به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی وقت چیدن گردوها بهکارگردانی ایرج امامی در 16 سال پیش یعنی سال 1382 تولید شده است. وقت چیدن گردوها توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.2 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم وقت چیدن گردوها را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. حسن جلایر تهیهکننده وقت چیدن گردوها این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. وقت چیدن گردوها در تاریخ 1397/10/26 پخش خود را در سینما آغاز کرد.
بازیگران فیلم وقت چیدن گردوها چه کسانی هستند؟ در وقت چیدن گردوها بازیگرانی چون پارسا پیروزفر، لادن مستوفی، حسن مهمانی، امیر عباسی، درین دستیاز و علی عطایی به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم وقت چیدن گردوها حدود 6 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان وقت چیدن گردوها را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
از محتوا و داستان فیلم وقت چیدن گردوها چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه وقت چیدن گردوها توسط فریبرز کامکاری نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان وقت چیدن گردوها منتشر شده است، میخوانیم: «داستان روحانی جوانی است که برای تصفیه نفس و دوره کردن درس هایش در جوار مرقد یکی از عارفان سکنی می گزیند. در آن جا متوجه بعضی اعمال خلاف متولی مرقد می شود و در می یابد که او این منصب را غصب کرده است و از همین روی درگیری این روحانی با متولی آغاز می شود که این امر مشکلاتی را برای روحانی در پی دارد، اما ... »
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم وقت چیدن گردوها نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم وقت چیدن گردوها به طور متوسط فعالیت 6ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم وقت چیدن گردوها یکی از 4 اثر شاخص پارسا پیروزفر و حسن مهمانی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین براساس امتیاز مردم فیلم وقت چیدن گردوها بدترین اثر علی عطایی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
فیلم وقت چیدن گردوها براساس امتیاز مردم به آثار بدترین اثر فریبرز کامکاری در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
1 تن از بازیگران وقت چیدن گردوها، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کرده است، در واقع در وقت چیدن گردوها 1 فیلم اولی بوده است: درین دستیاز.
همچنین ایرج امامی کارگردان وقت چیدن گردوها اولین همکاری خود با بازیگرانی چون پارسا پیروزفر، لادن مستوفی، حسن مهمانی، امیر عباسی و علی عطایی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران وقت چیدن گردوها نیز 14 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 6 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 14 همکاری برای اولینمرتبه در وقت چیدن گردوها رخ داده است. مانند: پارسا پیروزفر و حسن مهمانی، پارسا پیروزفر و امیر عباسی، پارسا پیروزفر و درین دستیاز، پارسا پیروزفر و علی عطایی، لادن مستوفی و حسن مهمانی.
اگر از تصویربرداری فیلم وقت چیدن گردوها خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن رسول احدی بوده است. محسن بابایی چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم وقت چیدن گردوها را برعهده داشت. در مجموع بیش از 12 نفر در تولید فیلم وقت چیدن گردوها نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم وقت چیدن گردوها 10 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از وقت چیدن گردوها پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم وقت چیدن گردوها در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم وقت چیدن گردوها 14 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم وقت چیدن گردوها، حواشی فیلم وقت چیدن گردوها، دیالوگ برتر فیلم وقت چیدن گردوها، سوتی فیلم وقت چیدن گردوها و نقد فیلم وقت چیدن گردوها هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
از حسن نظر خوبتون متشکریم.
آثار نمایش خانگی منظوم بروز هستند. لطفا مواردی فکر میکنید بروز نشده را ذکر بفرمائید.
اینکه چرا 15 سال پخش نمیشده رو هم واقعا کاملا مشهوده !
یه طلبه که تابو شکنی میکنه و خرافات متولی گری رو لو میده ! مصلحت اندیشی نمیکنه به خاطر امام زاده ! طلبه ای که عاشق میشه ! دل میبنده و جسارت و جرات داره ! شاید خود کلمه طلبه یا شمایل ظاهری طلبه گری واسه خیلی ها حس خوبی نداشته باشه ولی من از این تابو شکنی لذت بردم و جالب اینجاست که فیلمی که در 15 سال پیش ساخته شده، چطور پایان باز رو تداعی کرده ! واقعا احسنت !
حالا نمیدونم پخش خانگی اش چه معنی ای داره!
+ یک حقیقت تاسف بار اینه که پرداخت جسورانه به همچین موضوعاتی عاقبتی به جز کمدی توقیف وزارت ارشاد نداره توی سینمای ما!
حقیقتا من ماهواره ندارم، اصلا هم استفاده نمیکنم ! هیچ اعتباری هم نداره پیشم البته ! (البته اگه دوستان صفر و صدی نیان بهم صدا و سیما رو ببندن، بد بودن چیزی ادله خوبی واسه خوب بودن رقیبش نیست)
و متاسفانه همینطوره که میگی، به این جسارت های شجاعانه واسه رشد فکری و فرهنگی جامعه نیاز داریم ولی ارشاد صرفا نقش دست انداز یا بن بست رو ایفا میکنه !
فیلم مشابهی هم داشتیم، به نام مارمولک ! که زمان مستر پرزیدنت خاتمی روشن فکر از پرده کشیده شد پایین ! البته این فیلم هم واسه دوران جناب خاتمی بزرگ هستش !
این تناقض ها اذیتم میکنه که چرا این فیلم هارو وزراش اجازه پخش نمیدادن !