به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
مینیسریال شبکه نمایش خانگی روز بلوا بهکارگردانی بهروز شعیبی در 2 سال پیش یعنی سال 1398 در گونه درام تولید شده است. روز بلوا که اولین مینیسریال بهروز شعیبی محسوب میشود و توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 7.7 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم روز بلوا را اثری باکیفیت و باارزش ارزیابی میکنند. محمدرضا تختکشیان تهیهکننده روز بلوا این مینیسریال را، بهعنوان محصول مرکز فیلم و سریال سازمان اوج و کشور ایران تهیه کرده است. روز بلوا در تاریخ 1400/09/12 پخش خود را آغاز کرد.
بازیگران مینیسریال روز بلوا چه کسانی هستند؟ در روز بلوا بازیگرانی چون محمدرضا سروستانی، داریوش ارجمند، لیلا زارع، بابک حمیدیان، مسعود دلخواه، محمد علیمحمدی و ساغر قناعت به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در مینیسریال روز بلوا حدود 10 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان روز بلوا را یک اثر پربازیگر عنوان کرد. از اینلحاظ کارگردانی مینیسریال روز بلوا باتوجه به بازی گرفتن از این تعداد بازیگر و مدیریت آنها کار بسیار دشواری بوده است؛ باید بررسی کرد آیا بهروز شعیبی بهعنوان کارگردان و بهعنوان بازیگردان و همچنین تیم بازیگری روز بلوا توانستهاند در این زمینه موفق باشند و بازیهای درخشانی را نمایش دهند؟
از دیگر بازیگران مینیسریال روز بلوا میتوان به پاشا جمالی، زکیه بهبهانی و کامیاب متولی در نقش مدیر تولید اشاره کرد.
از محتوا و داستان مینیسریال روز بلوا چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه روز بلوا توسط مهران کاشانی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان روز بلوا منتشر شده است، میخوانیم: «عماد استاد دانشگاهی خوشنام و یک چهره تلویزیونی مورد توجه است٬ او ناگهان توسط پلیس با اتهامهایی جدی مواجه میشود که خود و خانوادهاش را در موقعیت پیچیدهای قرار میدهد.»
مینیسریال روز بلوا در میان لیست 100 مینیسریال برتر تاریخ ایران در سامانه منظوم مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون، رتبه 2 را با امتیاز و رأی مردم کسب کرده است.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران مینیسریال روز بلوا نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها مینیسریال روز بلوا به طور متوسط فعالیت 19ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم مینیسریال روز بلوا بهترین اثر بابک حمیدیان، مسعود دلخواه، ساغر قناعت، زکیه بهبهانی و کامیاب متولی در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم مینیسریال روز بلوا بهترین اثر بهروز شعیبی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
مینیسریال روز بلوا براساس امتیاز مردم به آثار بهترین اثر مهران کاشانی در حرفه نویسندگی محسوب میشود.
همچنین بهروز شعیبی کارگردان روز بلوا اولین همکاری خود با بازیگرانی چون محمدرضا سروستانی، داریوش ارجمند، مسعود دلخواه، محمد علیمحمدی، ساغر قناعت، پاشا جمالی، زکیه بهبهانی و کامیاب متولی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران روز بلوا نیز 42 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این مینیسریال میان هر یک از 10 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 42 همکاری برای اولینمرتبه در روز بلوا رخ داده است. مانند: محمدرضا سروستانی و داریوش ارجمند، لیلا زارع و مسعود دلخواه، بابک حمیدیان و محمد علیمحمدی، ساغر قناعت و پاشا جمالی، زکیه بهبهانی و کامیاب متولی.
اگر از تصویربرداری مینیسریال روز بلوا خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن امین جعفری بوده است. نظرتان درباره ضرباهنگ و تدوین مینیسریال روز بلوا چیست؟ تدوین روز بلوا را فرزاد هوتهم انجام داده است. اگر صدای روز بلوا بهگوشتان نشسته و یا از آن ناراضی هستید، شما را با صدابردار مینیسریال روز بلوا یعنی عباس رستگارپور آشنا میکنیم. کامیاب امینعشایری طراحی صحنه مینیسریال روز بلوا را انجام نموده و سارا سمیعی طراحی لباس مینیسریال روز بلوا را انجام داده است. فاطمه کمالی و زهرا کمالی چهرهپردازی یا طراحی گریم مینیسریال روز بلوا را برعهده داشت. موسیقی متن مینیسریال روز بلوا اثر کارن همایونفر است.
از دیگر عوامل اثر میتوان به صالح غربی جوان دستیار اول کارگردان مینیسریال روز بلوا، حمید بخشینژاد مسئول هنروران مینیسریال روز بلوا، فرحناز خسروآبادی منشی صحنه مینیسریال روز بلوا و اشاره کرد. در مجموع بیش از 30 نفر در تولید مینیسریال روز بلوا نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
همچنین در بخش بررسی مینیسریال روز بلوا 5 نفر از میان مردم به نقد و تحلیل خود از روز بلوا پرداختهاند.
تاکنون در صفحه اختصاصی مینیسریال روز بلوا در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر مینیسریال روز بلوا 16 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر مینیسریال روز بلوا، حواشی مینیسریال روز بلوا، دیالوگ برتر مینیسریال روز بلوا، سوتی مینیسریال روز بلوا و نقد مینیسریال روز بلوا هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.
باز هم یک ایده جدید و جذاب که درست استفاده نشد
داستان این اثر میتونست خیلی بهتر و فکر شده تر درست بشه و اگر اینطور می شد یک فیلم یا مینی سریال درام سیاسی عالی می شد
بازی و بازیگرا هم معمولی بودن
در کل اگر وقت ازاد دارین میتونین یک بار ببینینش این سریال 3 قسمتی رو اما اگرم ندیدن چیزی نمیشه!
فقط منظوم لطفا تبدیل به فیلم نمایش خانگی بکن این فیلمو
البته از روبیکا رایگان میشه دید
قسمت اول خوب بود و نشون میده داستان جالبی داره
باید دید در نهایت چی میشه
امتیاز قسمت اول 7
این اثر چهارمین فیلم سینمایی بهروز شعیبی است به تهیه کنندگی محمدرضا تخت کشیان، که پس از «دهلیز»، «سیانور» و «دارکوب» در مقام کارگردان قرار گرفته است
داستان این فیلم درباره عماد استاد دانشگاهی خوشنام و یک چهره تلویزیونی مورد توجه است، او ناگهان توسط پلیس با اتهام هایی جدی مواجه میشود که خود و خانواده اش را در موقعیت پیچیدهای قرار می دهد این فیلم از محصولات مرکز فیلم و سریال سازمان سینمایی اوج است که پیشتر فیلمهایی موفقی چون ایستاده در غبار،. تنگه ابوغریب، بادیگارد، به وقت شام، و بیست و سه نفر را در جشنواره فیلم فجر شرکت داده است. اینبار با فیلمی متفاوت که دغدغه آن مسئله اختلاس و پول شویی در جامعه است می آید ترومایی که گلوی کشور را چنان فشرده که هر فردی از جامعه را به مثابه خفگی ناشی از آن با دلی از اندوه و درد به زندگی وا داشته است و سازمان سینمایی اوج همچنان با دغدغه ایدئولوژیکی خود پا به این عرصه میگذارد تا با گزاره های سینمایی و فرهنگی خود ناجی کشور از این اتفاق تلخ باشد عماد با بازی خوب و مسلط بابک حمیدیان شخصیت روحانی فیلم است که زندگی به اصطلاح لاکچری و مفرحی در کنار همسرش دارد که دختر مدیر و صاحب خیریه ایی است که هر دو به اضافه برادرش در آنجا مشغول به کار هستند مصاحبه او در تلویزیون کار او در دانشگاه نشستن در کنار عموی ساده اش روایتگر شخصیت پردازی عماد است که جوهره وجودی یا همان فطرتش را پاک قلمداد میکند اما او خواسته یا ناخواسته در غفلتی به زندگی مشغول است که خود از آن خبر ندارد این مهم را مخاطب زمانی متوجه میشود که عماد گوشی اپل بیست میلیونی را خریداری کرده است و در ماشین به قول دیالوگ شهروند فیلم هفتصد میلیونی سوار است و این پارادوکسی است که با لباس روحانیت دارد که باید همزیستی با مردم کشورش داشته باشد و دوش به دوش آنها قدم بردارد دیالوگ فرد ی که هکرقدرتمندی است و گویا گره گشای امورات عماد است بر همین اصل است عماد به او میگوید حساب کتاب من و انجام بده باید برم و او در جواب میگوید شما خیلی وقته حساب کتاب خودت را انجام نداده ایی!
عماد میبایست در این دام بیفتد تا خود را پیدا کند و این اتفاق چه خوب رقم میخورد او پا به سفر قهرمان میگذارد یکی یکی موانع را طی میکند تا نهایتا به خود برسد سفر قهرمانی که از عماد غرق در تجملات و حجابهای که مانع دیدن خود حقیقی اش میشود شروع میشود و به عمادی میرسد که همان فطرت و گوهر وجودی اش را باید کشف کند
کارگردانی و ساختار خوب فیلمنامه در نماهای فیلم مشهود است که فرم خوبی از این ساختار سه پرده ایی با محوریت قهرمان برای مخاطب رقم میزند اتفاقی که کمتر در این سالها شاهدش بودیم گزاره های فیلم جملگی با حرکت دوربین همراه است در ابتدای فیلم عماد در بین کودکانی که در زمین خاکی مشغول بازی هستند قرار دارد و در میان خوشحالی ناگهان تلفنی به او زده میشود دوربین با حرکت عماد تراولینگ میکند قرار گرفتن عماد در میان بلوا بچه ها و جدا شدن از آنها با حرکت دوربین یعنی رفتن به سمت روزهایی پر از بلوا برای او و خانواده اش و شروعی که نهایتش برای او خوب است.
نویسنده : محمد بزرگ