به ازای هر نفری که با دعوت شما در منظوم ثبتنام میکنند 20 امتیاز میگیرید.
لینک دعوت:
فیلم سینمایی صلات ظهر بهکارگردانی سعید مطلبی در 45 سال پیش یعنی سال 1353 در گونه حادثهای تولید شده است. صلات ظهر توانست در مرجع ارزشگذاری سینما و تلویزیون یعنی منظوم نمره 3.3 از 10 را از سوی مردم بدست بیاورد که نشان میدهد عموم مردم صلات ظهر را اثری کمارزش، کمکیفیت و نهچندان مهم ارزیابی میکنند. جمشید شیبانی تهیهکننده صلات ظهر این فیلم را، بهعنوان محصول کشور ایران تهیه کرده است.
بازیگران فیلم صلات ظهر چه کسانی هستند؟ در صلات ظهر بازیگرانی چون ناصر ملکمطیعی در نقش کاکا مصطفی، فرامرز قریبیان در نقش کریم، فرزانه تائیدی در نقش سوری، پروین سلیمانی، فرهاد حمیدی و ساغر به ایفای نقش و بازیگری پرداختهاند. در فیلم صلات ظهر حدود 6 بازیگر جلوی دوربین رفتهاند که از نظر تعداد بازیگران میتوان صلات ظهر را یک اثر کمبازیگر و با تعداد شخصیتهای داستانی کم عنوان کرد.
از محتوا و داستان فیلم صلات ظهر چقدر اطلاع دارید؟ فیلمنامه صلات ظهر توسط سعید مطلبی نوشته شده است.
در خلاصه داستانی که یا از سوی تیم رسانهای اثر و یا توسط دیگر رسانهها درباره داستان صلات ظهر منتشر شده است، میخوانیم: «همه به کاکامصطفی (ناصر ملک مطیعی)، علم کش و معتمد محل، احترام می گذارند. او درصدد است که کریم (فرامرز قریبیان)، مرید خود، را به عنوان علم کش معرفی کند. برادران بی بی حسن برادر رحمان (حسین گیل) را به قتل می رسانند و هفت نفر آنها به زندان می افتند. برادران بی بی حسن خواهرشان سوری (فرزانه تأییدی) را به کاکا مصطفی می سپارند. رحمان به زادگاهش شیراز باز می گردد، و وانمود می کند که کینه ای از برادران بی بی حسن به دل ندارد. رحمان از سوری، که در خانه ی کاکامصطفی ساکن است، هتک حیثیت می کند، و دختر به خانه ای عمومی پناه می برد. عباس (محسن آراسته) شایع می کند که کریم سوری را بی سیرت کرده، و کاکا مصطفی که به کریم ایمان دارد خود را به عنوان متجاوز معرفی می کند. فقط کریم و مادر کاکا مصطفی (نادره) یقین دارند که کاکامصطفی به مصلحت خود را بدنام کرده است. رحمان در مرافعه ای به کار خود اعتراف می کند و در امام زاده از کاکامصطفی قول می گیرد که راز او را محفوظ نگه دارد. کاکامصطفی سوری را می یابد و به خانه می برد. برادران بی بی حسن از زندان آزاد می شوند و کاکامصطفی را به ضربه ی چاقو مضروب می کنند. رحمان سر می رسد و حقیقت را فاش می کند، و بر نجابت و امانت داری کاکامصطفی شهادت می دهد. »
فیلم صلات ظهر از نظر ساختار (فرم)، محتوا و محیط تولید، به آثار مختلفی شباهت دارد. با توجه به شاخصهای متعدد و گوناگونی میتوان گفت آثار مرتبط فیلم صلات ظهر عبارت است از: فیلم نمک نشناس، فیلم ریشه در خون، فیلم سناتور، فیلم تنگسیر و فیلم خشم وخون.
از نظر تاریخچه فعالیت کارگردان و بازیگران فیلم صلات ظهر نیز آمارها و نکات جذابی را میتوان بیان کرد. براساس آمارها فیلم صلات ظهر به طور متوسط فعالیت 22ام بازیگران این اثر است. براساس امتیاز مردم فیلم صلات ظهر یکی از 4 اثر شاخص فرامرز قریبیان در حرفه بازیگری محسوب میشود.
براساس امتیاز مردم فیلم صلات ظهر بدترین اثر سعید مطلبی در حرفه کارگردانی محسوب میشود.
همچنین سعید مطلبی کارگردان صلات ظهر اولین همکاری خود با بازیگرانی چون فرامرز قریبیان و فرزانه تائیدی را در این اثر تجربه کرده است. در میان بازیگران صلات ظهر نیز 8 همکاریِ اول رخ داده، بهعبارت دیگر در این فیلم میان هر یک از 6 بازیگر با یکدیگر یک رابطه همکاری شکل گرفته که 8 همکاری برای اولینمرتبه در صلات ظهر رخ داده است. مانند: ناصر ملکمطیعی و فرامرز قریبیان، ناصر ملکمطیعی و فرزانه تائیدی، ناصر ملکمطیعی و ساغر، فرامرز قریبیان و فرزانه تائیدی، فرامرز قریبیان و فرهاد حمیدی.
آیا میدانید کدام هنرمندان فیلم صلات ظهر فوتکردهاند؟ از میان عوامل و بازیگران فیلم صلات ظهر، 2 نفر به دیار باقی سفر کردهاند و دیگر در میان ما نیستند: شادروان پروین سلیمانی و ناصر ملکمطیعی.
اگر از تصویربرداری فیلم صلات ظهر خوشتان آمده و یا دوستش ندارید، بهتر است بدانید مدیر فیلمبرداری آن ایرج صادقپور بوده است. در مجموع بیش از 9 نفر در تولید فیلم صلات ظهر نقش داشتهاند و هر یک از آنها در منظوم یک صفحه اختصاصی دارند.
تاکنون در صفحه اختصاصی فیلم صلات ظهر در منظوم اطلاعات بسیاری توسط پژوهشگران و مردم ثبت شده است؛ در بخش گالری عکس و پوستر فیلم صلات ظهر 11 عدد، گردآوری و درج شده است. همچنین تاکنون در بخشهای ویدئو و تیزر فیلم صلات ظهر، حواشی فیلم صلات ظهر، دیالوگ برتر فیلم صلات ظهر، سوتی فیلم صلات ظهر و نقد فیلم صلات ظهر هنوز موردی ثبت نشده است. قطعا ما و شما به این حد قانع نیستیم؛ باید بهکمک علاقمندان فیلم، سریال و تئاتر، این دایرةالمعارف آنلاین و بانک اطلاعات هنرمندان و آثار سینما، تلویزیون و تئاتر را کامل و کاملتر کنیم.