به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی آب و آتش بهکارگردانی فریدون جیرانی در 19 سال پیش یعنی سال 1379 در گونه درام و جنایی تولید شده است. آب و آتش توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 4.3 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم آب و آتش را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. محمدرضا تختکشیان تهیهکننده آب و آتش این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است.
بازیگران فیلم آب و آتش چه کسانی هستند؟ در آب و آتش بازیگرانی چون پرویز پرستویی در نقش علی مشرقی، لیلا حاتمی در نقش قاضی دادگاه، آتیلا پسیانی در نقش حامد، بهناز جعفری در نقش سرباز دادگستری، فریماه فرجامی در نقش بهار (بچه مریم)، عبدالله اسفندیاری در نقش مرد غریبه و فرشید ابراهیمیان در نقش مجید به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم آب و آتش حدود 10 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان آب و آتش را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی فیلم آب و آتش باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا فریدون جیرانی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری آب و آتش توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران فیلم آب و آتش میتوان به مهدی شیخی در نقش سیما، روژانو نصیرزاده در نقش سیمین درخشان و محمود بنفشهخواه در نقش مریم اشاره کرد.
از محتوا و داستان فیلم آب و آتش چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه آب و آتش توسط فریدون جیرانی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان آب و آتش منتشر شده است، میخوانیم: «علی مشرقی نویسنده داستانهای کوتاه به اتهام قتل همسرش بازداشت می شود. او باید برای اثبات بی گناهی اش شاهدی را به دادگاه بیاورد و شاهد، زنی است به نام مریم شکوهی که حاضر نمی شود به دادگاه بیاید ولی مشرقی سعی می کند به زن نزدیک شود…»
فیلم آب و آتش از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم آب و آتش عبارت است از: فیلم خفهگی، فیلم دو زن، فیلم بوفالو، فیلم این زن حرف نمی زند و فیلم قاتل اهلی.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم آب و آتش نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم آب و آتش به طور متوسط فعالیت 11ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم آب و آتش یکی از 4 اثر شاخص لیلا حاتمی، عبدالله اسفندیاری و فرشید ابراهیمیان در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم فیلم آب و آتش بدترین اثر فریدون جیرانی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
2 تن از بازیگران آب و آتش، اولین فعالیت جدی بازیگری خود را در این اثر تجربه کردهاند، در واقع در آب و آتش 2 فیلم اولی بودهاند: مهدی شیخی و روژانو نصیرزاده.
همچنین فریدون جیرانی کارگردان آب و آتش اولین همکاری خود با بازیگرانی چون پرویز پرستویی، بهناز جعفری، فریماه فرجامی، عبدالله اسفندیاری و فرشید ابراهیمیان را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران آب و آتش نیز 39 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 10 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 39 همکاری برای اولینمرتبه در آب و آتش رخ داده است. مانند: پرویز پرستویی و لیلا حاتمی، آتیلا پسیانی و بهناز جعفری، فریماه فرجامی و عبدالله اسفندیاری، فرشید ابراهیمیان و مهدی شیخی، روژانو نصیرزاده و محمود بنفشهخواه.
اگر از تصویربرداری فیلم آب و آتش خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن محمود کلاری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین فیلم آب و آتش چیست؟ تدوین آب و آتش را مهرزاد مینویی انجام داده است. اگر صدای آب و آتش بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار فیلم آب و آتش یعنی بهمن حیدری آشنا میکنیم. علی عابدینی طراحی صحنه فیلم آب و آتش را انجام نموده است. در مجموع بیش از 20 نفر در تولید فیلم آب و آتش نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی فیلم آب و آتش 3 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از آب و آتش پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم آب و آتش در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم آب و آتش 23 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم آب و آتش، حواشی فیلم آب و آتش، دیالوگ برتر فیلم آب و آتش، سوتی فیلم آب و آتش و نقد فیلم آب و آتش هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
آب و آتش مانند بسیاری از آثار دوره اصلاحات، یورشی ناگهانی به معضلات اجتماعی داشتند. معضلاتی که نمایش آنها در سینما تا قبل از سال 77 امکانپذیر نبود. ملودارم هایی با نقش پررنگ بوتیک ها در سطح شهر و تونیک ها بر تن بازیگر!! روند فزاینده ای که تا انتهای دوره اصلاحات ادامه داشت اما بیکباره جایَش را به فیلم هایی اعتراضی داد.
آب و آتش به جرأت از آندسته فیلم های تابوشکنی ست که مصرف موادمخدر و نوشیدنی های سُکرآور و روابط نامشروع و خلاف شرع و عُرف را به روی پرده سینما آورد. البته اگر فیلمنامه اقتباسی و کپی برداری شده آن را کنار بگذاریم. بهرحال تا قبل از آن کسی جسارت نمایش چنین صحنه هایی را نداشت. اما جیرانی آوانگارد سینمایِ ایران است. شاید زبانِ فیلم هایَش اَلکَن و ناگویا باشد، شاید آثارَش عقیم و سترون باشد؛ شاید استفاده از فامیلیِ "مشرقی" در آثارَش زیاد باشد، اما فریدونِ سینمایِ ما، دغدغه هایی دارد روانشناسانه. او درد اجتماعَش را فریاد می زند اما به روش خودش.