به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی میراث من جنون بهکارگردانی مهدی فخیمزاده در 38 سال پیش یعنی سال 1360 تولید شده است. میراث من جنون توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.5 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم میراث من جنون را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. مهدی فخیمزاده و محمد یوسفی تهیهکنندگان میراث من جنون این فیلم را، بهعنوان محصول پارسفیلم و کشور ایران تهیه کردهاند.
بازیگران فیلم میراث من جنون چه کسانی هستند؟ در میراث من جنون بازیگرانی چون مهدی فخیمزاده، فرزانه تأییدی، آرش تاج تهرانی و منوچهر فرید به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم میراث من جنون حدود 4 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان میراث من جنون را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
از محتوا و داستان فیلم میراث من جنون چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه میراث من جنون توسط مهدی فخیمزاده نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان میراث من جنون منتشر شده است، میخوانیم: ««مهدی» تا مرز جنون شیفته «گلی» است و همه جا او را تعقیب میکند. او که نمیتواند وجود نامزد مهدی، گلی را تحمل کند، او را به قتل میرساند. غیبت ایر، گلی را نگران می کند. گلی در پیگیری علل غیبت نامزدش، با مهدی روبرو می شود. در نهایت مورد تجاوز مهدی قرار میگیرد. مهدی دستگیر و محاکمه شده و به لحاظ عدم دلایل کافی، تبرئه و آزاد میشود. مهدی پس از آزادی به آزار گلی میپردازد. پدر گلی که بیماری قلبی دارد در رویارویی به گلی درمیگذرد وبه زودی گلی درمییابد که مهدی در تعقیب خواهرش ، رویا» است. در همین زمان جسد امیر شناسایی شده و پلیس در صدد شناسایی قاتل برمیآید و پس از تماس با گلی که معتقد است مهدی قاتل است، تلهای میگذارند اما مهدی که متوجه ماوقع شده است، پلیس را کشته و گلی را مجروح کرده و به تعقیب رویا میپردازد. گلی خود را به مهدی رسانده و او را میکشد. »
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم میراث من جنون نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم میراث من جنون به طور متوسط فعالیت 11ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم میراث من جنون یکی از 4 اثر شاخص فرزانه تأییدی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
همچنین مهدی فخیمزاده کارگردان میراث من جنون اولین همکاری خود با بازیگرانی چون فرزانه تأییدی، آرش تاج تهرانی و منوچهر فرید را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران میراث من جنون نیز 5 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 4 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 5 همکاری برای اولینمرتبه در میراث من جنون رخ داده است. مانند: مهدی فخیمزاده و فرزانه تأییدی، مهدی فخیمزاده و آرش تاج تهرانی، مهدی فخیمزاده و منوچهر فرید، فرزانه تأییدی و منوچهر فرید، آرش تاج تهرانی و منوچهر فرید.
اگر از تصویربرداری فیلم میراث من جنون خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن رضا بانکی بوده است. در مجموع بیش از 6 نفر در تولید فیلم میراث من جنون نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 1 لیست از فیلم میراث من جنون یاد کردهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم میراث من جنون در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم میراث من جنون 5 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم میراث من جنون، حواشی فیلم میراث من جنون، دیالوگ برتر فیلم میراث من جنون، سوتی فیلم میراث من جنون و نقد فیلم میراث من جنون هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
مهدی فردی باهوش است که به راحتی دروغ می گوید ، به نظر آرام و بی آزار است اما در عین حال می تواند بسیار بی رحم و بی عاطفه باشد، پزشکی که در زندان با او ملاقات می کند_ و البته هیچ بخشی از گفتگوی وی با مهدی در فیلم نشان داده نمی شود_ او را برای وکیل تسخیری اش اینگونه توصیف می کند : « نمونه کامل و واضح یک شیزوفرن حاد و مزمن » اما به نظر می رسد که اختلال روانی یا بیماری روانی وی چیزی دیگر است مثلاً اختلال شخصیت ضد اجتماعی یا سایکوپات یا شاید هم سادیسم دارد
اینکه بلافاصله پس از اعلام خبر مرگ پدرش به سراغ خواهر گلی می رود و وقتی می بیند پدر گلی قلبش درد گرفته و دارد سکته می کند و می میرد اما او هیچ گونه واکنشی نشان نمی دهد و هیچ کمکی نمی کند واقعا جای تعجب و تأمل دارد! اصلا چرا پس از تبرئه شدن در دادگاه باز هم به آزار او ادامه می دهد؟ بر فرض که گلی از نظر مهدی مرتکب گناه شده باشد اما خواهر گلی چه گناهی دارد و چرا مهدی به او هم نظر دارد ؟!
چرا وکیل گلی در دادگاه هیچ صحبتی نمی کند ؟!
مسوولان مرکز روانپزشکی رازی به مادر مهدی اجازه می دادند که با خودش تابوت بیاورد آنجا یا این از توهمات پدر مهدی بود؟ آیا واقعاً بخاطر روابط نامشروع همسرش با مردان دیگر و عدم توانایی اثبات آن به تیمارستان آمد/برده شد یا مشکلش چیزی دیگر بود ؟
رسولی مگر مسوول حسابداری نبود ؟ اگر بود چرا مهدی با دیدن او پرسید آمدید من را برگردانید سر کار ؟ خودم می خواستم بیام خدمتتان !
افراد فنی : صفر عبدلی ، سیامک عابدی ، علی اخوان
مراحل فنی : استودیو فیلمکار
چاپ و لابراتوار : علیرضا کریمی ، علی عاطف خرم
صدابردار : احمد احمدپور ، احمد صفری
مونتاژ : حسن مصیبی
دستیار فیلمبردار : هدایت دریانی
مدیر تولید : حسن شباهنگ
موزیک و میکس : روبیک منصوری
سرپرست گویندگان : منوچهر اسماعیلی
فیلمبردار : رضا بانکی
نویسنده و کارگردان : مهدی فخیم زاده
طبق آنچه آقای مهدی فخیم زاده در کتاب « سینما و من: چگونه به سینما راه یافتم » نوشته اینطور فهمیده می شود که طرح ده صفحه ای اولیه را خود ایشان نوشته و بعد برای دستیارش آقای محمد یوسفی _ که در تیتراژ آغازین به عنوان تهیه کننده نامش ذکر شده_ و چند نفر دیگر خواند ، هنگام اعدام تهرانی شکنجه گر معروف ساواک در اوایل تیرماه 1358، نگارش فیلمنامه هنوز تمام و فیلم « جنگ اطهر » آقای محمد علی نجفی _ اولین مسوول امور سینمایی پس از انقلاب که خرداد سال ۱۳۵۹ استعفا داد و البته تا اواخر تیرماه آن سال به کارش ادامه داد _ هنوز اکران نشده بود ، ابتدا آقای رضا شمشادیان ، کریم رشتی زاده یا کریم امیر فرزان را به عنوان سرمایه گذار و تهیه کننده به آقای فخیم زاده معرفی کرد ، رشتی زاده / امیر فرزان با ایشان به عنوان کارگردان ، بازیگر و فیلمنامه نویس قرارداد بست اما پس از مدتی به دلیل دخالت در فیلمنامه _ مثلاً گفته بود بهتر است نقش زن فیلم را فروزان بازی کند ! _ و توقعات نابجا با آقای فخیم زاده دچار اختلاف شد _ بعداً کریم رشتی زاده به دلیل همکاری در کودتای ناکام نوژه اعدام شد! _ و بار دیگر آقای فخیم زاده تهیه کننده فیلم شد ، بر اساس آنچه ایشان در کتاب « سینما و من » نوشته شخصیت فیلم بیماری اسکیزوفرن از نوع پارانویا بود و دو ماه بعد فیلمبرداری تمام شد
فیلمبرداری این فیلم در تابستان یا پاییز سال 1358 آغاز شده و کمتر از ۲ ماه طول کشید، ۲۰ روز در شمال و بقیه در تهران فیلمبرداری شد ، شخصیت اصلی فیلم از یکی از بیمارانی که آقای فخیم زاده در جوانی در بیمارستان روانی تبریز دیده بود _ به نام عباس _ الهام گرفته شد ، لوکیشن های فیلم : آپارتمانی خالی از سکنه سر میدان فردوسی بعنوان خانه امیرخان و دفتر کار آقای فخیم زاده بعنوان خانه پدری گلی انتخاب شد ، مدرسه خواهر گلی هم در شرق تهران بود
ایده پوشانده شدن شخصیت زن فیلم با لجن برای فرزانه تاییدی بود ، او پیشنهاد کرده بود برای نشان دادن دگرگونی روانی و حالت درونی دیوانه شدن در گل و لای بیافتد و صورتش لجنی شود و قبول کرد که به مدت ده روز صورتش لجن مال شود تا صحنه مرداب انزلی در بیاید
۵۵۰ هزار تومان خرج فیلم شد البته بدون احتساب دستمزد خود آقای فخیم زاده بعنوان تهیه کننده ، کارگردان ، فیلمنامه نویس و بازیگر ؛ فرزانه تاییدی ۴۰ هزار تومان گرفت و فیلمبردار هم ۳۰ هزار تومان ، آقای فخیم زاده پس از حادثه هفت تیر ۱۳۶۰ با سینماها گفتگو کرد و فیلم را برای اکران فرستاد ، فیلم سه هفته در تهران روی پرده سینماها _ از جمله سینما کاپری با مدیریت مهدی میثاقیه _ به نمایش درآمد و ۹۵۰ هزار تومان فروخت ، علاوه بر این در تعدادی محدود از سینماهای شهرستانها نیز به نمایش درآمد و سه ماه بعد پروانه نمایش فیلم لغو شد اما پس از لغو پروانه نمایش ، آقای فخیم زاده برای اینکه افراد بیشتری فیلم را ببیند کپی ویدئو فیلم را بصورت رایگان در اختیار یکی از شرکت های تکثیر نوار قرار داد و آن شرکت هم فیلم را به صورت ویدئوکاست پخش کرد