به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی دایناسور بهکارگردانی پرویز شیخطادی در 13 سال پیش یعنی سال 1386 در گونه جنایی و درام تولید شده است. دایناسور توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.5 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم دایناسور را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. مجید اسماعیلی تهیهکننده دایناسور این فیلم را، بهعنوان محصول موسسه فرهنگی وهنری شهید آوینی و کشور ایران تهیه کرده است.
بازیگران فیلم دایناسور چه کسانی هستند؟ در دایناسور بازیگرانی چون خسرو شکیبایی، جهانگیر الماسی، میرطاهر مظلومی، رضا فیضنوروزی، شقایق فراهانی، مرتضی ضرابی و رضا توکلی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم دایناسور حدود 22 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان دایناسور را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم دایناسور باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا پرویز شیخطادی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری دایناسور توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم دایناسور میتوان به شیرین بینا، احمد پورمخبر، زهره مجابی، سیامک اشعریون، امیر رهبری، علیرضا شیخالاسلامی، امید مردم بیگی و لیلا میرزایی اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم دایناسور چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه دایناسور توسط پرویز شیخطادی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان دایناسور منتشر شده است، میخوانیم: « هنرمند سرشناسی به نام خوشنویس تصمیم می گیرد چک بی محل تهیه کننده اش را با زور اسلحه از بانک نقد کند... »
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم دایناسور نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم دایناسور به طور متوسط فعالیت 15ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم دایناسور یکی از 4 اثر شاخص امیر رهبری، علیرضا شیخالاسلامی، مرجان سپهری و امیر زالی زاده در حرفه بازیگری محسوب میشود.
فیلم دایناسور براساس امتیاز مردم به آثار یکی از 4 اثر شاخص پرویز شیخطادی در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
7 تن از بازیگران دایناسور، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در دایناسور 7 فیلم اولی بودهاند: امید مردم بیگی، لیلا میرزایی، سهیبانو ذوالقدر، مریم حمزه ای، مصطفی آقامحمدلو، فاطمه درستکار و علی نظریان.
همچنین پرویز شیخطادی کارگردان دایناسور اولین همکاری خود با بازیگرانی چون خسرو شکیبایی، میرطاهر مظلومی، رضا فیضنوروزی، شقایق فراهانی، مرتضی ضرابی، رضا توکلی، شیرین بینا، احمد پورمخبر، زهره مجابی، سیامک اشعریون، امیر رهبری، مرجان سپهری و امیر زالی زاده را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران دایناسور نیز 213 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 22 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 213 همکاری برای اولینمرتبه در دایناسور رخ داده است. مانند: خسرو شکیبایی و جهانگیر الماسی، میرطاهر مظلومی و شقایق فراهانی، رضا فیضنوروزی و مرتضی ضرابی، رضا توکلی و شیرین بینا، احمد پورمخبر و زهره مجابی.
آیا میدانید کدام هنرمندان فیلم دایناسور فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران فیلم دایناسور، 1 نفر به دیار باقی سفر کرده است و دیگر در میان ما نیست: شادروان خسرو شکیبایی.
اگر از تصویربرداری فیلم دایناسور خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن اسماعیل آقاجانی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم دایناسور چیست؟ تدوین دایناسور را محسن توکلی انجام داده است. اگر صدای دایناسور بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم دایناسور یعنی امیرعباس کیاپور آشنا میکنیم. بابک پناهی طراحی صحنه فیلم دایناسور را انجام نموده است. امیر اسکندری چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم دایناسور را برعهده داشت. در مجموع بیش از 32 نفر در تولید فیلم دایناسور نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم دایناسور 2 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از دایناسور پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم دایناسور در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم دایناسور 3 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم دایناسور، حواشی فیلم دایناسور، دیالوگ برتر فیلم دایناسور، سوتی فیلم دایناسور و نقد فیلم دایناسور هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
وقتی این فیلم را برای پخش انتخاب کردم، هیچ تصور نمیکردم با این حجم بسیار زیاد از انتقادات و دردودل ها و غرولندهای "پرویز شیخ طادی" روبرو شوم!! "شیخ طادی" آنقدر سنگین و بدون ملاحظه در این اثر، به نقد جامعه و معضلات اجتماع در دهه 80 می پردازد که منِ بیننده باید یک سپر در دست میگرفتم و به برج فانوس دریایی پناه می بردم تا طوفان انتقادات شدید+اعتراض و فریاد مَهیب کارگردان مرا با خود نبرد !! عجیب بود. خیلی عجیب. نمی دانم چه غوغایی در دل "شیخ طادی" بود که این میزان عصبی و تندمزاج شده بود. بهرحال.
وقتی اسامیِ بازیگران را میخوانی، نمیتوانی جلویِ کنجکاویَ ت را بگیری. چه اساتیدی!! چه هنرمندانی!! "خسرو شکیبایی ، رضا فیض نوروزی، زهره مجابی، رویا افشار، جهانگیر الماسی" اینها هرکدام به تنهایی یک ستاره هستند. کارگردان کیست؟ "پرویز شیخ طادی" کارگردان "پشت پرده مه" ... پس مینشینی تا ببینی.
فضای فیلم بشدت فانتزی ست. همه چیز کنایه وار و طعنه آمیز ست. نقش اول را به "خسرو" داده اند و معلوم است کاراکتر "ص.خوشنویس" که قهرمان قصه است، قرار است دردودل کارگردان را بگوید. "خسرو" فضای فانتزی فیلم را کمی تلطیف میکند و به سمت تئاتر می برد. تا با تئاتری فانتزی روبرو باشیم. دیالوگ های استعاره ای و پر از کنایه و متلک، بر فانتزی بودن فضای فیلم می افزاید. اما بازهم حضور "خسرو" فضای فیلم را به سمت درام سنگین می کند. تمامِ بازی ها درخدمت فضایِ فانتزی فیلم است و دیگر "خسرو" نیز با ژانر فانتزی فیلم خو گرفته است و خود یکی از ارکان فانتزی باز و طنز گِرایِ فیلم است.
هر پلانی که برداشت شده است، یک ناسزاست به یکی از مسئولین بی عرضه و یک سیخونکِ سنگین به بیننده. "شیخ طادی" طوری جُوالدوزَ ش را در پهلویِ مخاطب و البته چشم مسئولین مورد اشاره فرو میکند که سرِ تیز آن از آنسویِ پهلو و جمجمه انسان بیرون میزند!! باور کنید طعنه هایِ فیلم بشدت ثقل و سنگین است. اما برای طراز کردن دو سویِ قصه، کمی هم از زبانِ "خسرو" حرف حسابی می شنویم. و دلمانِ بالا می آید که اگر سؤال طرح شده، پاسخ هم گفته می شود. اما بطور کل کفه ترازو به سمت ضدقهرمان هایِ داستان سنگین است. بگذریم.
اگر بخواهم یک شمایِ کلی از این فیلم بازگو کنم، باید بگویم شما با سیاسی ترین، انتقادی ترین، رُک ترین فیلم عمر سینمایِ ایران روبرو هستید. شاید ساخت این اثر یک سیلی محکم به دوستانِ منتقد و دشمنانِ از خود متشکرِ "شیخ طادی" باشد. در ظاهر که اینگونه است. اما یادتان باشد با دیدن این فیلم، شما نیز مورد عتاب و اشاره کارگردان هستید. لااقل بخاطر ناآگاهی و سکوتِ تان. سکانس های متعددی در این فیلم وجود دارد که مردم عام را به باد انتقاد گرفته ست و بیخِ گلویِ مسئولین را از دمِ تیغ گذرانده. مخصوصاً با نمایش کاراکتر رئیس حزب. همین :)