوی چهرهپردازی یا طراحی گریم سریال یادداشتهای یک زن خانهدار را برعهده داشت. موسیقی متن سریال یادداشتهای یک زن خانهدار اثر افشین عزیزی و آرش عزیزی است و خواننده سریال یادداشتهای یک زن خانهدار نیز حجت اشرفزاده هست. جلوههای ویژه میدانی سریال یادداشتهای یک زن خانهدار نیز توسط رضا ترکمان انجام شده است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به محمدرضا اصلی دستیار اول کارگردان سریال یادداشتهای یک زن خانهدار، کبری بختیاری، سارا فانی، مریم دل غمگین و پیمان فانی مسئول هنروران سریال یادداشتهای یک زن خانهدار، مجتبی بلالی مدیر صحنه سریال یادداشتهای یک زن خانهدار، فهیمه کرمی (منشی صحنه) و فریده رزمی منشی صحنه سریال یادداشتهای یک زن خانهدار و اشاره کرد. در مجموع بیش از 72 نفر در تولید سریال یادداشتهای یک زن خانهدار نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی سریال یادداشتهای یک زن خانهدار 8 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از یادداشتهای یک زن خانهدار پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی سریال یادداشتهای یک زن خانهدار در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر سریال یادداشتهای یک زن خانهدار 19 عدد، در بخش حواشی سریال یادداشتهای یک زن خانهدار 3 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر سریال یادداشتهای یک زن خانهدار، دیالوگ برتر سریال یادداشتهای یک زن خانهدار، سوتی سریال یادداشتهای یک زن خانهدار و نقد سریال یادداشتهای یک زن خانهدار هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
متن آهنگ یادداشت ها حجت اشرفزاده
مخصوصا بازی ها خیلی خوبن فیلمنامه هم برای یکی دو بار تماشا جذابه ولی بهترین وجهش اینه که از شوخی های سالم استفاده میکنه
میشه برای یک بار تماشا کرد و بعد از هر قسمت اش کمی هم به فکر فرو رفت. چرا که سریال دغدغه ی اجتماعی داره و شخصیت هاش هم هر کدوم به اندازه پرداخت شدن.
ایده ی وبلاگ نویسی هم که زن خانه دار ( شیوا) از خانواده اش مینویسه و خواننده هاش هم نظر میذارن به نظرم کار جالب و متفاوتیه و حکم جمع بندی داره برای قسمتی که پخش شده و مثل یک قضاوت شدن از بیرون هم میمونه، یعنی مردمی که بیرون از این خانواده هستن و ماجرا رو میفهمن چه نظراتی دارن درباره شون. این خواننده های وبلاگ در واقع می تونن نماینده ی مردمی باشن که دارن سریال رو تماشا میکنن!
از همه مهم تر چون قسمت های مختلف داستان های مجزا دارن، کش دار بودن هم به اون صورت توی سریال به چشم نمیاد.
من به سه دلیل از این سریال خوشم اومد و اون رو به شما توصیه میکنم:
یک اینکه سریال شما رو میخندونه! کار مهمی که خیلی از کمدیهای حتی سینمایی نمیکنه
دو که خیلی مهم هست اینکه شما را با روشهای سالم میخندونه! باز چیزی که در کمدیهای سینمایی نیز رعایت نمیشه.
سه اینکه سریال خوشساخت هست و اجزا سرجای خودشون هست. قسمتی نیست که حس کنید آب بسته شده.
چهار اینکه سریال باورپذیر هست. شخصیتها رو میتونید باور کنید.
من از دو شخصیت کاظم سیاحی و علی عامل هاشمی به شدت خوشم اومد. خیلی خوب بازی کردند. حتی اقای دلاوری که شاید بازیگر متفاوت و خاصی نباشد اما در این سریال بازی متفاوت خوب و دوست داشتنی ارائه کردند. به نظرم مسعود کرامتی آدم بامزه و خوش کاری هست. حتی در بازیگریش هم همینطوره
یک سریال کمدی و خوش ساخت که همه خانواده ها میتوانند تماشا کنند.
برعکس کارهای اخیر آقای مدیری، این کار هم باورپذیر است و هم کمیک های قوی و خوبی دارد...
شخصیت ها افرادی خارج از زندگی ما نیستند و ما آنها را باور میکنیم.