به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی امیر بهکارگردانی نیما اقلیما در 3 سال پیش یعنی سال 1396 در گونه درام تولید شده است. امیر که اولین فیلم نیما اقلیما محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.9 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم امیر را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. سیدضیا هاشمی تهیهکننده امیر این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است. امیر در تاریخ 1398/10/26 پخش خود را توسط پخشکننده خانهی فیلم ایران در سینما آغاز کرد. در آن روزها امیر توانست آمار فروش 130،964،000 تومان را به ثبت برساند.
بازیگران فیلم امیر چه کسانی هستند؟ در امیر بازیگرانی چون میلاد کیمرام، سحر دولتشاهی، هادی کاظمی، بهدخت ولیان، سید مصطفی قدیری، سیدوحید منافی و آرتین گلچین به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم امیر حدود 8 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان امیر را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم امیر باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا نیما اقلیما بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری امیر توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم امیر میتوان به روشنک سه قلعهگی اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم امیر چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه امیر توسط نیما اقلیما نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان امیر منتشر شده است، میخوانیم: «یکی با کار، یکی با پول، یکی با زندگی، یکی هم با سیگار. همه خودشونو میکشن. فقط راه هاشون فرق میکنه.»
فیلم امیر از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم امیر عبارت است از: فیلم مستانه، فیلم سورنجان، فیلم لابی، فیلم ملی و راههای نرفتهاش و فیلم عرق سرد.
فیلم امیر در 2 جشنواره شرکت کرده است و برای 1 بار برنده جایزه شود. در دوازدهمین دورهٔ جشنوارهٔ منتقدان و نویسندگان سینمایی، نیما اقلیما برنده جایزه استعداد جوان برای فیلم امیر شده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم امیر نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم امیر به طور متوسط فعالیت 12ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم امیر یکی از 4 اثر شاخص هادی کاظمی و بهدخت ولیان در حرفه بازیگری محسوب میشود.
1 تن از بازیگران امیر، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کرده است، در واقع در امیر 1 فیلم اولی بوده است: آرتین گلچین.
همچنین نیما اقلیما کارگردان امیر اولین همکاری خود با بازیگرانی چون میلاد کیمرام، سحر دولتشاهی، هادی کاظمی، بهدخت ولیان، سید مصطفی قدیری، سیدوحید منافی و روشنک سه قلعهگی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران امیر نیز 25 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 8 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 25 همکاری برای اولینمرتبه در امیر رخ داده است. مانند: میلاد کیمرام و هادی کاظمی، میلاد کیمرام و سیدوحید منافی، میلاد کیمرام و آرتین گلچین، میلاد کیمرام و روشنک سه قلعهگی، سحر دولتشاهی و هادی کاظمی.
مخاطبان بعد از تماشای فیلم امیر به ارزیابی اثر در منظوم پرداختهاند و نتایج مهمی درباره شاخصهای هنری، فنی و محتوایی اثر بدست آمده است. براساس نظرسنجی و دیدگاه مردم:
فیلم امیر قطعا ارزش تماشا دارد چراکه 77% مخاطبان معقدند فیلم امیر ارزش یک بار دیدن را دارد.
فیلم امیر نسبتا خوشساخت هست زیرا 63% مخاطبان عقیده دارند فیلم امیر از لحاظ فنی باکیفیت ساخته شده است.
فیلم امیر نسبتا عملکرد بازیگریِ خوبی دارد چراکه 66% مخاطبان عقیده دارند تیم بازیگری فیلم امیر نقشها را خوب بازی کردند.
فیلم امیر نسبتا خلاقانه نیست زیرا تنها 41% مخاطبان عقیده دارند داستان و ساختار فیلم امیر غیرتکراری و جدید است.
فیلم امیر نسبتا محتوای مناسبی ندارد زیرا تنها 33% مخاطبان عقیده دارند حرف و پیام فیلم امیر مفید و ارزشمند هست.
فیلم امیر نسبتا تفکربرانگیز نیست چراکه تنها 45% نظردهندگان بعد پایان فیلم امیر به آن فکر میکردند.
فیلم امیر نسبتا مناسب خانواده هست چراکه 50% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم امیر با فرهنگ خانوادهشان سازگار است.
فیلم امیر اصلا مناسب کودکان نیست چراکه تنها 22% مخاطبان عقیده دارند فضای فیلم امیر مناسب کودکان است.
اگر از تصویربرداری فیلم امیر خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن ادیب سبحانی بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم امیر چیست؟ تدوین امیر را مستانه مهاجر انجام داده است. اگر صدای امیر بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم امیر یعنی امیر نوبخت حقیقی آشنا میکنیم. سحر شهامت طراحی صحنه فیلم امیر را انجام نموده و سحر شهامت طراحی لباس فیلم امیر را انجام داده است. ایمان امیدواری چهرهپردازی یا طراحی گریم فیلم امیر را برعهده داشت.
از دیگر عوامل اثر میتوان به هانیه بساتینی دستیار اول کارگردان فیلم امیر، شهره فهیمی منشی صحنه فیلم امیر و اشاره کرد. در مجموع بیش از 39 نفر در تولید فیلم امیر نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
کاربران نیز در 2 لیست از فیلم امیر یاد کردهاند. همچنین در بخش بررسی فیلم امیر 11 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از امیر پرداختهاند. در دادهکاوی و تحلیل ابر کلیدواژهها بررسیهای مردم برای فیلم امیر، بیشترین واژههای تکرار شده عبارت است از: امیر، بازی، مرام، اردلان، قرار، سکانس و حضور.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم امیر در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم امیر 54 عدد، در بخش ویدئو و تیزر فیلم امیر 3 عدد، در بخش حواشی فیلم امیر 6 عدد، در بخش نقد فیلم امیر 7 عدد گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای دیالوگ برتر فیلم امیر، سوتی فیلم امیر هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
فیلمش چررررررررته اگه آقای کی مرام بازی نمیکردن ی دقیقش هم نگا نمیکردم
🎬 لایه های «امیر» اگر چه به کندی باز می شوند و تحمل نیمه اول فیلم را مشکل می کنند اما سکانس های پایانی و خصوصا پلان آخر با حضور اردلان (با بازی آرتین گلچین) این ضعف ها را جبران می کند.
🎬 قاب بندی تصویر در «امیر» هم از جمله چالش هایی است که برای برخی چشم نواز و برای برخی دیگر، روی اعصاب است. ادیب سبحانی (مدیر فیلمبرداری) به احتمال زیاد با ایده نیما اقلیما (کارگردان) به این نتیجه رسیده تا شخصیت ها را در حاشیه های بیرونی کادر قرار دهد و سهم بیشتر تصویر را به فضا و محیط بدهد.
🎬 حتی در پلان هایی که دو نفر در اتومبیل در حال حرکتند هم (جز در یک پلان که قرار است دلدادگی امیر به غزل نمایش داده شود) تصاویر افراد جدا شده و کات به کات نمایش داده می شود. این ترفند البته به خوبی توانسته انفصال و جدایی بین افراد را نشان دهد.
🎬 میلاد کی مرام که کارنامه پر فراز و نشیبی داشته، امسال فقط در «امیر» حضور دارد و اقلیما توانسته به خوبی از او بازی بگیرد. کی مرام در «امیر» بیشترین سهم و حضور را دارد و یک دستیِ حس و حال او در کل فیلم و حفظ راکورد حالات و سلوکش می تواند او را به یکی از شانس های نامزدی بهترین بازیگر نقش اول مرد، تبدیل کند.
🎬 «امیر» داستان امیر (با بازی میلاد کی مرام) را بیان می کند که از دو جهت، تحت فشار است. دوستش علی (با بازی سید مصطفی قدیری) از گرگان به او پناه آورده تا جلوی رفتن همسر مطلقه اش «غزل» (با بازی بهدخت ولیان) به همراه پسرش اردلان (با بازی آرتین گلچین) را بگیرد. از سوی دیگر ریما، خواهرِ امیر (با بازی سحر دولتشاهی) و پدر و مادرش (با بازی سیدوحید منافی و روشنک سه قلعگی) قرار دارند. ریما مشکل روانی دارد و با پدر و مادرش رفتارهای خاص و آزاردهنده ای بروز می دهد. امیر در این میانه، سنگ صبور همه است اما طرف هایش را بیشتر از هر چیز با سکوت، همراهی و هدایت می کند. در سوی دیگر، جبرئیل (با بازی هادی کاظمی) سرایدار ساختمان است و حضورش بیشتر از هر چیز، قرار است لحن فیلم را از تلخی آزار دهنده، رها کند. خانم سمسار که در ساختمانِ محل زندگی امیر، آرایشگری می کند هم تلاش دارد هر روز امیر را در آسانسور ببیند و راهی به احساس او باز کند که بی نتیجه می ماند.
🎬 امیر، بنا دارد نشانه ای از مرد قوی و استواری باشد که این روزها نمونه اش را به راحتی نمی شود در اطرافمان پیدا کنیم. مردی که سوز دارد اما دود ندارد. اما اینکه چقدر به این هدف می رسد یا نه را باید در زمان اکران عمومی و با نظرات مردمی سنجید.
🎬 اگر چه سکانس دخمه و صدایِ روی اعصاب چند ساز، وصله ی نچسب «امیر» است اما نمی شود از سکانس آخر آن که اردلان از امیر، طلب سیگار می کند گذشت. جواب هوشمندانه امیر به اردلان و ری اکشن اردلان در نحوه به دست گرفتن چوب شور، نقطه طلایی و پایانیِ «امیر» است.